Sevmiyor mu ? Yoksa sadece odun mu ?!

Ershd

Çabucak geç zaman !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
1.116
434
198
---------

Son düzenleme:
bidefa çocuk belki odun diil yapısı öledir.çünki bazı erkekler göstermez yapılarından doayı.ayrıca daha yenisiniz siz.yeni bi birliktelik var ortada.tatlım çocuğun sakın üstüne gitme,tırnaklarını gösterme yoksa kaybedersin.hatta ne beter kız bile der.sana belli etmez ama böle bile düşünür..
canım evlilik konusuna gelince sakın sakın sen evlilik konularını açma hatta uzak duruyomussun gibi yap.hanfendiliğini ortaya koyki diğer kızlardan farklı olduğunu anlasın.bırak o sana gelsin,bırak bu tür konuları o açsın..açtığı zamanda sıcak baktığını yalnızca sezdir.can atıyomuşsun hissi verme..yoksa allah korusun çocuk durduk yere bahaneyle uzaklaşır..
bu sölediklerim test edilip onaylanmıştır.dene bence :)

bidefa çocuk belki odun diil yapısı öledir.çünki bazı erkekler göstermez yapılarından doayı.ayrıca daha yenisiniz siz.yeni bi birliktelik var ortada.tatlım çocuğun sakın üstüne gitme,tırnaklarını gösterme yoksa kaybedersin.hatta ne beter kız bile der.sana belli etmez ama böle bile düşünür..
canım evlilik konusuna gelince sakın sakın sen evlilik konularını açma hatta uzak duruyomussun gibi yap.hanfendiliğini ortaya koyki diğer kızlardan farklı olduğunu anlasın.bırak o sana gelsin,bırak bu tür konuları o açsın..açtığı zamanda sıcak baktığını yalnızca sezdir.can atıyomuşsun hissi verme..yoksa allah korusun çocuk durduk yere bahaneyle uzaklaşır..
bu sölediklerim test edilip onaylanmıştır.dene bence :)

Evlilik konusunu kesinlikle açmıyorum, konu bi şekilde dönüp dolaşıp oraya geldiğinde dalgaya vurmaya çalışıyorum. Üstüne gitmemeye çalışıyorum, ama pek başaramıyorum. Mesela sabah günaydın mesajı atıyorum aksama kadar cevap yok aksam arayıp şu şu işlerim vardı diyor, e bi 2 dk telefonu cıkarıp günaydın yazamıyomusun dediğim zaten ses kesiliyo cevap yok.. Bazen gerçekten çok ilgisiz, bazende bundan daha mükemmel bi erkek olamaz dedirticek davranışları var anlam veremiyorum.. Onu mutlu edicek bişey yaptığım zaten ondan iyisi yok mesela(cinsellik). Bazen kendisi açıyo evlilik konusunu falan, ne biliyim gerçekten kafam allak bullak, o mu dengesiz ben mi çok alınganım.

Evlilik konusunu kesinlikle açmıyorum, konu bi şekilde dönüp dolaşıp oraya geldiğinde dalgaya vurmaya çalışıyorum. Üstüne gitmemeye çalışıyorum, ama pek başaramıyorum. Mesela sabah günaydın mesajı atıyorum aksama kadar cevap yok aksam arayıp şu şu işlerim vardı diyor, e bi 2 dk telefonu cıkarıp günaydın yazamıyomusun dediğim zaten ses kesiliyo cevap yok.. Bazen gerçekten çok ilgisiz, bazende bundan daha mükemmel bi erkek olamaz dedirticek davranışları var anlam veremiyorum.. Onu mutlu edicek bişey yaptığım zaten ondan iyisi yok mesela(cinsellik). Bazen kendisi açıyo evlilik konusunu falan, ne biliyim gerçekten kafam allak bullak, o mu dengesiz ben mi çok alınganım.

işin içinde cinsellik varsa bi kaşımı kaldırıp şüpeheyle bakarım..
canım benim sana abla tavsiyesi.ne kadar beni dikkate alırsın bilmiorum ama ben yalnızca cinselik ve bunu gibi ufak tefek şeylerle mutlu olan birinden olabildiğince uzak kalır arkama bakmadan kaçardım.çok ciddiyim..
bugun yüzeysel şeyler isteyen adam ilerleyen günlerde ilerisinide ister ve sen ilerleyen günlerde çok ileri gitmediğindede(cinsellik gibi)başka kızlar aramaya bile gider.
çocukta çok genç yaşta sende.çocuk istese bugun senden ayrı ellisini cebinde taşır..

