Sevmemek için sebeplerim yetmez mi?

Sebepler geçerli mi bunun bi önemi yok..
Sevginiz minicik bi durumda da azalır bitebilir.. bi ters bakış -daha önce hiç görmediğiniz bi türden ise- içinizde bişey kopar eskisi gibi olmaz..

Arkaf
arkadasim, boyle seyler benim evliligimde de var ama her evlilikte yok.anlattiklarin bir insani sevmemek icin gecerli sebepler. Siraladigin maddelerden kitafeti yok disindakiler benim evliligimde de var. kufur, bardak kirma, doverim oldururum tehditleri ve cinsllikte beni baskilamasi. Ayni dedigin sekilde benimki de aksamin isini sabahtan siparis eder, aramiz iyiyken konusmalari, sakalari hep cinsellik ustune. Boyle konusma diyorum, baska muhabbetimiz olmayacak mi diyorum . Degismiyor. Boyle bana cekici gelmiyorsun diyorum, yataga cagirmasi bile itici. O yuzden sevmemek icin bunlar cok gecerli seyler. Bizimki bendeki sevgiyi boyle boyle azaltti hatta su an hic sevmedigimi hissediyorum

Siz ilk etapta bunlara odaklanın. Diğerlerinden de sonuna kadar haklısınız ama onları söylerseniz söylenen eş olursunuz ama bunlara hiç bir karşı argümanı olamaz.
Hoş bana sorarsanız bu adamla hala devam etmeniz bu adamı babalıkla taçlandırmanız hata.

Buraya yazdıklarınızı ona da söyleyin ya da yazın. Bi sorun olduğunu fark etmiş ama ne olduğunu anlayacak kafa yokmuş. Belki anlar da çözüme odaklanır.

Bunların hepsini söyledim kendisine ama evlilikte herşey olabilirmiş idare etmem lazımmış. Benim anlattıklarımdan o kıyafet işine taktı şaka gibi. Demek ben evde pijama giymediğim için sen beni sevmiyorsun artık falan diyo.

Buraya yazdıklarınızı ona da söyleyin ya da yazın. Bi sorun olduğunu fark etmiş ama ne olduğunu anlayacak kafa yokmuş. Belki anlar da çözüme odaklanır.

Bunların hepsini söyledim kendisine ama evlilikte herşey olabilirmiş idare etmem lazımmış. Benim anlattıklarımdan o kıyafet işine taktı şaka gibi. Demek ben evde pijama giymediğim için sen beni sevmiyorsun artık falan diyo.

Of aynı tornadan çıkmış gibiler gerçekten

Arkaf
arkadasim, boyle seyler benim evliligimde de var ama her evlilikte yok.anlattiklarin bir insani sevmemek icin gecerli sebepler. Siraladigin maddelerden kitafeti yok disindakiler benim evliligimde de var. kufur, bardak kirma, doverim oldururum tehditleri ve cinsllikte beni baskilamasi. Ayni dedigin sekilde benimki de aksamin isini sabahtan siparis eder, aramiz iyiyken konusmalari, sakalari hep cinsellik ustune. Boyle konusma diyorum, baska muhabbetimiz olmayacak mi diyorum . Degismiyor. Boyle bana cekici gelmiyorsun diyorum, yataga cagirmasi bile itici. O yuzden sevmemek icin bunlar cok gecerli seyler. Bizimki bendeki sevgiyi boyle boyle azaltti hatta su an hic sevmedigimi hissed
Of aynı tornadan çıkmış gibiler gerçekten
di mi ama? Geldi bizi buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…