- 24 Nisan 2019
- 134
- 173
- 33
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Sizi test ediyor olabilir, lisede ,universtede cok kankam oldu hic biri "mesela senle ben evlenmis olsak" gibi davetkar cumleler kurmadi. Bu ya oyuncu ya da gercekten sizi kanka olarak goruyor. Samimiyeti azaltin, bakalim uzerinize dusecek mi? Bir aksam lokantaya falan davet etse ve hesabi o odese biraz umutlanin.Hanımlar iyi akşamlar hemen gelişmelere giriyorum hoşlandığım çocukla ne umarken ne olduk. Kanka olduk.
Size bahsetmiştim daha önce birinden hoşlandığımdan. Ama gelin görün ki o beni sevmiyor, arkadaş manasında sevdiğine eminim hem de çok eminim ama başka türlü sevmiyor. Ve ben adamı unutup önüme bakacağım yerde evlilik hayalleri kurar oldum. Rüyalarıma giriyor bana sarıldığını falan görüyorum.
Her şeyimiz o kadar uyuyor ki aile-kültür olsun, fikirler olsun, mesleğimiz, hayata bakış açımız. Neden ben olma ihtimalini düşünmüyor çok mu çirkinim anlamadım ki. Laf arasında bir örnek vereceği zaman "mesela senle ben evlenmiş olsak..." diyor. Ben tam vazgeçmişken böyle şeyler konuşarak yeniden kendini aklıma sokuyor. Beğendiği kızları falan gösteriyor. Bozulduğumu da anlamıyor veya hiç o enerjiyi de mi almıyor. Tabi ki de karşı cinsle arkadaş dost vs olunabilir, ben yanlış anlıyor da olabilirim, kendi kendime gelin güvey oluyor da olabilirim ama o enerjiyi hiç mi hissettirmiyorum. Ben konuşarak çaktırmamaya çalışıyorum gururumu da düşünüyorum ama nasıl hissetmez salak saf biri değil ki. Hiç mi bakılacak bir tarafım yok. Bazen gözümün önünde kızlara bakıyor bazen de benim yüzüme uzun uzun bakıyor. Bunu ben başka tarafa bakarken yapıyor.
Delireceğim hanımlar tamam zorla güzellik olmaz ama özgüven bırakmadı bende bu adam kendimi çirkin hissetmeye başladım. Ne yapayım arkadaşlığı da mı kendi iyiliğim için bitireyim veya biraz olsun aklına girebilmek için ne yapmalıyım ben bu adamla evlenmek ister oldum vallahi fikirlerinize ihtiyacım var.
Evet biraz ergenlik var bazı hareketleri çocukça geliyor bana ama gönül ferman dinlemiyorKizim bu ergeni ne yapacaksin? Gerci yaslariniz cok kucuk ama. Anlamistir o senin ona olan ilgini. Uzaklas azicik ozlet kendini madem bakalim ariyor mu gozleri seni?
Galina gercekten arkadaş olarak görüyor çaresiz kaldımSizi test ediyor olabilir, lisede ,universtede cok kankam oldu hic biri "mesela senle ben evlenmis olsak" gibi davetkar cumleler kurmadi. Bu ya oyuncu ya da gercekten sizi kanka olarak goruyor. Samimiyeti azaltin, bakalim uzerinize dusecek mi? Bir aksam lokantaya falan davet etse ve hesabi o odese biraz umutlanin.
Galina gercekten arkadaş olarak görüyor çaresiz kaldım
Mesela vedalasirken tokalaşıyoruz adamın elini bırakmıyorumBir ihtimal daha var senden emin olamiyor. Azicik ilgini belli mi etsen?Cesaret olayi da olabilir. :/
Bunun tek açıklaması var. Sizin ilginiz onun hoşuna gidiyorHanımlar iyi akşamlar hemen gelişmelere giriyorum hoşlandığım çocukla ne umarken ne olduk. Kanka olduk.
Size bahsetmiştim daha önce birinden hoşlandığımdan. Ama gelin görün ki o beni sevmiyor, arkadaş manasında sevdiğine eminim hem de çok eminim ama başka türlü sevmiyor. Ve ben adamı unutup önüme bakacağım yerde evlilik hayalleri kurar oldum. Rüyalarıma giriyor bana sarıldığını falan görüyorum.