kendine önem ver ve sert dur karşısında.bitek cinsellik ve buna benzer şeylerle mutlu olup yanında oluosa onun sevgisinden şüpe duyulur.
sabah ne kadar yoğun olursa olsun bi günaydın msjı çok değildir..
günaydın aşkım der ve yine teli cebine koyabilir ama küçük şeyleri bile yaşatmayan bi erkek belli.
canım sen alıngan diil burda haklı olan tarafsın.sakın kendine haksızlık etme sakınnn..
çok kızarım sana yoksa..

işin içinde cinsellik varsa bi kaşımı kaldırıp şüpeheyle bakarım..
canım benim sana abla tavsiyesi.ne kadar beni dikkate alırsın bilmiorum ama ben yalnızca cinselik ve bunu gibi ufak tefek şeylerle mutlu olan birinden olabildiğince uzak kalır arkama bakmadan kaçardım.çok ciddiyim..
bugun yüzeysel şeyler isteyen adam ilerleyen günlerde ilerisinide ister ve sen ilerleyen günlerde çok ileri gitmediğindede(cinsellik gibi)başka kızlar aramaya bile gider.
çocukta çok genç yaşta sende.çocuk istese bugun senden ayrı ellisini cebinde taşır..

kendine önem ver ve sert dur karşısında.bitek cinsellik ve buna benzer şeylerle mutlu olup yanında oluosa onun sevgisinden şüpe duyulur.
sabah ne kadar yoğun olursa olsun bi günaydın msjı çok değildir..
günaydın aşkım der ve yine teli cebine koyabilir ama küçük şeyleri bile yaşatmayan bi erkek belli.
canım sen alıngan diil burda haklı olan tarafsın.sakın kendine haksızlık etme sakınnn..
çok kızarım sana yoksa..

Dediğim gibi bi öyle bi böyle, inkar edemem sevdiğini bazı hareketleriyle fazlasıyla belli ediyor.
Hergün benim yanımda nerdeyse, en fazla 3 gün görüşmediğimiz oldu şu güne kadar.
Arkadaş çevresi genelde evli ve çocuklu insanlar, her birini çok iyi tanıyorum, ailesini çok anlatır bana mesela,çocukluğunu anlatmaya bayılır. Evet cinsellikten mutlu oluyor ama tabiki sadece bu değil sadece bu olduğunu anlasam şu an ona olabilicek en uzak mesafede olurdum. Ona yemek yaptığımda, evde otururken onunla sessimi çıkarmadan maç izlediğimde inanılmaz hoşuna gittiğini söyledi. Tam ona göre olduğumu, onun kız versiyonu olduğumu belirtti bikaç kez. Nadir de olsa güzel ve şaşırtıcı mesajlar falan atar.. 1 ay önce atkı ördüm baş harflerimizi işledim hergün boynunda. Kim sorarsa övünerek 'yengeniz yaptı' demeyi ihmal etmez falan.. Bunları düşündüğümde sevdiğine emin oluyorum ama kavga ettiğimizde hep alttan almam gerektiğini söylüyor, o ne derse desin ben susucakmışım.. Acıkcası ailesinden dolayı sanırım biraz geri kafalı olabileceğini düşünüyorum.

