Sebepsiz yere konuşmayı bitirmeniz anlamsız olmaz mı? Bence gerçeği söyleyin, ben olsam fiziksel görünüşünüz için değil ama bana yalan söylediğiniz için kırılırdım ama erkek bu, belli olmaz belki de gerçeği duyar duymaz arkasına bile bakmadan kaçacak çok da umut bağlamayın yani.Aslında ne yapacağım kesin ama sizinle dertleşmek istiyorum beni dinlerseniz...
Geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle kalıcı yüz felci oldum yani doktorlar tamamen iyileşme olmaz diyor. 3 senedir tedavi görüyorum bu soruna yönelik.
İnternette karşı cinsten birisiyle tanıştım onunla konuşmak o kadar iyi geldi ki hafif flörtleşmelerimiz var ikimizde bir heyecan içindeyiz bu tanışma görüşme ikimizede iyi geldi çünkü... bana anlık kendini atıyor kiminle konuştuğumu biliyorum instagramda 10 bin takipçiyi geçik açık hesabı var. Biz farklı platformda tanıştık. Konuşmasından kim olduğunu görebildiğimden aldığım güvenle Bende daha sonrası kendi fotoğrafımı attım. Ama eski sağlığımın iyi olduğu fotoğrafı. Sorun şu ki ben bu çocuğa gittikçe bağlanmaya başladım bulunduğum şehre iki saat uzaklıkta görüşmek istiyor o da ama bende cesaret yok çünkü şu an ne ile uğraştığımı bilmiyor. Ya konuşmayı bitirmek zorundayım ya da gerçeği söylemek. Hoş sohbete önem verdiğini fiziksel özelliklerin ikinci planda olduğu söylemişti. Ama yinede insan çekiniyor. Az önce ağladım insan keşkeleri sıralıyor... keşke farklı şekilde tanışsaydık diyorum o kadar uyuştu tarzımız çünkü
Korkuyorum... insanlar o kadar kotu ki Türkiye nin ilk yuz naklini bilirsiniz belki Uğur Acar kendisi universite sınavlarına hazirlaniyormus. Instagramda haberini gordum. Bazilari acimasiz yorumlar yapmışlar. Herkes sizin gibi iyi kalpli olmayabiliyor. Bu çocuğun bana histterdigi seyler cok ozel. Matruska gibi fotoğrafımi atmadan onceki zaman icin ben senin sohbetin icin guzel kalbin icin buradayim. Niyetim kizlarla mesajlasmak degil demişti benim icin fiziksel ozellikler on planda degil hos sohbeti tarzi onemli dedi Bir kere agzini aradim. Engelli birisini sevmeme ve engeline bagli olarak isterim dedi. Bir kere suphelendi gibi bende bir sey olduğundan hayir dedim.Benim eşim trafik kazası geçirmiş yüzünde kolunda vs hep kesik izleri vardi o da benden ilk zamanlar cekinmisti hatta üzülmüştü yüzümde ki izler yüzünden özür dilerim diye öyle bir canini okudum ki onun sen nasil böyle birsey icin özür dilersin diye çünkü insanlarin dis görünüşleri yüzünden yargilanmasi beni cileden cikariyordu suan evliyiz bir seneye yakin ve ben onu öperken özellikle o izlerden öperim seven insan herseyiyle seviyor sosyal medyada da cok denk geldim engelli bireylerle evli adamlar kadinlar var özellikle Türk birde bunlar kendinizi aciz görmeyin kimsenin karşısında
Allah razi olsun teşekkür ederim.Cok geçmiş olsun inşallah gecer...soyleyin saten gerçekten istiyorsa sizi fiziki özellikleri gormez
Mesele de bu işte iyi kalpli birini bulmak kötüyse zaten güzelde olsan saglikli da olsan kötü kötüdür hepimiz engelli adayiyiz hepimiz gelecekte ne olduğunu bilemeyiz bu yüzden merhametli ve sadakatli insanlara ihtiyacimiz var sen söyle konus gerisi ona kalsın istemezse zaten seni dis görünüşün icin sevecek birinden kurtulmus olursunKorkuyorum... insanlar o kadar kotu ki Türkiye nin ilk yuz naklini bilirsiniz belki Uğur Acar kendisi universite sınavlarına hazirlaniyormus. Instagramda haberini gordum. Bazilari acimasiz yorumlar yapmışlar. Herkes sizin gibi iyi kalpli olmayabiliyor. Bu çocuğun bana histterdigi seyler cok ozel. Matruska gibi fotoğrafımi atmadan onceki zaman icin ben senin sohbetin icin guzel kalbin icin buradayim. Niyetim kizlarla mesajlasmak degil demişti benim icin fiziksel ozellikler on planda degil hos sohbeti tarzi onemli dedi Bir kere agzini aradim. Engelli birisini sevmeme ve engeline bagli olarak isterim dedi. Bir kere suphelendi gibi bende bir sey olduğundan hayir dedim.
