- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.916
- 113
- 30
- Konu Sahibi amelie poulain
-
Sevdiğim adamlar benim için kılını kıpırdatmazken hep beni sevenler yanımda yoldaş olmak istedi o ne olacak?Ikiside. Sevmediğin adam ile iyi hoş vakit geçirebilirsin, ama bir evlilik veya ömür değil. Her anlamda yoldaşın olacak insan sonuçta
Sevdiğim adamlar benim için kılını kıpırdatmazken hep beni sevenler yanımda yoldaş olmak istedi o ne olacak?
Beni sevmeyen beni yorar.. benim sevmedigimde beni yorar.. bu yastan sonra yorgunluk istemem.. huzur isterim macera istemem
Evet deli gibi sevsem bile sevilmediğimi anladığim zaman ve özellikle kötu muamele gördüğüm zaman başka bir adam tarafından sevilme ve korunma isteği beliriyor içimde çünkü yanında olduklarımın beni sevmeyeceğinden emin oluyorum adım kadar.Sizi sevenle birlikte olun. Çünkü seven kişi sizi mutlu eder, tabi elde edince değişmezse. Kadınlar sevilmek ister, değer görmek ister; bunları da sizi seven bi adam verebilir.
O zaman sevenin yanında olacaksınız ki mutlu olabilesiniz.Evet deli gibi sevsem bile sevilmediğimi anladığim zaman ve özellikle kötu muamele gördüğüm zaman başka bir adam tarafından sevilme ve korunma isteği beliriyor içimde çünkü yanında olduklarımın beni sevmeyeceğinden emin oluyorum adım kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?