- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Hiç sevmediğiniz insanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kaldınız m? Benim böyle bir durumum var ve birkaç ay katlanmak durumundayım ama nasıl yapıcam bilmiyorum yani buna katlanmayı kolaylaştırıcak bişey varmı merak ediyorum...
Hiç sevmediğiniz insanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kaldınız m? Benim böyle bir durumum var ve birkaç ay katlanmak durumundayım ama nasıl yapıcam bilmiyorum yani buna katlanmayı kolaylaştırıcak bişey varmı merak ediyorum...
Kim onlar?
Neden sevmiyorsun?
Neden aynı ortamda kalmak zorundasın?
Kolaylaştırcak bişeyler olabilmesi için bu soruların cevabının olması gerekir diye düşünüyorum
Görmezden gel, ya sabır çek, Allaha onun gibi bir insan olmadığın icin sükret, geçiyor.
1 seneyi aşkın bir zamandır hiç sevmediğim hatta genel olarak çalıştıgımız ortamda sevilmeyen biri çalışma partnerim.
İlk duyduğum şok oldum.İlk aylar çok zordu,sürekli kendimi üzüyordum ağlıyordum çok yıpranmıştım.
Hani sevmememi geçtim,sürekli laf sokmalar,aşağılamalar,sen bir şey bilmezsin ki hep en iyisini ben yaparım tavırları
Sonuç olarak çok zor günler geçirdim.
Şimdi mi? O arkadaşım hiç değişmedi,ben de 4 ay kadar kesin olarak,sonrasında da belki 1 sene daha beraber çalışmak zorundayım bu kişiyle.
Ama ne oldu ben değiştim. Alıştım artık bu tavırlarına. Görmüyorum yaptıklarını,duymuyorum dediklerini.
Ya dalgaya vuruyorum ya da hiç takmıyorum. Önemsemediğimi görünce daha çok hırslanıp kendini yiyip bitiriyor.
Her zaman hayatımızda bu tarz insanlar olacak, o yüzden kendimizi değiştirmeliyiz, bakış açısını değiştirmek çok önemli. Tavsiye ederim.
çok teşekkürler haklısınız bunlar hep olucak şeyler alışıcam inşallah mücadele etmeye çalışıyorum1 seneyi aşkın bir zamandır hiç sevmediğim hatta genel olarak çalıştıgımız ortamda sevilmeyen biri çalışma partnerim.
İlk duyduğum şok oldum.İlk aylar çok zordu,sürekli kendimi üzüyordum ağlıyordum çok yıpranmıştım.
Hani sevmememi geçtim,sürekli laf sokmalar,aşağılamalar,sen bir şey bilmezsin ki hep en iyisini ben yaparım tavırları
Sonuç olarak çok zor günler geçirdim.
Şimdi mi? O arkadaşım hiç değişmedi,ben de 4 ay kadar kesin olarak,sonrasında da belki 1 sene daha beraber çalışmak zorundayım bu kişiyle.
Ama ne oldu ben değiştim. Alıştım artık bu tavırlarına. Görmüyorum yaptıklarını,duymuyorum dediklerini.
Ya dalgaya vuruyorum ya da hiç takmıyorum. Önemsemediğimi görünce daha çok hırslanıp kendini yiyip bitiriyor.
Her zaman hayatımızda bu tarz insanlar olacak, o yüzden kendimizi değiştirmeliyiz, bakış açısını değiştirmek çok önemli. Tavsiye ederim.
Sen onları sevmiyorsan onlarda seni sevmiyordur , kaale almayacaksın bu da bir deneyim
ama unutma bunlar her zaman olacak ,sabırlı olmak en güzeli
özellikle iş hayatında ailenden çok bu tiplerle beraber olacaksın,uğraşacaksın,
kaçamıyacaksında,bence alışmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?