Aşkım daha 25 yaşındasın.Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım bu aralar kendimi çok umutsuz hissediyorum sanki hep bekar kalacakmış gibi yaşıtlarımın çoğu evlendi ve mutlular bende bu yaşlarda sevmek sevilmek ve ilişkimin evliliğe gitmesini isterdim genç anne olmak isterdim ama nasip olmadı şu an hayatıma biri girse bile sevecek miyim yada o beni sevecek mi belli değil gez toz hayatını yaşayın vs derseniz gerektiğinde onlarıda yapıyorum kişilik olarak çok gezmeyi seven biri değilim zaten evcimenim sosyal çevrem yok ailemde çok sosyal değil evden işe işten eve görücü usulü da kırk yılda bir çıkıyor bu sefer ya beğenmiyorum içime sinmiyor yada beğensem mantığıma uymuyor kolayca etkilenen biri değilim düğüne gitsem kimse çıkmıyor güzellik olarak ortalama bir kızım fakat kişilik olarak sessiz utangaç bir insan olduğum için farkedilmiyorum büyük ihtimal sadece samimi olduklarımla çok konuşan biriyim napıcam nasibimle nasıl karşılaşıp sevip evlenicem hiç bir fikrim yok ve bu duruma üzülüyorum sizlerden umut veren cümleler duymak isterim nasibinizle nasıl tanıştınız neler yaptınız önerebileceğiniz dualar veya esmalar var mıdır? Kısmetimi nasıl açabilirim?️
Yerinizde oturup kısmet beklerseniz nereden bulacak sizi? Ev ev gezip evlenilecek kız arayan anneler 50 yıl öncede falan kaldı.Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım bu aralar kendimi çok umutsuz hissediyorum sanki hep bekar kalacakmış gibi yaşıtlarımın çoğu evlendi ve mutlular bende bu yaşlarda sevmek sevilmek ve ilişkimin evliliğe gitmesini isterdim genç anne olmak isterdim ama nasip olmadı şu an hayatıma biri girse bile sevecek miyim yada o beni sevecek mi belli değil gez toz hayatını yaşayın vs derseniz gerektiğinde onlarıda yapıyorum kişilik olarak çok gezmeyi seven biri değilim zaten evcimenim sosyal çevrem yok ailemde çok sosyal değil evden işe işten eve görücü usulü da kırk yılda bir çıkıyor bu sefer ya beğenmiyorum içime sinmiyor yada beğensem mantığıma uymuyor kolayca etkilenen biri değilim düğüne gitsem kimse çıkmıyor güzellik olarak ortalama bir kızım fakat kişilik olarak sessiz utangaç bir insan olduğum için farkedilmiyorum büyük ihtimal sadece samimi olduklarımla çok konuşan biriyim napıcam nasibimle nasıl karşılaşıp sevip evlenicem hiç bir fikrim yok ve bu duruma üzülüyorum sizlerden umut veren cümleler duymak isterim nasibinizle nasıl tanıştınız neler yaptınız önerebileceğiniz dualar veya esmalar var mıdır? Kısmetimi nasıl açabilirim?️
Hayatın tadını nasıl çıkarabilirim huzursuz aile evinde mesela örnek verir misin ?Yerinizde oturup kısmet beklerseniz nereden bulacak sizi? Ev ev gezip evlenilecek kız arayan anneler 50 yıl öncede falan kaldı.
25 yaşında gencecik bir kadının hayatın tadını çıkartmak dururken evlenmek için dua derdinde olması beni çok üzüyor ya. Ve sizden o kadar çok var ki.
Normal şartlarda 22 yaşlarında bitiyor olması gerekir tıp falan okunmuyorsa.Yani nası herkes evlendi cevrenizde anlamıyorum ki. Üniversite zaten 24 yaşında bitiyor. Bir insan okulu bitirir bitirmez nasıl evlenir anlayamıyorum
Arkadaş ortamin yokmu izin günlerinde günü birlik turlara katil ben hayatta kimse ile olmam derken eşimle tanıştım hic öyle sevgili yapayım evleneyim kafasinda değildim sirf evlenmek için evlenilmez zatenHayatın tadını nasıl çıkarabilirim huzursuz aile evinde mesela örnek verir misin ?
