- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ama bu yöntemleri çok çocukça ve saçma ya söylesin ya da vazgeçsin yani. Aşık olsa söylerdi canım ne kadar süredir tanışıyorsunuzGerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyorHayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi
Aslında eylulden beri ama herhangi bir sohbetimiz yoktu. 3,5 aydır cok samimiyizBirbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz ?
Ne yapmaliyim mesela. Yahu o kadar safım ki anlatamamBence evet
Ortaya yem atsana :)
Hoşlandığı begendigi kızları bana anlatmasından beni arkadaş olacak gördüğü sonucuna vardim. Yok ben soyleyemem arkadasligimizi da tehlikeye atamam gururumu kirmasindan da korkuyorum. Iyi yapmissiniz ama ben yapamamYani sizi arkadaş olarak gördüğünden nasıl emin oldunuz? Ben gerçekten ilgi görsem ilk. Adımı atardım. (eşime ilk ben yazdım, ilk ben beğendiğimi dile getirdim)
Hoşlandığı begendigi kızları bana anlatmasından beni arkadaş olacak gördüğü sonucuna vardim. Yok ben soyleyemem arkadasligimizi da tehlikeye atamam gururumu kirmasindan da korkuyorum. Iyi yapmissiniz ama ben yapamam
Hoşlandığı begendigi kızları bana anlatmasından beni arkadaş olacak gördüğü sonucuna vardim. Yok ben soyleyemem arkadasligimizi da tehlikeye atamam gururumu kirmasindan da korkuyorum. Iyi yapmissiniz ama ben yapamam
Bu örneği çok veriyor, gelecekten bahsediyoruz ve hakkımda örnek verecekse senle ben evli olsak nasıl olacaktı diyor. Kendini niye söylüyor ki memurla evli olsaydın nasıl olacaktı de. Ya da cidden öyle çok arkadaş olarak görüyor ki yanlis anlayacagim ihtimalini düşünmüyorAma canim ablacim bak benim de sosyal olarak arkadaslik ettigim erkekler oldu, inan bana hicbiri biz de evlensek vb bir sey demedi. Hicbir erkek niyeti bozmadigi, bombos oldugu bir kiza boyle bir sey soylemez.
Raziyim zaten bu şehirde ondan baska arkadaşım yok bi de bu var. Çok yalnızdım buraya konu vs acmıştım çok yalnızım diye. Tam da yalnızlığıma derman oldu. Dediğim gibi beni o kadar çok arkadaş olacak görüyor ki yanlış anlayacagimi düşünmüyorŞimdi şöyle bir durum var o zaman: sen arkadaş kalmaya razımisin ki? Yani ben bir erkeği beğensem yanında oturup kız arkadaş bulmasini izlemem mesela. O zaman arkadaşlığı keserim. Cünkü yarın bir gün kiz arkadaşı ile karşınıza çıksa kötü olur.
Size "ya biz evlensek" diye cümleleri ego tatmini için de şöyleyebilir.bazi erkekler onunla evlenebikmeyi lütuf gibi görüyor. Ama böyle şakaları hiç hoşlarına gitmeyen kızlara yapmazlar
Sen biraz kendini geri çek bence, o zaman daha iyi anlarsın tavrını. Eğer sana karşı hisleri yoksa kendini çekmen yine iyi bir yöntem olur çünkü bir gün karşına birini getirirse sevgilim diye üzülürsün.Aslında eylulden beri ama herhangi bir sohbetimiz yoktu. 3,5 aydır cok samimiyiz
Biliyorum uzulecegimi buna da hazırladım kendimi ama bir şeyler yapmalıyım. Zaman geçiyor 1 ay sonra okul bitecek. Tamam kendimi geri cekecegim. Bazen durduk yere yanaklarindan öpesim geliyor korkuyorum kendimdenSen biraz kendini geri çek bence, o zaman daha iyi anlarsın tavrını. Eğer sana karşı hisleri yoksa kendini çekmen yine iyi bir yöntem olur çünkü bir gün karşına birini getirirse sevgilim diye üzülürsün.