bak ben nişanlıyım vede nişanlandığım içinde çok pişmanım..bugibi şeyleri düşün..burda binlerce hikaye okuyorum bazen hikayeler benle aynı gibi bazende çok şaşırdığım şeyler okuyorum.sonrada kendi halime şükrediorum..
tatlım sakın seni sarsan olaylarla karşı karşıya kalma..şimdi sana sen iyisin die iyi ,ya bide tam tersi bi dediğini yapmadığında buseferde kötümü olucan.bu nasıl bi mantık..
benim nişanlımda öncesinde 1 dediğimi iki etmezdi neden mi? çünki senin gibi yapardım ,ona çok şirindim..ama nişanlandıktan sonra biraz onu tanıyım die dediklerinin bikaçını yapmadım bak noldu biliomusun benden daha kötüsü yok şimdi..öle sölüo bana.hatta hatrım bile kalmamış onda.nedenide onun dediklerini yapmıomuşum die.
benim durumuma düşme..bu bi örnekti yaşanmış bi örnek..
seni sevio olabilir ama doğruda olabilir ama sırf onu mutlu etmek içinde kendinden ödün verme..bırak o seni mutlu etmek istesin.ağırlığını koru ve geri çek kendini biraz..üzülmeni istemem..
bak şimdiden şikayet eder olmuşsun..demekki ilişkinizde çatlamalar var

canım bana kalırsa seni sevmeye çalışıyor sevmiyor demiyorum ama çok da yoğun değil senin onu sevdiğini bildiği için o da buna karşılık vermeye çabalıyor

işin içine cinsel tatiminler girdigi zaman ilşki bi yeerinden küçük de olsa ! yara alır diye düşünüyorum. yıllar önce daha minicikken :) bi türk filmi seyretmiştim. tarık akan gülşen bubikoğlu filminde, tarık akan ın bi sürü sevgilisi var ama gülşeni görüyor aşık oluyor, gülşen de oralı degil yüz vermiyor tarık peşinde (klasik türk filmi işte).. tarığın kardeşleri : amannn ne geregi var sanki sevgilin yok mu deyince, tarık da : öncekiler çerez niyetine idi bu farklı onlar eglenilecek gülşen evlenilecek kız :) dedi. bu replik yıllardır aklımda kalmış. gördügüm duydugum kadarıyla, bu düşünce klasik erkek anlayışı.. yani ne kadar ilişki yaşamış olsa da okumş yada kültürsüz olsa da , doğulu batılı gerici ilerici olsa da erkeklerin düşündügü maalesef bu.. evli olan arkadaşlarımdan aldıgım tavsiyeler, evlenmeden cinsellik yaşanmamsı, yüzeysel yada derinsel :P
biz çok temiz duygularımızla olaya baksak da onlar öyle değil.. kim nederse desin. tabi bu devirde kimi erkekler gibi bu gece barda gönlüm hhovarda kızlar da yok degil artık... ha bi de : erkeklerin sanırım genlerinde var öküzlük. benimki tarafımdan tescillenmiştir, hatta artık kendisi de kabul etmektedir :)

benimle ciddi düşündüğünü, evlilik hayallerini, yok aile apartmanı yaptırıcakmıs, bikaç ay sonra ev tutucakmış o zaman benimle beraber bi düzen kurmak istediğini belirtti, dün bu kadar yakınlasmaktan sıkıldığımı söyledim her görüştüğümüzde dokunmak istemesinden falan, bana ben erkeğim dedi içgüdüsel dedi, ha ama sen rahatsızsan bende kendime hakim olurum dedi.Bunun için sadece onu suçlamakta istemiyorum çünkü bende ona net olarak 'HAYIR' demedim.Çevresi beni sevdiğini, sevmese hergün yanımda olmıcağını söyledi.Bunlarla biraz avunuyorum sanırım ama her bayan gibi şüphelerim var.Bi mesajda sevgi sözcüğü kullanmasa bi sorun mu var acaba diye düşünüyorum, ufak şeyleri büyütüp ona yansıtıyorum o da benim bu tavırlarımdan rahatsız mesela bunu anlamak zor değil.Temmuzda KPSS sınavından sonra herşeyin yoluna giriceğini, bu aralar beyin yorgunlugu cektiğini söyledi seninle kesinlikle alakası yok dedi aksine sen yanımdayken neşeli oluyorum falan filan dedi ama soru işaretlerimi silmeye yetmedi tabi, hemcinslerimden düşüncelerini almak beni daha fazla rahatlatıyo cünkü
Kafamdaki soruların tam olarak neler olduğuna bilmiyorum, yanımda mutlu oldugunu görüyorum her halinden belli çünkü, ama ben mesaj atmasam atmaz mesela, onun dükkanı bizim yan binamızın altında.Sürekli dip dibeyiz ve bundan sıkılmadıgını söyledi, cok üzerine gittiğimde beni bunaltma diyor mesela ben bunu bile kafama cok fazla takıp sorun yapıyorum!