Teşekkür ederim Allah razi olsunÇok geçmiş olsun. Madem bitirmeyi göze alabiliyorsun doğruları söyle biterse de öyle bitsin. Hep aklında acaba olur muydu sorusu olmaz en azından
Cok zor geliyor buna alismak. Misal soyle ornek vereyim komik bir sey soyleyecek gülerken kendimi kasicam heyecanli bir sey ankatirken mimiklerimi duzgunce kullanamayacagim. Hep bir sey yarim olacak. Her seyin bambaska olmasini cok isterdim.Merhaba, bende uzun yıllar önce geçirdim yüz felci, tamamen geçmiyor zaten ama dışardan çok dikkatli bakılmadığı sürece de anlaşılmıyor zaten bir süre sonra siz bile alışıyorsunuz bu duruma. Ama takıntı haline getirmeyin bunu bir engel olarak görmeyin. Hayatınız boyunca bunu düşünerek hareket etmek zorunda kalırsınız. Ben kimseye söyleme gereği bile duymuyorum açıkçası. Sizde gidin görüşün açıklama yapmak zorunda değilsiniz bu sizin hayatı yaşamanıza engel değil. Böyle düşünerek kendinize zarar veriyorsunuz. Yani görüştüğünüzde belki de siz onu beğenmeyeceksiniz bir özelliğine takılacaksınız. Şimdiden kendinizi modunuzu düşürmeyin. Hiç görüşmeden bu durumunuzu düşünerek bitirirseniz zaten kafanızda hep bir soru işareti kalacak. İçinde bulunduğunuz duruma alışın..
Çok iyi anlıyorum 20 li yaşlarda birileri ile görüşme düşüncesi kabus gibiydi, 23 yaşıma kadar kimseyle gorusmemistim. Sonrasında da kendimi yetersiz görüyordum ve canim kendimi gereksiz yere çok çok üzmüştüm. Bu konuyu da pratik yapmak gibi görün, karşınıza çıkan kişilerle görüşe görüşe asacaginiz bir durum . Gerektiğinde terapi desteği de alabilirsiniz. Bizim gördüğümüz kadar karşı taraftaki kişi görmüyor . Eşimle 3 yıldır birlikteyiz konusunu bile geçirmez. İsteme şu bu süreçlerinde aile yorumu vermişti onlar da hiç yorum yapmamıştı. Tek umursayan bendimTeşekkür ederim Allah razi olsunhayalindeki kizi kaybetmesinden korkuyorum. Bana acimasindan korkuyorum. O bana sorun degil görüşelim derse ki ben yine bulusamam biliyorum cesaretim yok cok kasarim kendimi. Kadiniz biliyorsunuz dis gorunusumuze onem veririz. Bide karsinizda hos bulduğunuz bir erkekle konusurken kasilmak cok zorlayici olur. Makyajsiz olmak gibi bir sey değil ki cok uzuluyorum gerçekten olabilme ihtimali cok yüksek sağlığım yuzunden olamayacak olmasi sinirimi bozuyor.
