Sevmediginiz birini görünce vucudunuzda yara cikarmi?

Genel olarak stresten cilt hastalıkları olabilir onu duydum
Ama birini görünce sadece çıktığını düşünmesi birinin saçma geldi bana da
Stresten çıkar mı filan gibi bir soru değil sizinki. Nokta atışı gibi sadece eski karısını görünce çıktığını sanıyorsunuz

Bana da aslında başka şeyler ima ediyorsunuz gibi geldi

Ay strestendir o. Bana da şöyle olur: stresli bir an yaşayınca anında saç diplerim hatır hutur kaşınır. İstemsizce kaşırım ve yara olur.

Merhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir
1 hafta içinde yaralar çıkıp iyileşip, kadını görünce yine mi çıkıyor🤔🤔🤔
Eğer böyleyse çok mantıksız buldum ben.

Gerilip stres oluyordur. Ondan çıkıyordur. Devam ederse psikolojik destek alabilir.

Merhaba erkek kardeşim eşinden ayrıldı 1 oğlu var velayet annesinde hafta sonları alıyor anneannesi verip alıyor çocuğu buraya kadar herşey normal ama her seferinde kadını görünce kollarında bacaklarında falan yaralar çıkıyor kardeşimin böyle bir şey yaşayan varmı acaba konu tuhaf ama belki yasayan vardir
Sevmediği birini görünce değil. Belliki kendini çok sitrese sokuyor ondan oluyor. Bu kadar kasmasin kendini. Alışmaya baksın.

Back
X