Kesinlikle katiliyorum. Ellerinize saglik.
İletisimde "sen dili" iletisimi zedeler, "ben dili" kullanmak gerekiyor etkili iletisim icin.
Ve de duygulardan bahsetmek gerekiyor. Sen sunu yaptin yerine, bu davranisin beni uzdu demek mesela...
Bu arada ne okudunuz? Psikoloji falan mi? Cift terapisi dersi alan birine ilk kez denk geldim, cok heyecan verici
Alakasız konuları başa alıp alıp öne süren insanlardan nefret ediyorum ben de
Evet işte görmüyor ama karşısındakinin ne yaptığını değer gördüğünü anlamıyorYani bunun sen az sevdin, ben çok sevdim; sen az fedakarlık yaptın ben çok ile pek alakası yok. Çünkü herkes kendine göre zaten fedakarlık yapıyor. Yani sen daha çok fedakarlık yaptığını düşünebilirsin ama sevgilin de kendine göre fedakarlık yaptığını düşünüyor. Senin fedakarlığını fazla bulsa zaten sana minnettar olur ve kavga da etmezsiniz.
Evet işte görmüyor ama karşısındakinin ne yaptığını değer gördüğünü anlamıyor
Evet taviz kötü oluyorİki farklı kişi birbirini nasıl eşit sevsin? Karakterden taviz vermeden uyum içinde yaşıyorsanız sevgi de saygı da orda başlıyor.
Ben fazla anlamaya çalışırım beni anlamaya çalışan yok gibi geliyor sonraİyi iletişim kuramamaktan kaynaklı o da. Ha çürük yumurta da bulmuş olabilirsin yani ultra oduna denk gelip sürekli onu tolere ettiğinden de kaynaklı olabilir ama bu durum daha çok herkesin kendi frekansında takılıp karşı tarafın onu anlamasını beklemekten kaynaklanıyor. İlişkileri genelleme sen böyle bir ilişki yaşayacaksın diye bir kural yok. Kendini anlatmaya, onu anlamaya çalış, elinden geleni yap.
Öyle yürümüyor çünküniye illa biri? ikisi de olmalı.
Ben fazla anlamaya çalışırım beni anlamaya çalışan yok gibi geliyor sonra
Öyle yürümüyor çünkü
Konuyu yanlış anlamışsınız hiç sevmemekten bahsetmedimnasıl yürümüyor? dünyadaki tüm çiftler ya sevdikleri ya kendilerini seveni mi seçtiler yani?
Tamam akışına bırakmak mantıklıÇok genelliyorsun şimdiden daha ortada fol yok yumurta yok. Böyle düşüne düşüne sağlıklı bir ilişki yaşayamazsın. Akışına bırakmak lazım şu an.
Aynen dua etmek lazımKeşke karşılıklı olsa...
umudu yitirmemek lazım
şu uçak reklamındaki al yanaklı çocuk gibi "çok istersekkk geler bence" demek gerek herhalde :)
onlar gibi içten dilemek kısacası
Çok sevip de mutlu olan var mı çok merak ediyorum. Fazla sevgi hep üzüntü getiriyor bence. Ben de beni çok seven değer veren bir insanla evlenmek istiyorum olursa öyle biri tabi. Bencillik gibi de gelmiyor bana bu. Sanki hep bir taraf daha fedakar daha özverili ama asıl üzülen taraf hep o. Seni sevenle ol demişler ya doğru bence. Dış görünüm zenginlik gibi şeylere de önem vermiyorum pek. Efendi değer kıymet bilen insanlar daha iyi bence ama asıl sorum şu KALDI MI BUNLARDAN :)
Evlenmeden önce de mi böyleydi pekiKaldı mı dediklerinden biri benim sanırım. :) :/ eşimi çok seviyorum ama ne yazık ki ilikimizde en çok üzülen taraf da benim. Çünkü en çok fedakarlığı yapan benim... O yüzden kesinlikle erkeğin sevgisi daha çok olmalı, kadın da bunun kıymetini bilmeli. :) öbür türlü kadının erkeği düşünerek yaptığı her şey vazifesi oluyor ne yazık ki...
Ay inşallah kalmıştırÇok sevilmek ve biraz sevmekbiz kadınlar sevmesek bile çocuğumuz yuvamız diye sahip çıkıyoruz ama erkekler öyle değil ne yazık ki
Uygun kimse yok konusuna gelince biraz sosyalleş mutlaka birileri çıkar, ben eşimle tamamen tesadüf eseri tanıştım, eşim 32 yaşındaydı, tam bir ev erkeği dedim bu adam nasıl bu yaşına kadar bekar kalmış sebebi tabi anne babasının vefat etmiş olması, evlilik için ön ayak olan destek olan kimsesinin olmaması. Birileri kalmış oluyor yani hiiiiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?