Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var. ben yaşadım. eski işyerimde aramızda kötü olaylar yaşanan biri vardı. bende yara çıkmıyordu ama ne zaman görsem midem bulanmaya başlıyordu. mecazi değil yani ciddi ciddi midem bulanıyordu. geçsin diye balkona çıkıp hava alıyordum, ayağa kalkıp derin nefes alıp dolaşıyordum yemek yiyemez oluyordum. bu durum bayağı uğraştırıyordu beni. kardeşinize belki annesi kızını yani eski eşini hatırlatıyordur. yüzyüze hiç görmemek gibi bir seçeneği varsa hiç görmesin daha iyi. çocuğu belki bir süre siz alıp babasına verebilirsiniz. sonra da annesine bırakabilirsiniz. eğer böyle bir seçeneği yoksa bile zamanla yavaş yavaş geçiyor zaten.Merhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir
Malesef ,ben de lise son sınıfta bir öğretmenle sorun yaşamıştım ,sonra birden boynum tutuldu dr gidiyorum bişi yok ,en sonunda psikoloğa gittim o buldu öğretmenden dolayı sinir ve stresden olmuş.1 Sene sürdü mezun olup öğretmeni görmeyince geçtiMerhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir
Sevdigi birini gorunce vücudu gül-kalp dökmüyorsa tersi de mümkün degil.
Cok üzülmüş o artik ne yasadiysa sinir,stres,hüzün dışa vurmuş.Cok yakın arkadaşım kvsiyle olanlar yüzünden stres yapa yapa çeşit çeşit cilt hastalığıni ayni anda yaşadı/yaşıyor.Kizda doğum lekesi gibi izler var.Cildiyeye gitsinMerhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir
Bahsettiginiz sey tibbi bir durum. Hatta cogu cilt hastaligi icin stres kaynakli oldugu soylenir. Ama bu sizce su demek mi? “Sevmediginiz birini gorunce vucutta yaralar cikmasi”?nerden bu kadar eminsiniz ki, dermatolog aileden birinde stres kaşıntısı, urtikerin olduğunu söylemişti, canının sıkılacağı ortamlara girmesin stresi tetiklenmesin, yaralar çıkabilir dedi.
Merhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir
Bahsettiginiz sey tibbi bir durum. Hatta cogu cilt hastaligi icin stres kaynakli oldugu soylenir. Ama bu sizce su demek mi? “Sevmediginiz birini gorunce vucutta yaralar cikmasi”?
Sizin yazdiginizla konu basligi ayni sey ise bugune kadar okudugumuz Turkce derslerini cope atalim madem
Yok ben atmayayim da,gun icinde herkes hep sevdiklerini goruyorsa onlar atsin bence. Her sevmedigimizi gordugumuzde vucudumuzda yaralar ciksa vucut diye bir sey kalmazdi. Sacmasapan acilan konulardan bir tanesi iste bu da. Ha siz inanabilirsiniz tabi vucutta cikan bu yaralarin kaynana gorunce ciktigina, sizin ozgurlugunuz.siz isterseniz sizinkileri çöpe atın:)
sevmediğiniz birini görunce strese girersiniz ve vucudunuzda yara çıkabilir, stres oluşturan ortamlardan kasıt zaten sizde kaygıya yol açan ortamlardır, sevmediğiniz insanlar da sizde kaygı yaratır genelde.
Şöyle soylim cilt yaraları derideki yara egzama gibi olanlar.ayrilik tranvasi aslında çocuğunu bırakmak zorunda kalıyor her hafta sonu bu stresle beyin başa çıkmak için deride yara oluşturuyor sorun sevmediği değilde sevdiği kişiden ayrılmak zorunda kaldığı için.Merhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir