İste sorun o zaten, cok para olmayinca evde oturup huzur bulunmuyor. Cocuklar sevgiyle buyumuyor,parayla buyuyor malesefÇok paraya da gerek yok evde oturup huzur bulam bir insanım çocuklarımı sevgiyle büyütmek gibi hayallerim var
Yani çok para da huzur vermeyebiliyor aslında çok şükür işim var artık gene kemdime uygun bir işi olan bir insan yeterli yani çok para kazanmasına gerek yok bu demek değil tabi işsiz güçsüz biri de olurİste sorun o zaten, cok para olmayinca evde oturup huzur bulunmuyor. Cocuklar sevgiyle buyumuyor,parayla buyuyor malesef
Sanki öyle biliyor musunuz yaşımla da alakalı galiba küçük değilim istediğim gibi olan insanların yuvaları var Allah daim etsin tabi. Sanki bana uygun kimse yok ama Allah bilir tabiSevilmek dışında sevmek de önemli, daha sonralarda " eşimi sevmek istiyorum'a" geliyor konu ...
Maddi durum elbette önemli değil ama sadece ceketi de para etmiyor hani...
Çalışkan, dürüst,saygılı ve çevresinde saygı duyan birisi olması da kriterin arasında olsun :)
Son soruna gelirsek ; hepsi sen bunları düşünürken kapılmış olabilir :)
Sabır evet aslında bu biraz zor ama huzurlu bir hayatım olacaksa daha geç olsun bu daha mantıklı.Sevelim sevişelimm astalavista beybi :) şaka bir yana enseyi karartma yahu. Seni seven de bulunur senin sevdigin de. Hayat bazen bazı insanların sabrını zorluyor sadece.
Böyle düşünürsen sana uygun olan kişileri de bu kötü enerjin ile uzaklaştırırsn... Cevrende arkadas ortamında iş ortamında vs hiç mı böyle birine denk gelmedin?Sanki öyle biliyor musunuz yaşımla da alakalı galiba küçük değilim istediğim gibi olan insanların yuvaları var Allah daim etsin tabi. Sanki bana uygun kimse yok ama Allah bilir tabi
Gelmedim bence zaten yaşım dolayısıyla da biraz durgunum yani şuraya gidelim buraya gidelim eğlenelim değil de evimize koltuk takımı bakalım desinler :)Böyle düşünürsen sana uygun olan kişileri de bu kötü enerjin ile uzaklaştırırsn... Cevrende arkadas ortamında iş ortamında vs hiç mı böyle birine denk gelmedin?
Fazla sevilmek iyi ya ben üzülünce benden daha çok üzülsün ki karşımdaki tekrar üzmesinOrtasi...
hem sevmek hem sevilmek.
Ama karsi taraf biraz daha fazla beni sevebilir sorun yok
Benim gördüğüm bu bir taraf biraz daha fedakar diğer taraf öyle değil ben de diğer taraf olmak istiyorumBirazdan felsefe yapmaya gelebilirim, haber vereyim dedim önden, gözünüz kanayabilir babında uyarı ateşi varsayın bunu.
Aslında hiç sevmeden olmaz tabi ama ben duygusalım biraz. Bunu anlamalı işte karşımdaki hassas olduğumu. Bunu da çok severse anlarSeni çok seven biriyle evlenmezsen ,evlilik zaten çekilir bir şey değil ki.
Seveceksin de sevileceksin de.İki taraf için de geçerli bu.
Başka türlü horlamalarına,kaprislerine,icabında açlığa susuzluğa katlanılmıyor.
Bir de şu var ki sevgi varsa yokluk,daha çabuk varlığa dönüyor.
Ahhh su kadınlık hormonları :))) olur elbet bir gün... Sen yine de hemen koltuk takımı bakmaya gitme :)) yaşım da yaşım diyorsun yaş kaç ?Gelmedim bence zaten yaşım dolayısıyla da biraz durgunum yani şuraya gidelim buraya gidelim eğlenelim değil de evimize koltuk takımı bakalım desinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?