Nasıl göründüğünü bilmiyorum. Bir arkadaşım var çok muazzam güzel bir kadın o da yüz felci oldu kaldığı yerler var göz ve dudak kısmında. Ama bana sorsan hala öyle güzel ki. O kendini artık beğenmiyor ama inan çok güzel. Belki sen de öylesin bilmiyorum ki ama İnan bazı insanlar için dış güzellik gerçekten ilk sırada değil. Güzel duygularla sevilmek her şeyden önemli.Teşekkür ederim Allah razi olsunhayalindeki kizi kaybetmesinden korkuyorum. Bana acimasindan korkuyorum. O bana sorun degil görüşelim derse ki ben yine bulusamam biliyorum cesaretim yok cok kasarim kendimi. Kadiniz biliyorsunuz dis gorunusumuze onem veririz. Bide karsinizda hos bulduğunuz bir erkekle konusurken kasilmak cok zorlayici olur. Makyajsiz olmak gibi bir sey değil ki cok uzuluyorum gerçekten olabilme ihtimali cok yüksek sağlığım yuzunden olamayacak olmasi sinirimi bozuyor.
Beni de cok begeniyorlardi ovunmek icin söylemiyorum bunu aynaya baktigimdaki goruntum hosuma giderdi. Hatta gulmekten cekinirdim biraz aynaya bakarken kirisikliklarim olacak diyeNasıl göründüğünü bilmiyorum. Bir arkadaşım var çok muazzam güzel bir kadın o da yüz felci oldu kaldığı yerler var göz ve dudak kısmında. Ama bana sorsan hala öyle güzel ki. O kendini artık beğenmiyor ama inan çok güzel. Belki sen de öylesin bilmiyorum ki ama İnan bazı insanlar için dış güzellik gerçekten ilk sırada değil. Güzel duygularla sevilmek her şeyden önemli.
Hayatta karşına bir çok insan çıkabilir lütfen değerini sadece dış görünüşle belirleme. Sen tek başına bile çok özelsin
Ne guzel seven zaten kusurlarinla sever. Eğer kusurlar varken sevemiyorsa o sevgi çıkar icindir. Sansliymissiniz ki guzel bir ese ve ailesine sahipmissiniz. Sevindim adinizaÇok iyi anlıyorum 20 li yaşlarda birileri ile görüşme düşüncesi kabus gibiydi, 23 yaşıma kadar kimseyle gorusmemistim. Sonrasında da kendimi yetersiz görüyordum ve canim kendimi gereksiz yere çok çok üzmüştüm. Bu konuyu da pratik yapmak gibi görün, karşınıza çıkan kişilerle görüşe görüşe asacaginiz bir durum . Gerektiğinde terapi desteği de alabilirsiniz. Bizim gördüğümüz kadar karşı taraftaki kişi görmüyor . Eşimle 3 yıldır birlikteyiz konusunu bile geçirmez. İsteme şu bu süreçlerinde aile yorumu vermişti onlar da hiç yorum yapmamıştı. Tek umursayan bendim
sana karşı ilgisi varsa gözünde çapak olsa inci görür söyle benceAslında ne yapacağım kesin ama sizinle dertleşmek istiyorum beni dinlerseniz...
Geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle kalıcı yüz felci oldum yani doktorlar tamamen iyileşme olmaz diyor. 3 senedir tedavi görüyorum bu soruna yönelik.
İnternette karşı cinsten birisiyle tanıştım onunla konuşmak o kadar iyi geldi ki hafif flörtleşmelerimiz var ikimizde bir heyecan içindeyiz bu tanışma görüşme ikimizede iyi geldi çünkü... bana anlık kendini atıyor kiminle konuştuğumu biliyorum instagramda 10 bin takipçiyi geçik açık hesabı var. Biz farklı platformda tanıştık. Konuşmasından kim olduğunu görebildiğimden aldığım güvenle Bende daha sonrası kendi fotoğrafımı attım. Ama eski sağlığımın iyi olduğu fotoğrafı. Sorun şu ki ben bu çocuğa gittikçe bağlanmaya başladım bulunduğum şehre iki saat uzaklıkta görüşmek istiyor o da ama bende cesaret yok çünkü şu an ne ile uğraştığımı bilmiyor. Ya konuşmayı bitirmek zorundayım ya da gerçeği söylemek. Hoş sohbete önem verdiğini fiziksel özelliklerin ikinci planda olduğu söylemişti. Ama yinede insan çekiniyor. Az önce ağladım insan keşkeleri sıralıyor... keşke farklı şekilde tanışsaydık diyorum o kadar uyuştu tarzımız çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?