Sevmek sevilmek istemenin evlenmek yuva kurmak istemenin nesi yanlış pardon?? Ezbere laflarla bana gelmeyin kimse sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil25 yaşında bir insanın bu kafada olması ne üzücü..
Başımıza gelen kötü şeyleri nasıl değiştirmemizi bekliyorsun ?? Çabalamadığımı nereden biliyorsun bu kadar kolay yorum yapabiliyorsun?Bizler de güllük gülistanlık ailelerle pamuklara sarılarak büyütülmedik. Hayatımızda yapmadığımız, yapamadığımız şeyler için aileleri suçlamak kolay yol. Ama asıl sorun insanın kendi çabasızlığıdır genelde kabullenmek zor olsa da. Kabullendiğiniz zaman çabalamaya başlar ve hayatınızı değiştirirsiniz. Ya da evde oturup huzursuz aileye sitem ederek hayırlı kısmet beklersiniz. Seçim sizin.
Üniversitede vardı şu an yok herkes koptu zaten kimse kimseyle buluşmak istemiyor o dediğin turları kardeşimle veya iş arkadaşımla yapabilirim anca zaten yapsam bile içimdeki boşluk dolmayacakArkadaş ortamin yokmu izin günlerinde günü birlik turlara katil ben hayatta kimse ile olmam derken eşimle tanıştım hic öyle sevgili yapayım evleneyim kafasinda değildim sirf evlenmek için evlenilmez zaten
Doğru insanı bulduktan sonra evlenmeleri gayet normal değil mi sence ? Ayrıca herkes üniversite okumuyorYani nası herkes evlendi cevrenizde anlamıyorum ki. Üniversite zaten 24 yaşında bitiyor. Bir insan okulu bitirir bitirmez nasıl evlenir anlayamıyorum
Kötü şeyler sadece senin başına geliyor sanıyorsun herhalde. Bu kadar negatiflikle ne hayatını yoluna sokabilirsin ne herhangi bir erkeği kendine çekebilirsin. Yerinde sayarsın, biri gelip beni oğluna alsın diye beklersin.Başımıza gelen kötü şeyleri nasıl değiştirmemizi bekliyorsun ?? Çabalamadığımı nereden biliyorsun bu kadar kolay yorum yapabiliyorsun?
Bence de kimse mutsuz olmak için evlenmiyor ama sonuç ortada. Evliliklerin büyük kısmında kadınlar mutsuz. Ben özellikle senin durumunun ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetttim. Çünkü sırf evlenmek için büyük olasılıkla herşeye katlanacak, adamın tüm olumsuLuklara ve işaretlere rağmen bunları görmezden gelecek gibi duruyorsun.Ne kadar olumsuz konuşmuşsun kimse kötü bir evlilik içn mutsuz olmak için evlenmek istemez öyle olsa önüme çıkan ilk kişiyle evlenmiş olurdum
Sevmeyi sevilmeyi istemek normal elbette. Ama hayatta başka amaçları da olmalı insanın. Mesela kariyer yapmak, gezmek, kendi paranı harcamak gibi. Bunları yaparken elbet biriyle tanışırsın. Ben de 25 yaşındayım. Ama şimdiki önceliğim yüksek lisans ve iş.Sevmek sevilmek istemenin evlenmek yuva kurmak istemenin nesi yanlış pardon?? Ezbere laflarla bana gelmeyin kimse sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil
Negatif biri olduğumu nerden biliyorsun boş yapmaKötü şeyler sadece senin başına geliyor sanıyorsun herhalde. Bu kadar negatiflikle ne hayatını yoluna sokabilirsin ne herhangi bir erkeği kendine çekebilirsin. Yerinde sayarsın, biri gelip beni oğluna alsın diye beklersin.
Dediğin şeyleri yapıyorum o başka bir meseleSevmeyi sevilmeyi istemek normal elbette. Ama hayatta başka amaçları da olmalı insanın. Mesela kariyer yapmak, gezmek, kendi paranı harcamak gibi. Bunları yaparken elbet biriyle tanışırsın. Ben de 25 yaşındayım. Ama şimdiki önceliğim yüksek lisans ve iş.
Ablacım buraya bile negatif bastın, nereden bilecez başka.Negatif biri olduğumu nerden biliyorsun boş yapma
Sen dikkat etseydin üslubuna bende ederdimAblacım buraya bile negatif bastın, nereden bilecez başka.
Ayrıca o üslubuna dikkat et, burası ağzına geleni yazabileceğin bir platform değil.
Okudum çalışıyorum şu an iş yerinde uygun kşmse yokÜniversite okumadın anladığım kadarıyla, bu durumda 25 yaşında evlenmek istemeni normal karşıladım. İşe girme ihtimalin varsa üzerine git. Kısmetin bol olsun.
Ne iş yapıyorsunOkudum çalışıyorum şu an iş yerinde uygun kşmse yok
Benim üslubumda bir anormallik yok. Sadece doğruları yazdığımı bildiğin için iyice agresifleşmeye başladın. Ki burada iyi tanınırım şu an sana gayet yumuşak yazıyorum. Nedense bi sabırlı davrandımW
Sen dikkat etseydin üslubuna bende ederdim
Benim üslubumda bir anormallik yok. Sadece doğruları yazdığımı bildiğin için iyice agresifleşmeye başladın. Ki burada iyi tanınırım şu an sana gayet yumuşak yazıyorum. Nedense bi
Doğruları bir tek sen biliyorsun ya zatenBenim üslubumda bir anormallik yok. Sadece doğruları yazdığımı bildiğin için iyice agresifleşmeye başladın. Ki burada iyi tanınırım şu an sana gayet yumuşak yazıyorum. Nedense bi sabırlı davrandım
Size üzüldüğümüzden diyoruz da hata bizde. Umarım en kısa zamanda evlenir evliliğin bütün muhteşemliği ile tanışırsınızDoğruları bir tek sen biliyorsun ya zatenayrıca sinirlenme sebebim insanların sevmek sevilmek evlenmek gibi gayet doğal istekleri anormal bulması hayatına bak erken vs demesi buna anlam veremiyorum 20 olsa anlarımda doğru insanı bulsan mantığında yatsa 25 gayet ideal bir yaş benim için
Akışına bırakacaksın o zamanDediğin şeyleri yapıyorum o başka bir mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?