Ya canım bayan olarak doğamızda var kurgulamak
sevgilime neler neler yaptım o bana neler neler yapıyor
gözüm doymuyor yetmiyor hatta 2 gün sıradanlaşsak hemen saydırmaya başlıyorum:)
Anlıcağın biz kadınlar doyumsuzuz yapsalarda bir dert yapmasalarda.:))
İlişkiniz daha yeni illa senin hissettiğin kadar yoğun duygular hissetmeyebilir
buna sevmiyor diyemeyiz ki hem bir kadın anlar zaten bunu...
Ama şuanlık gözüne batan seni düşüncelere sevk edecek hareketleri yoksa zamana bırak...
Güzel bir karşılıkta vermiş sevgi şarap gibi yıllandıkça büyür daha sıkı sarmalar daha çok kendini gösterir
kör aşık olmak tutku aşk v.s geçici zaten

Kendinizi biraz geri çekmeyi düşündünüz mü hiç peki? Ya da denediniz mi?
Hep mesaj yazan taraf siz oluyorsanız hiç yazmayın birgün mesela, bu muhakkak onun dikkatini çekecektir, merak edecektir.
Veya onunla buluşacağınız zaman başbaşa kalacağınız bir yeri değilde dışarıda herhangi bir mekanda buluşmak istediğinizi söyleyin, görüşme teklifini çoğu kez ondan bekleyin.
Bazı şeyleri bir süre ona bırakın bakalım, nasıl davaranacak..

Bence mesajına verdiği cevap odunsu bi cevap değil ki o da güzel bişey yazmış ama biz kadınlar hep ilgi hep ilgi isteriz ya onlar o kadar düşünemiyolar :ssz:

sizin gece attınız msja verdiği cevap gayet güzzel bence :34: neresini beğenmediniz kii.Ayrıca bazı insanların yapısı böyledir.Süreklii güzel msj yazmak hoşuna gitmeyebilir yani karakter meselesi.Ve birşeyi karşılık bekleyerek yapıyorsak sadece kendimiz için yapıyoruzdur hep buna inanmışımdır her konu için geçerli.

Mesela sen diyorsun kii ben ona güzel msj yazıyorum oda bana yazsınn.Ama sen kendin istediğin için öyle msjlar yazıyorsun.Ve yine oda sana aynı şekilde cevap versin dye yazıyorsun ve bunu bekliyorsun.O yüzden sen tamamen onun için değil bir anlamda da kendin için yapıyorsun.Neyse çok felsefik konuştum.Yaptıklarının karşılığını bekleme canım böyle yaparsan kendini üzersin.

"Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Ne güzel söylemiş Nazım Hikmet.:34:

canım sevmiyor olduğunu düşünmek biraz haksızlık olur bu durumda tabii ama bence sevmemekten değil odunluğundan :) benim sözlümün de çok başarılı odunumsu hareketleri vardır; aama sevdiğini biliyırum :)

Ona bidaha odun demicekmişim yoksa gerçek odunlugu görürmüşüm daha ne görücem ki :D

Bir ilişkinin doğru olup olmadığını bazen beynimizden çok kalbimiz anlar.
Sen açıkça sevgilinin sana olan duygularından emin değilsin sen çok seviyorsun ama ondan asla emin olamıyorsun
Bu durumda da kendini biraz boşlukta her an ayağı kayıp düşecek gibi hissediyorsun
apaçık sevgilin de bunun farkında ama bence bunu düzeltmek yerine hayatını yaşamaya çalışıyor
duygularınızın karşılıklı olduğunu tek hissettiğin yer cinsellik o yüzden de bna hayır demek yerine sevgisini hissetmek için devam ettiriyorsun
bence ilişkini çok iyi gözden geçir
etrafın ne söylediğine onun etrafa ne söylediği ile ilgilinme sadece sana olan davranışları ile ilgilin
bu ilişki öünü böyledir etraf mükkemmel diyebilir ama sen onunla ömür mü geçirmek istiyorsun yalnız kaldığınızda nasılsınız buna odaklan.

Back
X