- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi amelie poulain
-
Umut varsa sevenle ilgili, kullanırdım ben olsam. Hani bazı adamlar vardır asla olmaz. Bazıları vardır bir düşünürsün, hemen hayır demezsin. Seni seven kişi ikinci gruptaysa düşünülebilir.Hayatımda hiç kimsenin göstermediği bir ilgiyi gösteriyor ve açıkçası bu ilgi hoşuma gidiyor bu yetmez mi mutlu olmak için? Ben de hödük değilim benim için çabalayan adam için ben de çabalarım ne karaktersizler için çabaladım ama o eski heyecanla olur mu bilemem. Bu yüzden açtım bu konuyu.
ParaHerkese Merhaba,
Size çok açık ve kısa bir soru soracağım.
Sizin için hangisi daha önemli sevmek mi sevilmek mi?
Sevmediğiniz ama ilgisinden hoşlandığınız (çünkü daha önce kimse sizle böyle güzel ilgilenmedi) biriyle yapabilir misiniz?
Yoksa ilişkinizde illa kalbinizin pır pır atmasını, çabalayıp hayaller kuran tarafın siz olmasını mı tercih edersiniz?
NOT: İkisi de diye bir şık yok çünkü sevdiğim hiçbir adam tarafından sevilmedim ve böyle bir adaletin olduğuna inanmıyorum.
Hep bir taraf daha çok seviyor...
Seven tarafı üzmek de çok acı verici bir şey ama kimsenin duygularıyla oynamak istemem.Şimdiki aklımla söylüyorum kesinlikle sevilmek. Sevdim- sevildim. İkisinide tattım. Sevilip sevmemek daha az üzerdi beni diye düşünüyorum.
Ben eski sevdiğimle ilgili hiç umut yok kendi de söyledi bekle beni dedi ama ne tarih ne bir sey (onca kötü davranışları küfürleri vs. de var.) Ve beni kaybetmekten korkmadı. Beni seven ise beni kaybetmemek için elinden geleni yapmaya çalışıyor görüyor ve hissediyorum.Umut varsa sevenle ilgili, kullanırdım ben olsam. Hani bazı adamlar vardır asla olmaz. Bazıları vardır bir düşünürsün, hemen hayır demezsin. Seni seven kişi ikinci gruptaysa düşünülebilir.
Peki sen aynı özeni gösterebilecek misin seni seven kişiye karşı? Seni çekiyor mu duygusal ve fiziksel olarak? Benim de oldu gençken çok sevenlerim. Biri memleketime yerleşecekti mesela isteseydim. Karşılık veremeyeceğimi bildiğim için hiç görüşeyim demedim. En baştan olmazdı.Ben eski sevdiğimle ilgili hiç umut yok kendi de söyledi bekle beni dedi ama ne tarih ne bir sey (onca kötü davranışları küfürleri vs. de var.) Ve beni kaybetmekten korkmadı. Beni seven ise beni kaybetmemek için elinden geleni yapmaya çalışıyor görüyor ve hissediyorum.
Sevdiklerim her bakımdan çekiyordu. 7 yıldır tanıyordum kendisini son 3 yıla yakın da birlikte olduk. Açıkçası hala acısını hissediyorum ama sevdiğim adamı kaybettim için değil benim onu koyduğum yer kıymetliydi çok ilginç geliyor şimdi başkasından sevgi sözcükleri duymak. İki de bir fedakarlık yapmak istemesi bizle ilgili planlar yapması ne desem tamam demesi. Ama fiziksel olarak çekmiyor. Ama fiziği önemli değil ki yemesini içmesini düzeltirim işi yoğun olmasa spora da başlatırdım. Ne kilolu adamlar zayıflayınca kaymak gibi oluyor O mu olamayacak. Ayrıca fiziksel olarak iyi olan adamlar da beni beğenmiyor.Peki sen aynı özeni gösterebilecek misin seni seven kişiye karşı? Seni çekiyor mu duygusal ve fiziksel olarak? Benim de oldu gençken çok sevenlerim. Biri memleketime yerleşecekti mesela isteseydim. Karşılık veremeyeceğimi bildiğim için hiç görüşeyim demedim. En baştan olmazdı.
Herkese Merhaba,
Size çok açık ve kısa bir soru soracağım.
Sizin için hangisi daha önemli sevmek mi sevilmek mi?
Sevmediğiniz ama ilgisinden hoşlandığınız (çünkü daha önce kimse sizle böyle güzel ilgilenmedi) biriyle yapabilir misiniz?
Yoksa ilişkinizde illa kalbinizin pır pır atmasını, çabalayıp hayaller kuran tarafın siz olmasını mı tercih edersiniz?
NOT: İkisi de diye bir şık yok çünkü sevdiğim hiçbir adam tarafından sevilmedim ve böyle bir adaletin olduğuna inanmıyorum.
Hep bir taraf daha çok seviyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?