Sevmek mi sevilmek mi?

Güvenebileceğin adam gibi adamlarda var
Ben inanıyorum

Sen benim yerimede guven.

Yani bence çiçekmiş hediyeymiş sevgi sözcükleriymiş pek gerçekçi değil. Gerçek sevgiyi zaten tahammül kapasitesiyle ölçmeye çalışıyorum

Cicek bocek istemiyorum zaten. Kotu gun var ya, kotu gun her erkegi belli eder.

Sayıları mı çok az
Ben saymadım hiç
Sadece eldekini o hale getirmek için uğraş verdim.
Aslında herkes bahsettiğin gibi ama işte o kişi dediğin var ya hani,her özelliği ile sana uyan,ya da bir ömrü geçirebilirim ben bununla dediğin,işte onu bulmak lazım.
Yaş geçiyor beni de seviyor,annesi uyuz ama değiştiririm dersen olmaz.
Çok aşık bana ama biraz tembel,sorumluluk alınca değişir de deme sakın.
Başta ne ise evlenince daha kötü olma ihtimalleri yüzde beşbin
Sana en uygununu en başta bilmek lazım.
Ne istediğinin yanında ne istemediğinden de emin olman lazım yani.
Evlilik yoluna girince de net şekilde konuşmak lazım.

Bilmiyorum belki uzak bir yerlerde çok uzun zaman sonra çıkar karşıma

Evine bağlı sakin sevgi dolu bir insan istediğim

İşte,bilmiyorsun,bilemiyorsun ki.
Tek bildiğim hiç aklında yokken karşına çıktığı ve diyorsun işte bu,olur bununla ve oluyor.
Aslında dışardan iyi gözüküp iç dünyası farklı olan çok insan var ben de öyleyim mesela çok duygusalım ama belli etmemeye çalışırım

Evine bağlı sakin sevgi dolu bir insan istediğim
Çok net ol,taviz
Aslında dışardan iyi gözüküp iç dünyası farklı olan çok insan var ben de öyleyim mesela çok duygusalım ama belli etmemeye çalışırım
O ayrı,hepimizin iç dünyası denilen şeyi çok değişik.
Ama bu neleri yapar,neleri yapamaz diye en azından belli kalıplara koyabiliyoruz tecrübelerimizle.
Bir de bunları anlayabilmek için iyi tanımak da şart.

İnsanları tanımak zor

Herkes kendine gore en iyisini hak eder ama dunyanin isleyisi farkli . Herkes hak ettigini alamiyor.
Evet maalesef öyle
Dünya hiçbir zaman adil olmadı olmayacak
Ama bu demek değil ki dünyada iyi şeyler olmuyor insanlar sürekli aldatılıyor

Öyle. Ama insanlar var birini üzerse üzülen başka insanlar var onda üzülcek ne var diyip geçen

Ilahi adalet mi diyorsun bana ugramadi bilmiyorum. Ben bir tek aldatilmaktan bahsetmiyorum. Yemisim aldatilmayi. Iki gunde unutur insan ama kazik yemeyi unutamiyorsun, nankorlugu unutamiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…