Sevmek mi sevilmek mi?

Cıkssss olmaz!
Yani ben yapamam!
Eline dokunamadığım adamla aynı sabaha uyanamam..
Şu an çok benzer bir örneğin içindeyim aslında ama ben görüşmeyi reddediyorum..
Önce yüreğim çarpacak benim!

laaalemmm ne güzel olmuşun öle...bakakaldım resmine sonra yorumuna...

peki yüreğimizin çarptıklarımız böyle değer vermezlerse bize...o zaman napcaz:5:

peki onu nasıl bırakabilcem seni istemiyorum demek istemiyorum...

hani bazı erkek vardır yakışıklı değildir anlamlı bakar,güzel konuşur...kendini ispat eder..
ama bu kişi aslında çirkinde değil..ama bri estetiği yok..ama çok iyi bir insan.ailesi der ağızndan değil midesinden al ekmeğini derler...

sanırım ben kötü birinimi istiyorum ki..

Tam olarak seni istemiyorum demeyin zaten,
az çok anlattığınız kadarıyla bu sözü kaldıramaz o kişi,
ama yapamadığınızı,eş olarak görmediğinizi,düşünemediğinizi,
o anlamda sevemediğinizi falan söyleyin ve buluşmayın.
Siz kötü birini değil,seveceğiniz,her anlamda isteyeceğiniz birini istiuorsunuz ki
bu da normal olanıdır..

Son düzenleme:

güzel soru sormusunuz?oynamak değilde belki birşeyler hissedebilirim dedim..hatta bir keresinde ona bana büyü falan yaptırsana sana aşık olayım demiştm..

benim bahsettiğim şey..onu bir erkek gibi görebilmek..itici gelmemesi..

bahsettiğin şey 50 yaşından sonra sana çok yararı olur. çunki o yaşlardan sonra en önemli şey dostluktur.dostluk elbette olacak evlilikte ama en önemli şey heyecanın hep diri kalması... birde heyecan olmayan bir evlilikten bahsediosun... onuda kırma kendinden üzülme...

İnsan her zaman kötüyü sever diye birşey mi var.
Aşk evliliği yapan herkes mutsuz mu, aynı zaman da mantık evliliği yapan herkes mutlu mu.
Birbirini çok seven güzel evliliklerde var.
Hem iyi biri, hem de sevgi, ikisi de aynı kişi de olacak birşey.
Zamanı geldiğinde olur inş.
Hakkınızda hayırlısı olur inş.

canım kimsenin bedduasını almıycaksın size ah ederse ne olur bilmem
elini tutuğunda soğukluk varsa
evlilik olmaz bence

bir bilgisayar mühendisi ile tanışmıştım
uzun yakışıklı mavi gözlü açık kural atletik yapıda gitar çalan müzikle ilgilenen romantik evi arabası geliri kültürlü bir ailesi var
bana herşeyisunmaya hazırdı
ama elini tuttuğumda hiç bir sıcaklık hissetmiyordum
mantık evliliği yapıcam dediğim halde ayrıldım
ve aşık olduğum eşimle evlendim...

elimi tuttugunda buz kesiliyorum gözlerime bakıyo ama itici demişsin..
evlilik bunun dahada ötesine gecmek bedenini yatagını paylaşmaktır.
sen bunlara tahammül edemiyosun peki evlenince napıcaksın.
maden sevemiyosun hislerin dostluk yönünde hiç uzatma çünkü ilerde bırakman dahada zorlaşabilir.

bide şöyle bir ihtimal var ki belkide seviyorsun hislisin ama farkında olmayıp bunu dostça sanıyorsun.
kararı en iyi verecek sensin cnm.ama his yoksa sakın evlenme derim.

bir kaç beni seven kişinin ahını aldığımı düşünüyorum..
şu anki gibi olgun olsam kimseye ümit vermez üzmezdim..

