Dipnot başlıkta yanlış yazmışım kusura bakmayın sevmediğini* olacak o
Arkadaşlar geçen haftadan beri kendimi berbat hissediyorum lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi esirgemeyin.. şiimdi anlatacayım. Benim 6 aydır bir ilişkim vardı daha öncesinde 3 yıllık bir ilişkim bitmişti ama üstünden epey zamam geçmiş olmasına rağmen kendimi hazır hissetmiyor olmama rağmen herşey cok güzel başlamıştı sevmiyordum ama mantık üzerinden evlilik düşündüğüm için konuşmaya başladım bi sonra bi baktım ki sevdiğimiz şeyler ilgi alanlarımız aynıydı ailesine cevresindekilere anlattı beni annemle tanıştı! sora ben sevdiğimi söyledim üstüne düştüm ama o bikere bile söylemedi sadece yazmıştı iki kere ama yanına gittiğimde sevdiğini belli ediyordu gercekten cok değerli hissediyordum kendimi. Bu arada sıksık gelgitler yaşıyodu ben seviyorum diyodum ağlıyodum yalvarıyordum ki beniö için çok büyük bişey bu 3 yıllık ilişkimde bile yapmamıştım bunu barışıyoduk. En son carşamba günü ben sevmiyorum olmuyo dedi birden sen cok sıkıyosun beni hep arıyosun yazıyosun dedi
bitirmeye karar vermiş bir haftadır yine ağlıyorum yine yalvarıyorum ama yok gelmiyo görüşmeyi dahi kabul etmiyo .. En son demin seviyodum ama artık sevmiyorum dedi telefonda istemiyorum dedi ve ben yıkıldım bunu aileme arkadşlarımda dahil nasıl acıklayacağım ? Nasıl beni sevmiyoöuş diyeceğim napacam ben ya cok seviyorum gerçekten sevdiğimi hissediyorum. Hazırlanmam gereken bir kpss var önğmde ve ben onun şçin zırlıyırak geçiyorum saatlerimi