Sevmiyor ne yapsam beni sevmiyor

Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyor Hayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi
Ama bu yöntemleri çok çocukça ve saçma ya söylesin ya da vazgeçsin yani. Aşık olsa söylerdi canım ne kadar süredir tanışıyorsunuz

Yani sizi arkadaş olarak gördüğünden nasıl emin oldunuz? Ben gerçekten ilgi görsem ilk. Adımı atardım. (eşime ilk ben yazdım, ilk ben beğendiğimi dile getirdim )
Hoşlandığı begendigi kızları bana anlatmasından beni arkadaş olacak gördüğü sonucuna vardim. Yok ben soyleyemem arkadasligimizi da tehlikeye atamam gururumu kirmasindan da korkuyorum. Iyi yapmissiniz ama ben yapamam

Ama canim ablacim bak benim de sosyal olarak arkadaslik ettigim erkekler oldu, inan bana hicbiri biz de evlensek vb bir sey demedi. Hicbir erkek niyeti bozmadigi, bombos oldugu bir kiza boyle bir sey soylemez.

Sana uzun uzun baksa ne fayda yanında başka kızlara baktıktan sonra, bu kişiyle evlenen bile paranoyak olursun kime baktı diye. Bence arkadaşlığıda bitir kaçan rahat etsin.

Şimdi şöyle bir durum var o zaman: sen arkadaş kalmaya razımisin ki? Yani ben bir erkeği beğensem yanında oturup kız arkadaş bulmasini izlemem mesela. O zaman arkadaşlığı keserim. Cünkü yarın bir gün kiz arkadaşı ile karşınıza çıksa kötü olur.
Size "ya biz evlensek" diye cümleleri ego tatmini için de şöyleyebilir.bazi erkekler onunla evlenebikmeyi lütuf gibi görüyor. Ama böyle şakaları hiç hoşlarına gitmeyen kızlara yapmazlar

Ama canim ablacim bak benim de sosyal olarak arkadaslik ettigim erkekler oldu, inan bana hicbiri biz de evlensek vb bir sey demedi. Hicbir erkek niyeti bozmadigi, bombos oldugu bir kiza boyle bir sey soylemez.
Bu örneği çok veriyor, gelecekten bahsediyoruz ve hakkımda örnek verecekse senle ben evli olsak nasıl olacaktı diyor. Kendini niye söylüyor ki memurla evli olsaydın nasıl olacaktı de. Ya da cidden öyle çok arkadaş olarak görüyor ki yanlis anlayacagim ihtimalini düşünmüyor

Raziyim zaten bu şehirde ondan baska arkadaşım yok bi de bu var. Çok yalnızdım buraya konu vs acmıştım çok yalnızım diye. Tam da yalnızlığıma derman oldu. Dediğim gibi beni o kadar çok arkadaş olacak görüyor ki yanlış anlayacagimi düşünmüyor

Aslında eylulden beri ama herhangi bir sohbetimiz yoktu. 3,5 aydır cok samimiyiz
Sen biraz kendini geri çek bence, o zaman daha iyi anlarsın tavrını. Eğer sana karşı hisleri yoksa kendini çekmen yine iyi bir yöntem olur çünkü bir gün karşına birini getirirse sevgilim diye üzülürsün.

Biliyorum uzulecegimi buna da hazırladım kendimi ama bir şeyler yapmalıyım. Zaman geçiyor 1 ay sonra okul bitecek. Tamam kendimi geri cekecegim. Bazen durduk yere yanaklarindan öpesim geliyor korkuyorum kendimden

Ay çok heyecanlı Ben kesinlikle boş olmadığını düşünüyorum. Hiç kimse hakkında öyle şeyler düşünmediği arkadaşına “seninle ben evlensek mesela” lı cümleler kurmaz. Bence tam gaz devam

Açılın ben hepsini duydum ve daha fazlasını.

Evlenirsek, çok güzelsin, sana kızamam ki, seninle zaman geçirmek çok güzel , numaranı alayım, başbaşa takılalım, şu kız da güzelmiş ama sen daha güzelsin, yanyana uyumalar.
Sonrası senden hoşlanmaya çalıştım seni de çok seviyorum ama ben erkeklerden hoşlanıyorumla bitti.

Kısacası ister kendini keşfediyor olsun ister olmasın sizi kesinlikle arkadaş gibi görüyor.
Biraz da eğleniyor.
Basit.
Başka bir şey düşünmeyin, adım falan atmayın anlamamış mıdır sanıyorsunuz ilginizi? Anlıyor tabi ve adım atacak olan adam atar atmıyorsa değmez.

Dediğim gibi o kadar çok arkadaş olarak görüyor ki düşünemiyor başka bir şeye çekeceğimi

Haklısınız ben safım bu konularda ve tecrübem yok anlayamıyorum. O yüzden sizlere danisiyorum

Dediğim gibi o kadar çok arkadaş olarak görüyor ki düşünemiyor başka bir şeye çekeceğimi
Ay yok artık. Bir sürü erkek arkadaşım, “kankam” oldu hiçbirinden böyle bir cümle duymadım. Bence sizin artık yeter diyip açılmanızı bekliyor olabilir. Bilemedim siz daha iyi hissedersiniz tabiki ama ben saklı flört kokusu alıyorum

Gulsenden bu sarki sana gelsin. Icine ata ata ne hale dustun kura kurayacaksin be adam...:) tm sana gore

Valla siz ta ordan benden daha iyi hissedebilirsiniz beynim o kadar durdu çünkü 20li yaslarda bir erkeğin yaşıtı kıza açılması için hiçbir engel yok bence. O yüzden acilmiyorum gurur yapıyorum ve bu şehirde ondan baska arkadaşım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…