Ay çok heyecanlıBen bilerek yaptığını düşünüyorum
Bunu bana yapmıştı biri, eski bir arkadaşımla eşleşmiş malum uygulamada
Aa görüşsem mi ne dersinfalan tarzı
Beğğ dedim içimden
Olur ya iyi kızdır valla :)
Dedim bozdum
Ne çocuk çocuk hareketler
Hoşlanıyorsan hoşlanan adam gibi davran ya
Ucuz kıskandırma hareketleri falan
Dediğim gibi o kadar çok arkadaş olarak görüyor ki düşünemiyor başka bir şeye çekeceğimiAy çok heyecanlıBen kesinlikle boş olmadığını düşünüyorum. Hiç kimse hakkında öyle şeyler düşünmediği arkadaşına “seninle ben evlensek mesela” lı cümleler kurmaz. Bence tam gaz devam
Aşk güzel şeyBiliyorum uzulecegimi buna da hazırladım kendimi ama bir şeyler yapmalıyım. Zaman geçiyor 1 ay sonra okul bitecek. Tamam kendimi geri cekecegim. Bazen durduk yere yanaklarindan öpesim geliyor korkuyorum kendimden
Haklısınız ben safım bu konularda ve tecrübem yok anlayamıyorum. O yüzden sizlere danisiyorumAçılın ben hepsini duydum ve daha fazlasını.
Evlenirsek, çok güzelsin, sana kızamam ki, seninle zaman geçirmek çok güzel , numaranı alayım, başbaşa takılalım, şu kız da güzelmiş ama sen daha güzelsin, yanyana uyumalar.
Sonrası senden hoşlanmaya çalıştım seni de çok seviyorum ama ben erkeklerden hoşlanıyorumla bitti.
Kısacası ister kendini keşfediyor olsun ister olmasın sizi kesinlikle arkadaş gibi görüyor.
Biraz da eğleniyor.
Basit.
Başka bir şey düşünmeyin, adım falan atmayın anlamamış mıdır sanıyorsunuz ilginizi? Anlıyor tabi ve adım atacak olan adam atar atmıyorsa değmez.
Ay yok artık. Bir sürü erkek arkadaşım, “kankam” oldu hiçbirinden böyle bir cümle duymadım. Bence sizin artık yeter diyip açılmanızı bekliyor olabilir. Bilemedim siz daha iyi hissedersiniz tabiki ama ben saklı flört kokusu alıyorumDediğim gibi o kadar çok arkadaş olarak görüyor ki düşünemiyor başka bir şeye çekeceğimi
Gulsenden bu sarki sana gelsin. Icine ata ata ne hale dustun kura kurayacaksin be adam...:) tm sana goreHanımlar iyi akşamlar hemen gelişmelere giriyorum hoşlandığım çocukla ne umarken ne olduk. Kanka olduk.
Size bahsetmiştim daha önce birinden hoşlandığımdan. Ama gelin görün ki o beni sevmiyor, arkadaş manasında sevdiğine eminim hem de çok eminim ama başka türlü sevmiyor. Ve ben adamı unutup önüme bakacağım yerde evlilik hayalleri kurar oldum. Rüyalarıma giriyor bana sarıldığını falan görüyorum.
Her şeyimiz o kadar uyuyor ki aile-kültür olsun, fikirler olsun, mesleğimiz, hayata bakış açımız. Neden ben olma ihtimalini düşünmüyor çok mu çirkinim anlamadım ki. Laf arasında bir örnek vereceği zaman "mesela senle ben evlenmiş olsak..." diyor. Ben tam vazgeçmişken böyle şeyler konuşarak yeniden kendini aklıma sokuyor. Beğendiği kızları falan gösteriyor. Bozulduğumu da anlamıyor veya hiç o enerjiyi de mi almıyor. Tabi ki de karşı cinsle arkadaş dost vs olunabilir, ben yanlış anlıyor da olabilirim, kendi kendime gelin güvey oluyor da olabilirim ama o enerjiyi hiç mi hissettirmiyorum. Ben konuşarak çaktırmamaya çalışıyorum gururumu da düşünüyorum ama nasıl hissetmez salak saf biri değil ki. Hiç mi bakılacak bir tarafım yok. Bazen gözümün önünde kızlara bakıyor bazen de benim yüzüme uzun uzun bakıyor. Bunu ben başka tarafa bakarken yapıyor.
Delireceğim hanımlar tamam zorla güzellik olmaz ama özgüven bırakmadı bende bu adam kendimi çirkin hissetmeye başladım. Ne yapayım arkadaşlığı da mı kendi iyiliğim için bitireyim veya biraz olsun aklına girebilmek için ne yapmalıyım ben bu adamla evlenmek ister oldum vallahi fikirlerinize ihtiyacım var.
Valla siz ta ordan benden daha iyi hissedebilirsiniz beynim o kadar durdu çünküAy yok artık. Bir sürü erkek arkadaşım, “kankam” oldu hiçbirinden böyle bir cümle duymadım. Bence sizin artık yeter diyip açılmanızı bekliyor olabilir. Bilemedim siz daha iyi hissedersiniz tabiki ama ben saklı flört kokusu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?