Sevmek...

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Bir erkek seni seviyorum ama derse-bu AMA kelimesi kafami cok kurcaladi.
eski esim gecenlerde mesajlasirken yazdi.

Sizce AMA kelimesinin arkasinda gercek sevgi olabilirmi?

Ama'dan sonra gelen kısmada bağlı şimdi.Bir tartışma anında diyeceğini yumuşatmak için kullanabilir.Seni seviyorum ama bazen bana çok karışıyorsun gibi..
Ama bu örnekte amaç ona çok karıştığını söylemek,amacı seni sevdiğini söylemekken ama koyuyosa,sakat biraz o iş..

Ama olmuyor ama yapamıyoruz ama birlikte yaşayamıyoruz ama hata sende böyle uzar gider cevabı sende sen daha iyi bilirsin. Boşanmayla sonuçlandığına göre sevmek yetmiyorr......

"Seni seviyorum" olumlu bir cümle. Eğer olumlu bir cümlenin arkasından "ama" bağlacı geliyorsa sözylencek şey olumsuz olacak demektir...

bir yerde okumuştum birisi bişeyler deyip deyip ama diyorsa, amadan öncekileri atın sadece ama dedikten sonrasına inanın diyordu.
bence çok doğru..
sevmenin aması olmaz.. seviyorsa seviyordur.. seviyorsa oldurucak yapıcak edicek pasif kalıyor elinden birşey gelmiyorsa ona sevgi diyemem ben.. olsa olsa alışkanlık felandır..

ama nın anlamı boşanma sebebiniz veya sebepleri olabilir mesela

msj takıldınıza göre hala bir şey mı hissedıyorsunuz.

Ben olsam amanıda al ammannnn gölge etme derdim.

denenmişi deneme derim .Bir şey olsaydı eskiden adı üstünde eski olmazdı

Bir erkek seni seviyorum ama derse-bu AMA kelimesi kafami cok kurcaladi.
eski esim gecenlerde mesajlasirken yazdi.

Sizce AMA kelimesinin arkasinda gercek sevgi olabilirmi?

Canımcım kuzucumm aması maması yok ah bu erkekler bence sadece senin kafanı karıştırmaya çalışıyo.. seni arafta bırakıcak sen hayatını bi şekil veremiyceksin ama o herhaltı yicekk salla gitsin bebeim önüne bak bence:82:

ama dediğine göre arkasından olumsuz bişey geliceği kesin
ama olmadı ama yapamadık vs..
o yüzden takılmayın bence

canım sen eski eşin konusunda baya bi konu açmıştım madem bu kadar seviodun ya da hala onun seni sevdiğine inanmak istiosun ayrılmasaydınız keşke...ne yaşadığınızı bilemem tabiki ama ayrıldıysanız demekki sevgi yetmemiş ve bitmiş zaten aşk,sevgi tek başına hiçbi zaman yeterli olmuo... bi arkadaş çok güzel söylemiş o ama..sizin boşanma sebebiniz bence de.aşk çok önemli tabiki ama mantık her zaman daha önemli ve asıl önemli olan aşıkken mantıklı olabilmek.bunu başarabilen çok az insan var ki sen bu kadar sevip de ayrıldığına göre mantığına göre hareket etmişsin.doğru yoldasın bence hiçbişeyin kafanı karıştırmasına izin verme...

ayrılmışsınız zaten canım aması olsa ne olur olmasa ne olur
bence bir an önce hayatından aklından çıkarmaya çalış artık onu
geleceğini düşün mutlu olmak için çabala

ya ama ben seni seviyorum anlaminda söylemis olabilirmi...

yani bende ama kelimesnin cümlenin basinda kullanacagima sonunda kullanirim.

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

seni seviyorum ama bilmiyorum bile demiş olabilir.. AMA eski eşle sevgili muhabbeti yapmak benim asıl takıldığım.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…