- 29 Ağustos 2022
- 743
- 658
- 23
Bende şu an çalıştığım yerde çok mutsuzum çıkmak istesem borcum var çıkmasam burası zulüm gibi ruh sağlığım bozulacak diye korkuyorum iş yeriyle değil sorunum insanlar sıkıntılıÇok mutsuzsam çalışmazdım heralde, bana zindan oluyorsa o işyeri, insanlar. Önce kendime uydurmaya calısırım ortamı ben genelde işi sevmeme değil de insanlarla sorun yaşıyorsam iş değişikliği kararı alıyorum. Çalışırken muhakkak iş arardım.
Borcunuz varsa bir süre daha idare edin, ama her gün iş ilanlarına bakın. Ne olacağı hiç belli olmaz.Bende şu an çalıştığım yerde çok mutsuzum çıkmak istesem borcum var çıkmasam burası zulüm gibi ruh sağlığım bozulacak diye korkuyorum iş yeriyle değil sorunum insanlar sıkıntılı
Aynen maalesef insanları kötü olunca dayanılmaz oluyor acaba Türkiye de çalışanın mutlu olduğu iş ortamının iyi insanlardan oluştuğu iş yerleri var mı yoksa her yer böyle mi böyle yerler yeni iş arama hevesi de bırakmıyor korkuyorum resmen yeni iş de mi böyle olur diye heves kalmadı iş bakıyorum ama bulursam hemen çıkacağım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın öbür türlüsü çekilecek dert değil iş ne kadar ağır olursa olsun insan yapıyor ama insanları kötüyse zulüm gibi oluyor en basit iş bileBorcunuz varsa bir süre daha idare edin, ama her gün iş ilanlarına bakın. Ne olacağı hiç belli olmaz.
Eger gercekten dayanılmayacak gibiyse anlaşıp sizi çıkarmalarını sağlayın işsizlik maaşı almaya çalısın bir süre belki böyle idare edebilirsiniz.
Çalıştığımız ortamdaki insanlar çok önemlı gerçekten günde 10 saat orda geçiriyoruz. Muhabbet edecek kafa dengi insan olmayınca çok zor oluyor. Hele de baskıcı bir iş yeriyse geçmiş olsun ..
Mutlu ortam ve iş olan işyeri de vardı. Mesela benım bir önceki işyerim, sehir dısına tasınmasaydı devam ederdim hatta :)Aynen maalesef insanları kötü olunca dayanılmaz oluyor acaba Türkiye de çalışanın mutlu olduğu iş ortamının iyi insanlardan oluştuğu iş yerleri var mı yoksa her yer böyle mi böyle yerler yeni iş arama hevesi de bırakmıyor korkuyorum resmen yeni iş de mi böyle olur diye heves kalmadı iş bakıyorum ama bulursam hemen çıkacağım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın öbür türlüsü çekilecek dert değil iş ne kadar ağır olursa olsun insan yapıyor ama insanları kötüyse zulüm gibi oluyor en basit iş bile
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin her şey gönlünce olur aynen ruh sağlığımı düşünüyorum o yüzden ayrılacağım buradan umarım yeni bir iş bulurum ve bulduğum iş yerinde akıllı fikirli merhametli vicdanlı insanlar olurMutlu ortam ve iş olan işyeri de vardı. Mesela benım bir önceki işyerim, sehir dısına tasınmasaydı devam ederdim hatta :)
Ben maalesef köklerinden çok sıyrılabilen biri değilim, doğduğum büyüdüğüm yerde çevrem olan yerde iş hayatıma devam etmeyi seçtim. (Ünv baska sehırde okuduğum halde.) Bulunduğum sehir de çok kısıtlayıcı olabiliyor bazen.
Ben mesela fabrıka ortamında calısıyorum ama yurtdısı ile çalışıyorum ve yasadıgım sehırdeki bakış açısı hybrid veya homeoffice calısmaya uygun olmayan patron zihniyetleri ile dolu. Bir ton yanlıs anlasılmalar ve iletişim problemleri de cabası.. İmkanlar size uygun olmadığı zaman mutlu bir sekilde calısmak da zor oluyor.
umarım gönlunuze göre bir yer bulabilirsiniz, bence emin olmasanız bile değiştirin cagırdıkları anda kabul edin bu kadar sıkıntılı durumdaysanız. İnsanın ruh sağlığı herseyden önemli. Bir ortamda uzun süre kalınca ister istemez o özellikler bize de yapışıveriyor, ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi olur sizin için
Aradigim yorumÇalıştım
Çalışıyorum hatta
Türkiye’de kaç kişi sevdiği bölümü okuyup istediği işi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?