Ter kokusundan tiksinmemen lazım.... sabah kaltığında öpmek istediğinde dişini fırçala dememen lazım.. çunki seviosan onlar sana bebek kokusu gibi geliyor...

sevmedigim birinin beni sevmesini istemem
sevdigim birininde beni sevmemesini istemem
karsilikli güzel olan sey sevgi
karsiligi olmadiginda iskence iste

Sevilmek kadar sevmekde çok güsel vede özel birduygu bence sevmeden biriyle bişiler paylaşmak çok zor insan sevmediği biarkadşına biakrabasına bile tahmmül edemezken sevmediği biadamla bievi paylaşması çok zordur hatta azaptır bence eşin olacak insana muhakkak ki bişiler hissetmek şarttır. Bazen karşımıza öle insanlar çıkarki bizi canından bile çok seven ama biz bişey hissetmediğimiz zaman olmaz. Bence yol yakınken vazgeçin karşınızdaki kişi sizi yaptığınız her hareketten her sözden biumut kapar siz umut vericek bişey yapmadığınızı düşünürsünüz ama o öle görmek istediği için öle anlar ve sonradan madem beni istemiyodun da neden konuştun der ve sizde çok büyük vicadan azabıyla yaşamak zorunda kalırsınız.

Sevdiğin adamın kollarında uykuya dalıp yine onun kollarında uyanarak güne başlamak nasıl bir duygudur acaba?

Bu soruyu sen de sormak istermisin kendine bir ömür?

ben bu mühendis olan kişi ile konuşurken ciddi olarak ileriye dönük
görüşüyorduk 25 yaşındaydım artık aşk beni bulmaz diyordum
bir ortamda eşimle bir iki dakika diyoloğumuz oldu
platonik aşık omuştum onun haberi bile yok mühendis olana ben başkasından hoşlanıyorum dedim yıkıldı resmen
sonra eşimin telini bulmaya çalıştım
iş yerinin önünden geçerdim beni fark etsin diye
iş ten çıkınca takip etmiştin birgün
bir başka günde evinin karşısında park vardı
orada 2-3 saat oturdum eve girerken 1 dakikada olsa göriym diye
aşk bambaşka bir duygu

Ter kokusundan tiksinmemen lazım.... sabah kaltığında öpmek istediğinde dişini fırçala dememen lazım.. çunki seviosan onlar sana bebek kokusu gibi geliyor...

uff yaaaa...tam üstüne bastın..bazen konuşurkenn sigara kkokusu geliyor midemi yerlerden topluyorum...nie böle yaa..oysa kalbi çok güzel

ben bu mühendis olan kişi ile konuşurken ciddi olarak ileriye dönük
görüşüyorduk 25 yaşındaydım artık aşk beni bulmaz diyordum
bir ortamda eşimle bir iki dakika diyoloğumuz oldu
platonik aşık omuştum onun haberi bile yok mühendis olana ben başkasından hoşlanıyorum dedim yıkıldı resmen
sonra eşimin telini bulmaya çalıştım
iş yerinin önünden geçerdim beni fark etsin diye
iş ten çıkınca takip etmiştin birgün
bir başka günde evinin karşısında park vardı
orada 2-3 saat oturdum eve girerken 1 dakikada olsa göriym diye
aşk bambaşka bir duygu

off ya aşık olmuşun sen iştee...herşey görüntü değil işte...elektrık olayı..sevginin okunun sana girme olayı...valla değerini bil..sinirli olmasına bile razıyım yeter ki aşık olayım...

amin canım sevgi olmadan hiçbirşey olmaz
çok güzel aşık olmak çok bambaşka...

umarım aşık olursun ve okişide seni sever
sinirlide olmaz umarım:)

Oluursun olursun sadece ne zaman aşık olucam diye bekleme. çunki ummadığın anda çıkıyo karşına ben 2 yıldır beraberim ama hala aşığım. hala kalbim küt küt..

Back
X