Bizler de güllük gülistanlık ailelerle pamuklara sarılarak büyütülmedik. Hayatımızda yapmadığımız, yapamadığımız şeyler için aileleri suçlamak kolay yol. Ama asıl sorun insanın kendi çabasızlığıdır genelde kabullenmek zor olsa da. Kabullendiğiniz zaman çabalamaya başlar ve hayatınızı değiştirirsiniz. Ya da evde oturup huzursuz aileye sitem ederek hayırlı kısmet beklersiniz. Seçim sizin.Hayatın tadını nasıl çıkarabilirim huzursuz aile evinde mesela örnek verir misin ?
28 Ağustos 2023 te 23 yaşındayken foruma üye olur olmaz açtığınız ilk konudan bu yana odak noktanız evlilik.Hayatın tadını nasıl çıkarabilirim huzursuz aile evinde mesela örnek verir misin ?
artık evlenmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum helal yollardan 24 yaşındayım 25 e gircem kapaliyim hala genç ve guzelken evlenmek istiyorum güzelliğimi kimse görmüyor eşim görsün istiyorum zaman hızlı geçiyor kısmetimi bulamamaktan korkuyorum birkaç kişiyle görüştüm icime sinen olmadı olsada yasantilarimiz farklı ben namazında niyazinda biriyim ama karşıma tam tersi kişiler çıkıyor genelde çok şükür işim ve param var yeniyim hatta iş yerine göz attım ama ordada bana uygun birileri yok gibi
Sorun bence evlenmek değil.zaten kendileri de söylüyorlar sevmek, sevilmek, ilişki yaşamak.haa evlilik olmadı, sevgilim de olmadı diyelim, kadıncağızlarla ilgilenen de olmayınca sonuç bu oluyor.ilgilenen, isteyen kişiler olsa yine bu durumda olmazlar.yani gelecek de vadetmiyor tablo.üzücü olan, stres yaratan konu bu.ileride illa ki olur bir şekilde denk gelir diyemiyorlar o yüzden.Yerinizde oturup kısmet beklerseniz nereden bulacak sizi? Ev ev gezip evlenilecek kız arayan anneler 50 yıl öncede falan kaldı.
25 yaşında gencecik bir kadının hayatın tadını çıkartmak dururken evlenmek için dua derdinde olması beni çok üzüyor ya. Ve sizden o kadar çok var ki.
Kendi hayatınızı kurarak , kendi özgürlüğünüzü elde ederek. Siz aşk ve sevgi değil, siz beyaz atlı prens, sizi bu hayattan çekip çıkarıp kurtaracak birini istiyorsunuz. Siz koca değil , bir kurtarıcı arıyorsunuz.Hayatın tadını nasıl çıkarabilirim huzursuz aile evinde mesela örnek verir misin ?
İlgilenenler oluyor tabii ama birbirimize uygun olmuyoruz bu sefer yada ısınamama vsSorun bence evlenmek değil.zaten kendileri de söylüyorlar sevmek, sevilmek, ilişki yaşamak.haa evlilik olmadı, sevgilim de olmadı diyelim, kadıncağızlarla ilgilenen de olmayınca sonuç bu oluyor.ilgilenen, isteyen kişiler olsa yine bu durumda olmazlar.yani gelecek de vadetmiyor tablo.üzücü olan, stres yaratan konu bu.ileride illa ki olur bir şekilde denk gelir diyemiyorlar o yüzden.
Ne kadar olumsuz konuşmuşsun kimse kötü bir evlilik içn mutsuz olmak için evlenmek istemez öyle olsa önüme çıkan ilk kişiyle evlenmiş olurdumKendi hayatınızı kurarak , kendi özgürlüğünüzü elde ederek. Siz aşk ve sevgi değil, siz beyaz atlı prens, sizi bu hayattan çekip çıkarıp kurtaracak birini istiyorsunuz. Siz koca değil , bir kurtarıcı arıyorsunuz.
Çok tehlikeli bir arayış içindesiniz, size masallar anlatan birine kapılmaya çok meyillisiniz.
Evlilik ile aslında bekarken olan hayatınızdan çok daha büyük bir sorumluluğa giriyorsunuz. Ailenizle hayatınız nasıl bilmiyorum ama şöyle bir örnek vereyim. Koca dayağı yemek , baba dayağı yemekten zor geliyor. Şu an mutsuzum dediğiniz hayatı özlersiniz. Bir gün ben nasıl bu cehennemin içine düştüm diye sorarsınız kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?