Sevmediğini söyleyen erkek yardım lazım ?

O sana neler demiş sen nasil kaldirdin.iyi sen bilirsin ne diyeyim artik.
Gururunu asla cigneme
Ben sevdiğini düşündüğüm için yaptım onları sevmiyorım diye ilk defa dün net bi şekilde söyledi ve hissettim sevmediğini. Keşke en bastan söyleseydi de bende bu kadar küüçülmeseydim üzüldüğüm bu

Sınav stresi ve aile ortamından kaynaklı sorunlarının olduğunu ve bir sevgi boşluğu içerisinde olduğunu AĞLAMADAN Ve AĞLAMAKLI olmadan 25 yasında bir birey gibi anlat seni seviyorum Can'ım cicim mıç mıç değil.
Kendisinden üzerine bu kadar gitdiğin için özür dilemelisin.(Konuyu biraz okudum Ada'm haklı galıba.)
Abartmadan sade bir özür.
Mümkünse yüzyüze olması %99 olumlu sonuç verir.
Yüzyüze olursa yine özrünü abartmadan konuyu değiştir mesafeni koruyarak biraz muhabbet et ve kalkmak istediğini çalışman gerektiğini söyle.
Görüşme telefonda olursa sadece durumu anlat yine söylüyorum abartmadan sade bir özür açıklayıcı konuşma ama kendini ezmeden.
Dinlediğin için ve anlayışın için tesekkur ederim de ve kapat telefonu.
Yok ben değişeceğim bir daha yapmayacağım vs vs gerek yok Ada'mı o daraltmalara götürme.
Bunları yaptın hemen bir ses soluk bekleme olayın şokunda oldugu için ben korkacak hem yazmak isteyecek bu biraz vakit alır 1 hafta kadar bir süre kendini tut 100 film izle 500 soru çöz 2 kitap bitir istersen ıkı kılo çıkolata ye ama tut kendini yazma.
Sonra hala ses soluk yok düzelmedi dersen gel beni bul

Bi erkeğin yanında sürekli ağlarsanız zamanla alışır ve onun için bisey ifade etmez

Y
yüzyüze konuşsak zateb halledicez oşimdiye kadar hep öyle oldu o da biliyor bunu ve bu yüzden benimke yüzyüze görüşmek bile istemiyo ;( o zaman ben biraz aramalarıma es verip bu dediklerinizi yapiyim sonrasında. Bakalım nası sonuçlanaacakk

İkinci ihtimal ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…