Sevmiyor ne yapsam beni sevmiyor

Sizi test ediyor olabilir, lisede ,universtede cok kankam oldu hic biri "mesela senle ben evlenmis olsak" gibi davetkar cumleler kurmadi. Bu ya oyuncu ya da gercekten sizi kanka olarak goruyor. Samimiyeti azaltin, bakalim uzerinize dusecek mi? Bir aksam lokantaya falan davet etse ve hesabi o odese biraz umutlanin.

Kizim bu ergeni ne yapacaksin? Gerci yaslariniz cok kucuk ama. Anlamistir o senin ona olan ilgini. Uzaklas azicik ozlet kendini madem bakalim ariyor mu gozleri seni?
Evet biraz ergenlik var bazı hareketleri çocukça geliyor bana ama gönül ferman dinlemiyor Haklısınız

Galina gercekten arkadaş olarak görüyor çaresiz kaldım

Bir ihtimal daha var senden emin olamiyor. Azicik ilgini belli mi etsen?Cesaret olayi da olabilir. :/
Mesela vedalasirken tokalaşıyoruz adamın elini bırakmıyorum ben de bilemedim ki daha da belli mi edeyim yoksa kendimi geri mi çekeyim

Bunun tek açıklaması var. Sizin ilginiz onun hoşuna gidiyor

Benim tepkim iyi güzel oluyor, ben açılmak veya çok da belli etmek istemiyorum gurur yapıyorum. O bana gelsin istiyorum ama gelmiyor kendimi sevdiremedim 3 aydır
Yorumlarınızın bazılarını okudum çok tatlısınız sizi nasıl sevmiyor anlamadım. üslubunuz çok sempatik bazılarının da dediği gibi sizi deniyor gibi ya da kabul etmezsiniz diye düşünüyor

Kaçan kovalanır bence sen geri çek kendini ona karşı umursamaz davran bırak merak etsin seni soracakmı arayacakmı bakalım bunları bi gör... Eğer göremezsen yapacak bişey yok onunda istemesi lazım hem belki senin için hayırlı biri değildir ortak yönleriniz olsa bile ilerisini bilemezsin. Allah'tan hayırlısını iste. Böyle dilemezsen istediğin olsa bile inan ilerde çok üzülürsün
Misal ben bi zamanlar bu hatayı yaptım hayırlısını dilemek yerine sadece istedim oldu ama kısa sürdü ve kazığı yedim hemde hiç beklemezken. Sana karşı güzel düşünceleri hisleri varsa birgün elbet o kazanmaya çalışacaktır zaten seni.

Arkadaş olarak seviyor her zaman lonely' in yeri ayrı diyor. Bana karşı buz gibiydi normalde, samimi olmadıklarına karşı soğuk ve ciddi. Kankam yapmayı ısınmayı başardım ama sevgilim yapamadım o sizin tatlılığınız

ama bunda öyle aman da aman umutlanacak bir şey yok. sizin hüsnü kuruntunuz.
ben de kurarım bazen böyle varsayım cümleleri kişileri işaret edip.
bence siz umutlanmamak adına biraz mesafeyi koyun, trip atmadan, bahanelerle sessiz sedasız uzaklaşın.

“Senle ben evlenmiş olsak” sözünü duysam benden hoşlandığını ve evlenmeyi düşündüğünü falan anlardım ben yani ikinizin olma ihtimali kafasında var ki böyle bir örnek veriyor... Duygularını direkt dile getirmeye çekiniyorsa bu tarz örnekler vererek nabzını ölçüyor bence, o an senin vereceğin tepkilere göre adım atacak belki bir de sen başka tarafa bakarken sana uzun uzun bakması seni beğendiğini göstermiyor mu sence? Bence beğenmeyen erkek bu şekilde bakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…