Sevmediginiz işte calisirmiydiniz?

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Mesleğinizle alakali olmayan

Hayır. İstesem de çalışamıyorum. İllaki sevdiğim iş olacak.

Para kazanmak, geçinmek zorundayız. Ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık. Seveceğiniz bir mesleği yapana kadar en azından boşta kalmamak için ve para kazanmak geçinebilmek aç kalmamak için bu işi yapmak zorundasınız.. Ama ben çok mutsuzum yapamıyorum diyorsanız da dediğim gibi kendinizi hedef koyun sevdiğiniz bir işi yapmak için şu an çalıştığınız iş dışında çabalayın geçiş yaparsınız ancak böyle olur..

Mesleğinizle alakali olmayan
Çok zenginsem 4-5 yerden gelirim evim, arabam, kredi kartlarim ,bankada yüklü param varsa çalışmam. Ama Türkiye standartlarinda kirada degilsen bile çalışmak zorundasın. hele ki kendi alanında çalışabilmek bu kadar zorken. O yüzden evet çalışırdım. Bir ekmek olmuş 5₺ dümdüz kuru ekmek.

Sevebileceğim bir iş olduğunu düşünmüyorum(zevkine açtığın arada uğradığım işler hariç böyle bir şeyi severdim) kirada olan onlarca evim ya da doğuştan zengin olmadığım için mecburen çalışıyorum

Mecbursam evet. Bilgiyi , öğrenmeyi severim ama genel olarak çalışmak benim tabiatıma pek uygun değil sanırım . Pandemi zamanında çalışmadan da epey mutlu olabildiğimi görmüştüm mesela :) Yani işin özü bir nevi zorunluluktan çalışıyorum ha mesleğimi keyifle yapıyorum ama haftanın beş günü akşama kadar da iş yapıyor olmak yorucu geliyor bana.

Asıl mesleğiniz nedir ve siz hangi sektörde çalışıyorsunuz? Sevmeseniz bile ayaklarınızın üzerinde durmanız için çalışmalısınız? İş yerinde hoşlandığınız bir bey vardı ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…