sen cok sıkıyosun beni hep arıyosun yazıyosun dedibitirmeye karar vermiş bir haftadır yine ağlıyorum yine yalvarıyorum ama yok gelmiyo görüşmeyi dahi kabul etmiyo ..
demin seviyodum ama artık sevmiyorum
Biraz daha büyümesini bekleyin benceArkadaşlar geçen haftadan beri kendimi berbat hissediyorum lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi esirgemeyin.. şiimdi anlatacayım. Benim 6 aydır bir ilişkim vardı daha öncesinde 3 yıllık bir ilişkim bitmişti ama üstünden epey zamam geçmiş olmasına rağmen kendimi hazır hissetmiyor olmama rağmen herşey cok güzel başlamıştı sevmiyordum ama mantık üzerinden evlilik düşündüğüm için konuşmaya başladım bi sonra bi baktım ki sevdiğimiz şeyler ilgi alanlarımız aynıydı ailesine cevresindekilere anlattı beni annemle tanıştı! sora ben sevdiğimi söyledim üstüne düştüm ama o bikere bile söylemedi sadece yazmıştı iki kere ama yanına gittiğimde sevdiğini belli ediyordu gercekten cok değerli hissediyordum kendimi. Bu arada sıksık gelgitler yaşıyodu ben seviyorum diyodum ağlıyodum yalvarıyordum ki beniö için çok büyük bişey bu 3 yıllık ilişkimde bile yapmamıştım bunu barışıyoduk. En son carşamba günü ben sevmiyorum olmuyo dedi birden sen cok sıkıyosun beni hep arıyosun yazıyosun dedibitirmeye karar vermiş bir haftadır yine ağlıyorum yine yalvarıyorum ama yok gelmiyo görüşmeyi dahi kabul etmiyo .. En son demin seviyodum ama artık sevmiyorum dedi telefonda istemiyorum dedi ve ben yıkıldım bunu aileme arkadşlarımda dahil nasıl acıklayacağım ? Nasıl beni sevmiyoöuş diyeceğim napacam ben ya cok seviyorum gerçekten sevdiğimi hissediyorum. Hazırlanmam gereken bir kpss var önğmde ve ben onun şçin zırlıyırak geçiyorum saatlerimi
Aslında evet biraz kızdıracak seyler söyledim kabul ediyorum ama ben ölaem yalvarmam ağlamam diyen bi insandım bi erkek şçin ama nasıl bu hake düştüm bilmiyorumDemin seviyodum şimdi sevmiyorum nasıl oluyor, o arada ne dedin de böyle döndü.
K.i.b.i.r.Aslında evet biraz kızdıracak seyler söyledim kabul ediyorum ama ben ölaem yalvarmam ağlamam diyen bi insandım bi erkek şçin ama nasıl bu hake düştüm bilmiyorum
İşte seviyorum gercekten sevdiğimi hissediyorum yoksa ben de bukadar düşecek bi insan değilim hani ona bi mecburiyetim yok güzel olduğumu düşğnenler var görücülerim var mesleğimvar ama ben geleceğimi ona göre planlamıştım birden sevmiyorum diyine yediremiyorum bunu kendime yaİyi de siz de adamı sevmiyorsunuz, eee o da sevmezse sevmesin çok mu gerekli?
Haydi aşık olsanız anlarım bir şey demem ama sevmediğiniz birine evlenelim diye yapışmayı, olmayınca da küçük düşmeyi anlayamıyorum.
Çimenyeşili değilim ben yeni üye oldum. Sanırım o da benim gibi Allah yardımcısı olsun. Önerileriniz için teşekkürlerÇimenyeşili sen değilsin di mi?
Arama sorma.ayrılalım mı dedi,nasıl istersen de,çekil kenara.Dönerse senindir dönmezse yoluna bak.
Ne demişler bir erkeğin hayatından gitmesini istiyorsan,ona onu ne kadar sevdiğini söyle.Hayatınızın merkezine koymayın şu adamları.Kendi değerinizin farkında olun rica ederim.
Kimse ben aslaa bunu yapmam demesin Allah öyle biyerden yaşatıyoki sasıp kalıyosun elin ayağın bağlanıyoK.i.b.i.r.
Tripler karşılıklı yani. Olmamış bu ilişki biraz beklemeye al, baktın olmuyor bastım tekmeği dersin. Erkekler için ağlamaya değmez.Aslında evet biraz kızdıracak seyler söyledim kabul ediyorum ama ben ölaem yalvarmam ağlamam diyen bi insandım bi erkek şçin ama nasıl bu hake düştüm bilmiyorum
Aynen öyle ben kinadigim herseyi yaşadım vallahi. Sende ağla zırla 2 haftaya gecicek. 3 yıllık ilişki nasil bittiyse nasil unutulduysa buda unutulur merak etme. Seni istemeyen birini nasil istersin. Mantıklı düşünerek hareket et. Adamın sana saygısı yok bari senin kendine olsun. Birde bunda yaptığın hataları başkasında yapmamaya özen gösterKimse ben aslaa bunu yapmam demesin Allah öyle biyerden yaşatıyoki sasıp kalıyosun elin ayağın bağlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?