- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ya bende çok merak ettim, bana da özelden yazabilirmisin sebebi
olmaz diye birşey yoktur siz ve karşı taraf gerçekten istedikten sonra ..Çevremdede gördüğüm ne kadar olmaz dediğimiz ilişki yada imkansız aşk varsa evlilikle sonuçlandı..
anladım. o da var demişsin. kapalı bir bayan mısın? çok meraklıyız ama istersen cevap vermeye bilirsin
Simdi genel olarak birini unutmakla ilgili tavsiye vereyim dicem ama çok yüzeysel olacak o da. Sırf yazmak icin yazmıs olmak istemem.
Anlatırım rahatsız olmam dersen anlat özelden dertleşiriz. Yok simdi anlatmayayım dersen de söyle buradan genel bi seyler yazayım. Gerci herkesin yapısı farklı unutmanın acı cekmemenin genel bi formülü de yok ama.
yaa heee bütün eş dost ahbap ta kk da paylaş diye bekliyo zaten kim görcek kısım
tamam tamam ısrar etmicem
ayyy canım benım yaaşk o kadar guzel bsy ki ama bazen darmadagın edıyor bızı..tam sebebını bılmedıgım ıcın ne desem boş yanı altı dolu kelimeler kullanamam suan ıstersen ozelden msj yaz canım ..elimden geldıgınce dertlesebılırız
Ya bende çok merak ettim, bana da özelden yazabilirmisin sebebi
Diğer sebebi bende çok merak ettim ya :/
Ovv siz şu 70 küsur sayfalık konunun sahibesisiniz. Ben bi okuyayım sizin konu icindeki mesajlarınızı hemen dönücem size. Hatta özel olarak da yazarım isterseniz.ayrılma aşamasındayız. üstelik askerde şu an. konularıma bi bakarsanız sorunları görürsünüz... ayrılmayı başarabilirsem geri dönmem sanırım
Kıyamam ya. Peki bi soru o zaman baştan beri mi karşılıksız aşkınız yoksa başta onda da bi şeyler vardı sonra mı bitti?Ya kizlar okadar iyisinizki, duygulandirdiniz beni cok tatlisiniz allah razi olsun
gerçekten direk beni desifre edecek bisey oldugu icin yazamiyorum ama beni sevseydi beraber asabilecegimiz biseydi önemli olan aşk ama o yok
Bastan beri karsiliksizKıyamam ya. Peki bi soru o zaman baştan beri mi karşılıksız aşkınız yoksa başta onda da bi şeyler vardı sonra mı bitti?
Umarım sizin için en iyisi olur. Unutmak istiyorsanız ona göre, onu elde etmek istiyorsanız da ona göre davranın. Olur mu olmaz mı diye kararsız kaldığınızda hep acı çekersiniz.
Bence gayet mantıklı bir ilk adım :)Soyle 1 hafta ortadan kaybolmayi düşünuyorum, yani onu yapamam ayni okuldayiz sadece derslerden sonra hemen cikip gidicem o beni gormeden , 1 hafta sonra yine cikicam ortaya gozlemliycem hareketlerini simdilik aklima tek gelen bu
Ay hadi bakalim ne olacak :) tabi insallah kendime hakim olup kararima sadik kalirim, normalde deli gibi butun gun onu ariyorum okulda dersim olmasa bile saatlerce duruyorum 1 2sn gorebilmek icinBence gayet mantıklı bir ilk adım :)
Doğru olanı seversen, sevmek yaşayacağın en mucizevi ve mutluluk verici duygudur. Sevmek sadece yanlışı seversen zordurCok canim yaniyo, biseyler yasadim onlari anlatmycam desifre olmamak icin, özetle birini deli gibi seviyorum ama olurumuz yok , evli degil sevgilisi de yok ama oluru yok anlatamıyorum nedenini
Unutmam lazim ama unutamiyorum aglamak istiyorum aglayamiyorum, halbuki aglasam rahatlycam. Napicam nasil hareket edicem bilmiyorum. Ask acisini cok basit sacma ergen isi bulurdum simdi o acinin alasini yasiyorum kalbim cok aciyor
Normalde birini sevdigimde o sevgiden haz duyardim belki karşılık bulma imkanim oldugu icin bilmiyorum, ama bu sefer o hazzi alamiyorum canim yaniyo surekli aklimda o , kalbimin acisini cok siddetli hissediyorum. Sevmek hic bukadar zor olmamisti....
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Fikrinize sadık kalmak en mühim nokta zannedersem.Ay hadi bakalim ne olacak :) tabi insallah kendime hakim olup kararima sadik kalirim, normalde deli gibi butun gun onu ariyorum okulda dersim olmasa bile saatlerce duruyorum 1 2sn gorebilmek icin
Ovv siz şu 70 küsur sayfalık konunun sahibesisiniz. Ben bi okuyayım sizin konu icindeki mesajlarınızı hemen dönücem size. Hatta özel olarak da yazarım isterseniz.
nasıl oldu imkansız dedğin kişi oldu herşeyden önemlisi şimdi mutlu musun o seninle olmaktan mutlumu? ve geçmişte neden dolayı imkansız diyordun senden hoşlan mıyorum mu diyor du?Çok içten yazmışsınız, ben içimde hissettim. Sebebi bilmesem de olmaz diye bir şey yok. Bak ben "imkansız" dediğim insana 10 sene sonra kavuştum
Sevmek zor , sevmek insanın ağzına s..yor gerçekten. Konu başlığına %100 katılıyorm. Sevmek ızdırap demek.
Ahhhh Brütüs ahhhhCok canim yaniyo, biseyler yasadim onlari anlatmycam desifre olmamak icin, özetle birini deli gibi seviyorum ama olurumuz yok , evli degil sevgilisi de yok ama oluru yok anlatamıyorum nedenini
Unutmam lazim ama unutamiyorum aglamak istiyorum aglayamiyorum, halbuki aglasam rahatlycam. Napicam nasil hareket edicem bilmiyorum. Ask acisini cok basit sacma ergen isi bulurdum simdi o acinin alasini yasiyorum kalbim cok aciyor
Normalde birini sevdigimde o sevgiden haz duyardim belki karşılık bulma imkanim oldugu icin bilmiyorum, ama bu sefer o hazzi alamiyorum canim yaniyo surekli aklimda o , kalbimin acisini cok siddetli hissediyorum. Sevmek hic bukadar zor olmamisti....
Ahhhh Brütüs ahhhh
Sen de bu alemlere dalacak mıydın Kıyamam ben sana yaaa
Bastırılmış duygular bunlar fazla takılmaAy ben kendimi bukadar melankolik bilmezdim yaaa , icimden duygusal ergenler çıktı bilek keseninden hemdetabi ben bilek kesmiyorum okadar değil offf off dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?