- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.916
- 113
- 30
- Konu Sahibi amelie poulain
-
Bilemiyorum. Ben sevdiğim zaman kendime neden bu adam diye sorduğumda kesin bir cevap alamıyorum. Zaten geriye baktığımda hatırladığım güzel şeyler sevdiğim kişiyle alakalı veya birlikte geçirdigimiz güzel günler olmuyor; daha çok onun yanında kendimi nasıl huzurlu hissettiğimle alakalı oluyor. Yani her şey benle alakalı karşıdaki insanla değil. Benim onu koyduğum yere bağlı ve kişileri neye göre o yere koyuyorum açıkcası bilmiyorum.Doğru adamı seçmeyi öğreneceksiniz o zaman.. Neden size değer vermeyen adamları seviyorsunuz mesela?
Bilemiyorum. Ben sevdiğim zaman kendime neden bu adam diye sorduğumda kesin bir cevap alamıyorum. Zaten geriye baktığımda hatırladığım güzel şeyler sevdiğim kişiyle alakalı veya birlikte geçirdigimiz güzel günler olmuyor; daha çok onun yanında kendimi nasıl huzurlu hissettiğimle alakalı oluyor. Yani her şey benle alakalı karşıdaki insanla değil. Benim onu koyduğum yere bağlı ve kişileri neye göre o yere koyuyorum açıkcası bilmiyorum.
Şu an sevilmeye çok ihtiyacım var kendimi çok değersiz hissediyorum. Elimden tutacak birine... Sevmekten tükendim. Hep "5 dk daha konuşalım." ya da "Ya 5 dk daha kal yanımda." diyen taraf olmaktan bıktım. Acı çektigimi söylediğim halde daha çok kötü muamele görmekten bıktım. Karşımdakinin en küçük tavrından hareketinden ufacık bir sözünden sevilmediğimi anlamaktan ve sevilmediğim gerçeğiyle her gün yüzleşmekten bıktım.Sevmediğin insana tahammülün olmaz ama bak kk üyelerine dayak hakaret şiddet görüyor yine de ‘ama ben kocamı cok seviyorum’ diyor. Yani sevmeden olmaz o işler. Ha küçük bi hoşlantı vardır karsındakini sevgisi onu büyütür o ayrı. Ama küçük de olsa bi kıvılcım olacak. O kalp atacak.
Doğru adamı seçmeyi öğreneceksiniz o zaman.. Neden size değer vermeyen adamları seviyorsunuz mesela?
O öyle olmayabiliyor panpa
Misal görüyorsun hoşlanıyorsun beğeniyorsun ama karşı taraf çekim hissetmiyor
Tam tersi değer veren adaö hoşlanıyor, çok düzgün biri de olsa sevemiyorsun bu işler zorlamayla olmuyor
Kim ne derse desin her iki olayın aynı anda gerçekleşmesi çok az bir olasılık. İlişkilerde bir taraf daha çok seven taraf oluyor.
Herkese Merhaba,
Size çok açık ve kısa bir soru soracağım.
Sizin için hangisi daha önemli sevmek mi sevilmek mi?
Sevmediğiniz ama ilgisinden hoşlandığınız (çünkü daha önce kimse sizle böyle güzel ilgilenmedi) biriyle yapabilir misiniz?
Yoksa ilişkinizde illa kalbinizin pır pır atmasını, çabalayıp hayaller kuran tarafın siz olmasını mı tercih edersiniz?
NOT: İkisi de diye bir şık yok çünkü sevdiğim hiçbir adam tarafından sevilmedim ve böyle bir adaletin olduğuna inanmıyorum.
Hep bir taraf daha çok seviyor...
Benim sevilmeye ve ilgiye ihtiyacım var. Ama ben her zaman önce sevmenin tarafında oldum. Yıldım artık sevilmemekten biraz da ben şımarmak istiyorum ama şımarıcam diye de karşımdaki insanın duygularıyla oynamak istemiyorum çünkü sanırsam bana değer veren ilk kişi. Ya da ben yutuyorum bilemiyorum.Şimdi konu sahibesi hangisine ihtiyacın varsa o
Benim zamanında sevilmeye ilgiye ihtiycım vardı ama sonra sevmediğim biriyle olmak mutsuzluk oldu
Tekrar kalbimi attıran biri çıktı karşıma. Sen kafanda neyi seçersen seç, kalp boş kalamıyor hemen doluyor, gönlün birine kapılıveriyor
Lisedeyken bir çocuk sevmiştim. Bana güzel bir laf söylemişti hatırlamıyorum. Ben de sormuştum "Ya bir gün benden sıkılırsan?" diye. O da bana "Aaa... Olur mu öyle şey." demişti. Şimdi çocuğu oldu ama benden değil.Hem sevilip hem de sevmek diye birşey de var.
