- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Evlendikten sonra ya seversem diye evlenilmez, ya sevmezseniz.
Sevme ihtimaliniz olduğunu düşünüyorsanız, ilişkinize zaman verin,
duruma bakın, birşeyler hissediyorsanız o zaman evlenin, ya tutarsa diye evlenilmez ki.
Sevilmek kadar sevmek te önemli, sevilmek tek başına anlamsız bir duygu kalıyor ve yetmiyor.
Beni seviyor diye mutlu olabiliyor musunuz şuan, olamıyorsunuz, bu kadar açık.
Çok iyi biri diye de evlenmeye kalkmayın, dost edinmeye çalışmıyorsunuz,
evleniyorsunuz sonuçta, eş başka birşey.
Net şeyler varsa kafanızda bu ilişkinin olmadığına dair, soğutma planlarını da gerek yok,
bitirin biran önce, kendinizi de karşıdakine de iyilik yapın bence.
eş başka bişey demişiniz..sizce eş nedir ki dostluk değilmi..nasıl bir duygu olmalı ki o erkek eş olmalı..tuhaf sorular sordum farkındayım..kaç sene oldu halen bir hissiyat yok..ya bana derse ki benimle nie oynadım...
eş başka bişey demişiniz..sizce eş nedir ki dostluk değilmi..nasıl bir duygu olmalı ki o erkek eş olmalı..tuhaf sorular sordum farkındayım..kaç sene oldu halen bir hissiyat yok..ya bana derse ki benimle nie oynadım...
Fiziksel bir çekimin varmı? elini tuttuğunda sana dokunduğunda ne hissedeceksin. evliliğin en önemli unsurlarından biri sağlıklı cinsellik? sevmediğin biriyle yaşayabilecekmisin yatağını?
Oynadığını düşünüomusun peki? /B]
güzel soru sormusunuz?oynamak değilde belki birşeyler hissedebilirim dedim..hatta bir keresinde ona bana büyü falan yaptırsana sana aşık olayım demiştm..
benim bahsettiğim şey..onu bir erkek gibi görebilmek..itici gelmemesi..
güzel soru sormusunuz?oynamak değilde belki birşeyler hissedebilirim dedim..hatta bir keresinde ona bana büyü falan yaptırsana sana aşık olayım demiştm..
benim bahsettiğim şey..onu bir erkek gibi görebilmek..itici gelmemesi..
Sevgi türleri vardır.
Anne sevgisi, arkadaş sevgisi vs vs, bunlar çok farklı sevgilerdir, ama eş sevgisi başkadır bence. Eşinizin aynı zaman da iyi bir arkadaş olması ayrı bir durum.
Eş evet çok iyi bir arkadaş olur aynı zamanda, ki bu iletişim için çok iyidir zaten.
Ama çok iyi arkadaştan, hatta çok iyi insandan eş olacak diye birşey yok.
Niye oynayasanız, insanlar birşeye başlar, hatta nişanlanabilir de,
ama olmadığına inandığı yer de, bitirmek hakkıdır, ben bu kişiyle bu kadar görüştüm,
artık ikimizde mecburuz diye birşey yok ki, geleceğinizi yok mu sayacaksınız.
Sevilmek tek başına boş bir duygu, insanın aynı zamanda sevmeye de ihtiyacı vardır ki
karşıdakinin sevgisi anlam kazansın.
Aynı zamanda hiçbirşey hissetmeden ilişki sürdürmek ve evlenmek, karşı tarafada haksızlık bence, karşıdaki sizin birşey hissetmedğinizi biliyor mu, bu kişi seviyor da
peki sevilmeye ihtiyacı yok mu.
Evlilik zor iş, eşler arasında ki sevgi, birçok sorunun daha kolay halledilmesine yardımcı oluyor.
En azından arada bir çekimin olması lazım evlilik olması için.
Bilmiyorum daha önce birini sevdiniz mi ya da hoşlandınız mı,
eğer yaşadıysanız aradaki farkı zaten bilirsiniz, en azından şuan ki duygularınızı ve
yaşadıklarınızı biliyorsunuz ve bir eksiklik hissediyorsunuz demek ki, yani bir boşluk var,
demek ki önemli bir boşluk bu.
Evlilik iki taraflı bir olay, bir tarafın duyguları yetmez bence.
eğer böyle düşünüyorsanız,bence ne siz zaman kaybedin,
ne de onun zamanını alın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?