- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ben 22 o 23 yaşında. Dimi kesinlikle gereksiz bir cümle.Yaşlarınız kaç ?
“mesela senle ben evlenmiş olsak ” gibi gereksiz bi cümleyi neden kuruyor
Peki teşekkür ederimHis bu duygu yani olmuyorda olmuyordur acı ama gerçek aklına filan girmek bence mümkün değil
Önceden ben de o moddaydım ama adam aklıma giriyor aklımdan çıkarsam rüyama giriyor ertesi gün de canlı görüyorum zatenAmaaann severse ekime sevmezse kasıma kadar yolu var, boşver.
Eski lonely olsa çoktan vazgeçmiştim amaan öf beğenmezse beğenmesin banane modundaydım. Ama aklımı fikrimi ele geçirdi. Ciddi ciddii evlenmek istiyorum. Kendini geri çekmek de mantıklı umarım yapabilirimBöyle durumlarda bence en güzel yapılacak şey geri çekilmektir . Biraz sizin yokluğunuzu hissetsin ve size bir özlem duysun.
Ama ben olsam hiç ilgilenmemem .
Benim tepkim iyi güzel oluyor, ben açılmak veya çok da belli etmek istemiyorum gurur yapıyorum. O bana gelsin istiyorum ama gelmiyor kendimi sevdiremedim 3 aydırO fotoğrafları göstererek sizin tepkinizi ölçmeye mi çalışıyor acaba.Siz de ona beğendiğiniz erkeklerin fotoğrafını gösterin bakalım o ne tepki verecek.
Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyorBen bilerek yaptığını düşünüyorum
Bunu bana yapmıştı biri, eski bir arkadaşımla eşleşmiş malum uygulamada
Aa görüşsem mi ne dersinfalan tarzı
Beğğ dedim içimden
Olur ya iyi kızdır valla :)
Dedim bozdum
Ne çocuk çocuk hareketler
Hoşlanıyorsan hoşlanan adam gibi davran ya
Ucuz kıskandırma hareketleri falan
şöyle düşün bence, eğer kendini geri çekmezsen onun tepki verip , vermeyeceğini bilemeyeceksin. Ama en azından bunu da denemiş olursun :)Eski lonely olsa çoktan vazgeçmiştim amaan öf beğenmezse beğenmesin banane modundaydım. Ama aklımı fikrimi ele geçirdi. Ciddi ciddii evlenmek istiyorum. Kendini geri çekmek de mantıklı umarım yapabilirim
Başbaşa sadece ders arasında çay kahve içiyoruz yemek yiyoruz aktivitemiz bu. Aslında kafa dağıtmak için bi yerlere gidebiliriz bu teklifi yapacağım. Mantıken uymaması imkansız, kendisi daha tanımadan ailemi seviyor mesela. Onun ailesi de tam benim aileme göre aynı yörenin insanı. Bence de benim hislerim geçmezse bu arkadaşlık biterBence ihtimal olarak aklından geçiyordur. Geçmese senle ben evlensek diye cümle kurmaz aynen söylediğin gibi. Ama belki sadece mantıken aklına yatan bir durumdur yani birbirinize uygun olduğunuz vs gibi. Ama hissetme noktasında eksik olabilir. Eğer riske girip şansını denemek istiyorsan ikinizin birlikte yapabileceği etkinlik gibi bişeyler ayarlayabilirsin. Yani başbaşa güzel vakit geçirmek karşı tarafta bi his uyandırmaya yardımcı olabilir. Çok kendi hislerini ortaya atmana gerek yok sadece keyifli vakit geçirmeye odaklanarak yapabilirsin. Ama bu şekilde ben daha çok yükselirim ve karşılık alamazsam çok kötü hissederim dersen riske girmeyebilirsin. İki taraftan birinin diğerine hislerinin olduğu arkadaşlık her şekilde biter bence. Ya sevgili olarak ya da görüşmeyi keserek. Sen de ya şansını denersin ya da riske girmek istemiyorum deyip uzaklaşırsın.
Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyorHayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi
Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyorHayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi
Ben 22 o 23 yaşında. Dimi kesinlikle gereksiz bir cümle.
Mesela ikimizin de hedefi devlette çalışmak. Geçinmekten maaştan tayinden falan konuştuk. "Ya eşin de memur olursa mesela senle ben evlenmiş olsak nasıl olacak" dedi. Öyle diyeceğine "eşin de memur olsa nasıl olacak" dese yeterdi kendini niye katıyosun be adam
Bugün ona darılmıştım, dargınım diye çıkmış gelmiş. Sen kirilma üzülme diye geldim diyor. Kendimi geri çeksem ne oldu küs müsün vs der ama ötesi olmaz gibişöyle düşün bence, eğer kendini geri çekmezsen onun tepki verip , vermeyeceğini bilemeyeceksin. Ama en azından bunu da denemiş olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?