O da ancak doğru kişiyle mümkün.
Sevmediğiniz ama sana ilgisi olan o adamın, ilgisi bir gün biterse elinde ne kalır?
Neyle yoluna devam edersin??
Hayatımda hiç kimsenin göstermediği bir ilgiyi gösteriyor ve açıkçası bu ilgi hoşuma gidiyor bu yetmez mi mutlu olmak için? Ben de hödük değilim benim için çabalayan adam için ben de çabalarım ne karaktersizler için çabaladım ama o eski heyecanla olur mu bilemem. Bu yüzden açtım bu konuyu.Sevmediğinle olmaz azıcık için kıpır kıpır olmalı.
O öyle olmayabiliyor panpa
Misal görüyorsun hoşlanıyorsun beğeniyorsun ama karşı taraf çekim hissetmiyor
Tam tersi değer veren adaö hoşlanıyor, çok düzgün biri de olsa sevemiyorsun bu işler zorlamayla olmuyor
Kim ne derse desin her iki olayın aynı anda gerçekleşmesi çok az bir olasılık. Nerden biliyorsun dersen point processlerde, 2 processin aynı anda olayının gerçekleşme olasılığı 0. Bu işin bilimini okudum yani:) Benim çevremde de karşılıklı aşık 1 tek çift yok.
İlişkilerde bir taraf daha çok seven taraf oluyor.
Aynen de böyle elinize sağlık.Aslinda onu sevmeyen adamlarla yaşadıkları onların ona gerçekten verdiği hislerden çok, kendisinin onun üzerine yüklediği anlamlar.
Sevilme ihtiyacı bazen insana hata da yaptırabiliyor. Aşkımdan ölüyorum diyen biriyle evlendim ama aslında niyetinin farklı oldugunu anladıgım an terkettim. 1,5 ay sürdü. Seviyodum o da seviyorum dön diyordu. Ama yanlış bişeyler vardı hissediyodum adam rol yapanın önde gideni çıktı. O yüzden ne olursa olsun bu zaafınızı kontrol edin. Yarın öbür gün biri çok seviyorum diye gelir feleğiniz şaşar Allah muhafaza.Şu an sevilmeye çok ihtiyacım var kendimi çok değersiz hissediyorum. Elimden tutacak birine... Sevmekten tükendim. Hep "5 dk daha konuşalım." ya da "Ya 5 dk daha kal yanımda." diyen taraf olmaktan bıktım. Acı çektigimi söylediğim halde daha çok kötü muamele görmekten bıktım. Karşımdakinin en küçük tavrından hareketinden ufacık bir sözünden sevilmediğimi anlamaktan ve sevilmediğim gerçeğiyle her gün yüzleşmekten bıktım.
canım bende eşimi ilk gördüğümde bir şey hissetmedim eski ilişkim beni çok yıpratmıştı eşim deli gibi aşık olmuştu çok ugraştı. Benim yanımda olması yakınlığı kalbime işledi. Sen uğraş çaba ver olmazsada yapıcak bir şey yok.Hayatımda hiç kimsenin göstermediği bir ilgiyi gösteriyor ve açıkçası bu ilgi hoşuma gidiyor bu yetmez mi mutlu olmak için? Ben de hödük değilim benim için çabalayan adam için ben de çabalarım ne karaktersizler için çabaladım ama o eski heyecanla olur mu bilemem. Bu yüzden açtım bu konuyu.
Herkese Merhaba,
Size çok açık ve kısa bir soru soracağım.
Sizin için hangisi daha önemli sevmek mi sevilmek mi?
Sevmediğiniz ama ilgisinden hoşlandığınız (çünkü daha önce kimse sizle böyle güzel ilgilenmedi) biriyle yapabilir misiniz?
Yoksa ilişkinizde illa kalbinizin pır pır atmasını, çabalayıp hayaller kuran tarafın siz olmasını mı tercih edersiniz?
NOT: İkisi de diye bir şık yok çünkü sevdiğim hiçbir adam tarafından sevilmedim ve böyle bir adaletin olduğuna inanmıyorum.
Hep bir taraf daha çok seviyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?