- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Güvenebileceğin adam gibi adamlarda var
Ben inanıyorum
Yani bence çiçekmiş hediyeymiş sevgi sözcükleriymiş pek gerçekçi değil. Gerçek sevgiyi zaten tahammül kapasitesiyle ölçmeye çalışıyorum
Ben saymadım hiçSayıları mı çok az
Nasıl bir uğraş yani?Var onlardan,cidden .
Ve en kıymetlileri onlar zaten.
Ama bu hale getirebilmek için uğraş vermek de gerekiyor,ve değdiğini görünce daha da çok seviyorsun.
Bilmiyorum belki uzak bir yerlerde çok uzun zaman sonra çıkar karşımaBen saymadım hiç
Sadece eldekini o hale getirmek için uğraş verdim.
Aslında herkes bahsettiğin gibi ama işte o kişi dediğin var ya hani,her özelliği ile sana uyan,ya da bir ömrü geçirebilirim ben bununla dediğin,işte onu bulmak lazım.
Yaş geçiyor beni de seviyor,annesi uyuz ama değiştiririm dersen olmaz.
Çok aşık bana ama biraz tembel,sorumluluk alınca değişir de deme sakın.
Başta ne ise evlenince daha kötü olma ihtimalleri yüzde beşbin
Sana en uygununu en başta bilmek lazım.
Ne istediğinin yanında ne istemediğinden de emin olman lazım yani.
Evlilik yoluna girince de net şekilde konuşmak lazım.
+1Nice beni seviyor diyenler aldatildilar. Cakma sevgi ile gercek sevgiyi karistirmayalim.
Ben aldatilmamama ragmen hicbir erkege guvenmiyorum.
Küçük bir sıkıntıda adamların eşlerine demedikleri kalmamış kötü gün olsa evini başına yıkıp giderler heraldeSen benim yerimede guven.
Cicek bocek istemiyorum zaten. Kotu gun var ya, kotu gun her erkegi belli eder.
Öncelikle kendini tanımak,ne isteyip istemediğini bilmek.Nasıl bir uğraş yani?
Umarım her insanın karşısına hakettiği kadar güvenilir insan modeli çıkarSen benim yerimede guven.
Cicek bocek istemiyorum zaten. Kotu gun var ya, kotu gun her erkegi belli eder.
İşte,bilmiyorsun,bilemiyorsun ki.Bilmiyorum belki uzak bir yerlerde çok uzun zaman sonra çıkar karşıma
Evine bağlı sakin sevgi dolu bir insan istediğimÖncelikle kendini tanımak,ne isteyip istemediğini bilmek.
Başta adam nasılsa ve değişmişse eski haline getirmek,neden değiştiğini ,eski haline dönmezse neler olacağını bildirmek.
Daha da başa geldikçe anlaşılacak şeyler..
Aslında dışardan iyi gözüküp iç dünyası farklı olan çok insan var ben de öyleyim mesela çok duygusalım ama belli etmemeye çalışırımİşte,bilmiyorsun,bilemiyorsun ki.
Tek bildiğim hiç aklında yokken karşına çıktığı ve diyorsun işte bu,olur bununla ve oluyor.
Umarım her insanın karşısına hakettiği kadar güvenilir insan modeli çıkar
Çok net ol,tavizEvine bağlı sakin sevgi dolu bir insan istediğim
O ayrı,hepimizin iç dünyası denilen şeyi çok değişik.Aslında dışardan iyi gözüküp iç dünyası farklı olan çok insan var ben de öyleyim mesela çok duygusalım ama belli etmemeye çalışırım
İnsanları tanımak zorÇok net ol,taviz
O ayrı,hepimizin iç dünyası denilen şeyi çok değişik.
Ama bu neleri yapar,neleri yapamaz diye en azından belli kalıplara koyabiliyoruz tecrübelerimizle.
Bir de bunları anlayabilmek için iyi tanımak da şart.
Evet maalesef öyleHerkes kendine gore en iyisini hak eder ama dunyanin isleyisi farkli . Herkes hak ettigini alamiyor.
İyi şeyler de olabilir yani dimiEvet maalesef öyle
Dünya hiçbir zaman adil olmadı olmayacak
Ama bu demek değil ki dünyada iyi şeyler olmuyor insanlar sürekli aldatılıyor
İyi şeyler de olabilir yani dimi
Öyle. Ama insanlar var birini üzerse üzülen başka insanlar var onda üzülcek ne var diyip geçenHerkes kendine gore en iyisini hak eder ama dunyanin isleyisi farkli . Herkes hak ettigini alamiyor.
Öyle. Ama insanlar var birini üzerse üzülen başka insanlar var onda üzülcek ne var diyip geçen
Evet ben de zor unuturumIlahi adalet mi diyorsun bana ugramadi bilmiyorum. Ben bir tek aldatilmaktan bahsetmiyorum. Yemisim aldatilmayi. Iki gunde unutur insan ama kazik yemeyi unutamiyorsun, nankorlugu unutamiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?