Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bidefa çocuk belki odun diil yapısı öledir.çünki bazı erkekler göstermez yapılarından doayı.ayrıca daha yenisiniz siz.yeni bi birliktelik var ortada.tatlım çocuğun sakın üstüne gitme,tırnaklarını gösterme yoksa kaybedersin.hatta ne beter kız bile der.sana belli etmez ama böle bile düşünür..
canım evlilik konusuna gelince sakın sakın sen evlilik konularını açma hatta uzak duruyomussun gibi yap.hanfendiliğini ortaya koyki diğer kızlardan farklı olduğunu anlasın.bırak o sana gelsin,bırak bu tür konuları o açsın..açtığı zamanda sıcak baktığını yalnızca sezdir.can atıyomuşsun hissi verme..yoksa allah korusun çocuk durduk yere bahaneyle uzaklaşır..
bu sölediklerim test edilip onaylanmıştır.dene bence :)
Evlilik konusunu kesinlikle açmıyorum, konu bi şekilde dönüp dolaşıp oraya geldiğinde dalgaya vurmaya çalışıyorum. Üstüne gitmemeye çalışıyorum, ama pek başaramıyorum. Mesela sabah günaydın mesajı atıyorum aksama kadar cevap yok aksam arayıp şu şu işlerim vardı diyor, e bi 2 dk telefonu cıkarıp günaydın yazamıyomusun dediğim zaten ses kesiliyo cevap yok.. Bazen gerçekten çok ilgisiz, bazende bundan daha mükemmel bi erkek olamaz dedirticek davranışları var anlam veremiyorum.. Onu mutlu edicek bişey yaptığım zaten ondan iyisi yok mesela(cinsellik). Bazen kendisi açıyo evlilik konusunu falan, ne biliyim gerçekten kafam allak bullak, o mu dengesiz ben mi çok alınganım.
işin içinde cinsellik varsa bi kaşımı kaldırıp şüpeheyle bakarım..
canım benim sana abla tavsiyesi.ne kadar beni dikkate alırsın bilmiorum ama ben yalnızca cinselik ve bunu gibi ufak tefek şeylerle mutlu olan birinden olabildiğince uzak kalır arkama bakmadan kaçardım.çok ciddiyim..
bugun yüzeysel şeyler isteyen adam ilerleyen günlerde ilerisinide ister ve sen ilerleyen günlerde çok ileri gitmediğindede(cinsellik gibi)başka kızlar aramaya bile gider.
çocukta çok genç yaşta sende.çocuk istese bugun senden ayrı ellisini cebinde taşır..
kendine önem ver ve sert dur karşısında.bitek cinsellik ve buna benzer şeylerle mutlu olup yanında oluosa onun sevgisinden şüpe duyulur.
sabah ne kadar yoğun olursa olsun bi günaydın msjı çok değildir..
günaydın aşkım der ve yine teli cebine koyabilir ama küçük şeyleri bile yaşatmayan bi erkek belli.
canım sen alıngan diil burda haklı olan tarafsın.sakın kendine haksızlık etme sakınnn..
çok kızarım sana yoksa..
belki kırılıyordur demeyin genede .biraz cinsellikle ilgili sert tutumla yaklaşın ona göre hareketleri gözlemleyin bnceOna bidaha odun demicekmişim yoksa gerçek odunlugu görürmüşüm daha ne görücem ki![]()