Her şeyimiz o kadar uyuyor ki aile-kültür olsun, fikirler olsun, mesleğimiz, hayata bakış açımız. Neden ben olma ihtimalini düşünmüyor çok mu çirkinim anlamadım ki. Laf arasında bir örnek vereceği zaman "mesela senle ben evlenmiş olsak..." diyor. Ben tam vazgeçmişken böyle şeyler konuşarak yeniden kendini aklıma sokuyor. Beğendiği kızları falan gösteriyor. Bozulduğumu da anlamıyor veya hiç o enerjiyi de mi almıyor. Tabi ki de karşı cinsle arkadaş dost vs olunabilir, ben yanlış anlıyor da olabilirim, kendi kendime gelin güvey oluyor da olabilirim ama o enerjiyi hiç mi hissettirmiyorum. Ben konuşarak çaktırmamaya çalışıyorum gururumu da düşünüyorum ama nasıl hissetmez salak saf biri değil ki. Hiç mi bakılacak bir tarafım yok. Bazen gözümün önünde kızlara bakıyor bazen de benim yüzüme uzun uzun bakıyor. Bunu ben başka tarafa bakarken yapıyor.
Delireceğim hanımlar tamam zorla güzellik olmaz ama özgüven bırakmadı bende bu adam kendimi çirkin hissetmeye başladım. Ne yapayım arkadaşlığı da mı kendi iyiliğim için bitireyim veya biraz olsun aklına girebilmek için ne yapmalıyım ben bu adamla evlenmek ister oldum vallahi fikirlerinize ihtiyacım var.
Peki sizce çözüm nedir ne yapmalıyımBunun tek açıklaması var. Sizin ilginiz onun hoşuna gidiyor
Ama bana hoşlandığı kızları vs gösteriyorİyide bu oğlan bal gibi seni gözüne kestirmiş kuzucum..
Yorumlarınızın bazılarını okudumBenim tepkim iyi güzel oluyor, ben açılmak veya çok da belli etmek istemiyorum gurur yapıyorum. O bana gelsin istiyorum ama gelmiyor kendimi sevdiremedim 3 aydır
Arkadaş olarak seviyor her zaman lonely' in yeri ayrı diyor. Bana karşı buz gibiydi normalde, samimi olmadıklarına karşı soğuk ve ciddi. Kankam yapmayı ısınmayı başardım ama sevgilim yapamadımYorumlarınızın bazılarını okudumçok tatlısınız sizi nasıl sevmiyor anlamadım. üslubunuz çok sempatik bazılarının da dediği gibi sizi deniyor gibi ya da kabul etmezsiniz diye düşünüyor
Ben 22 o 23 yaşında. Dimi kesinlikle gereksiz bir cümle.
Mesela ikimizin de hedefi devlette çalışmak. Geçinmekten maaştan tayinden falan konuştuk. "Ya eşin de memur olursa mesela senle ben evlenmiş olsak nasıl olacak" dedi. Öyle diyeceğine "eşin de memur olsa nasıl olacak" dese yeterdi kendini niye katıyosun be adam
“Senle ben evlenmiş olsak” sözünü duysam benden hoşlandığını ve evlenmeyi düşündüğünü falan anlardım benBen 22 o 23 yaşında. Dimi kesinlikle gereksiz bir cümle.
Mesela ikimizin de hedefi devlette çalışmak. Geçinmekten maaştan tayinden falan konuştuk. "Ya eşin de memur olursa mesela senle ben evlenmiş olsak nasıl olacak" dedi. Öyle diyeceğine "eşin de memur olsa nasıl olacak" dese yeterdi kendini niye katıyosun be adam
Bunun tek açıklaması var. Sizin ilginiz onun hoşuna gidiyor
Gerçekten bilerek mi yapıyor sizce? Bugün de benim tanıdığım bir kızı beğenmiş bana onu söylüyorHayır ben vesile olmayacağım kendin konuş ne yaparsan yap dedim. Tamam vazgeçtim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?