merhaba, ben sitenize yeni uye oldum, burada okuduklarim cok hosuma gitti. Londra'da yasiyorum ve 20 yasindayim, ve sizin tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. bundan 4 ay once daha once hep rasladigim biriyle kuzenimin nisaninda tanistim, kuzenim onun kuzeniyle nisanli. aramizda yogun bir sekilde elektrik olustu ve benimle cok yakindan ilgilendi butun gece. zaten daha once hep tesadufen rasladigimda bakislariylada belli ediyordu zaten. nisan'dan sonrada gorusmeye devam ettik ama kuzenlerimiz cok karsi cikti ve ona cok yogun bir sekilde baski uyguladilar gorusmeyelim diye. benden cok hoslandigini defalarca soyledi ama baskilara dayanamadigi icin sevgili olmama karari aldik. ilk basta unutacagimi dusunerek onu hayatimdan tamamen cikarttim, bunu istememesine ragmen. sonra bir takim olaylar oldu ve tartistik, ve bana beni sevdigi halde yipranmamam icin uzak durdugunu soyledi cunki cevremiz bize rahat vermiyordu. bu olaylardan sonra bu cocuk benim icimde buyumeye basladi kendime engel olamadim, kendisiyle konusmadigim halde asik oldugumu anladim, ben hayatimda ilk kez birisi icin boyle hissediyorum, ona surekli tesadufen rasliyorum ve hic tahmin etmedigim anlarda karsima cikiyor. surekli ruyalarima giriyor.. cok etkilendigim bir ruyayida paylasmak istiyorum, ruyamda bu cocuk beni mutlu edecegine dair anneme "evliya sozu" verdi ve biz bir ayriliktan sonra birlikte olmaya devam ettik. bana bu konuda tecrubelerinizle yardimci olursaniz cok mutlu olurum