anlaşılan sen bu konuda çok fazla hassaslaşmışsın birşey diyemiycem benim tek tavsiyem mantıklı hareket etmen olacak o zaman
bence konuyu yanlış yerlere çekiyorsun. bir kaç günlük bayram tatilinde gelmeyi istemiş, gelmesinde sorun yok sen tamam desen gelecek göründüğü gibi.ama sen de müsait olamayacaksın. Senin onu iş konusunda anlaman lazım onun da seni ailen konusunda anlaması lazım. Birbirinize bu konuda baskı yapmayın derim ben ve uzatmadan mantıklı bir şekilde açıkla bunubende bılmıyorum napmalıyım artık böle yptıkça içimden bişey yapmak gelmiyor neden ben fedakar olmalıyım hep dedıgını yapmalıyım bitirirse biter artık yapacagım bişey yok o telefondan idare etmeyi seviyor belkıde gercekten gelmek istyr bılemem gunduz işteyken hep mesaj atar arar gecede öle ama işte bilemicem uzaktan yurutmek iyi geliyordur belkıde gelcek kadar degerlı degılım
İşsiz birini bulun, her istediğinizde gelsinYa da ne bileyim fikirleriniz olgunlaşana kadar ilişki yaşamayın Yok çünkü öyle pembe bulutlarla kaplı bi dünya
bence konuyu yanlış yerlere çekiyorsun. bir kaç günlük bayram tatilinde gelmeyi istemiş, gelmesinde sorun yok sen tamam desen gelecek göründüğü gibi.ama sen de müsait olamayacaksın. Senin onu iş konusunda anlaman lazım onun da seni ailen konusunda anlaması lazım. Birbirinize bu konuda baskı yapmayın derim ben ve uzatmadan mantıklı bir şekilde açıkla bunu
[/QUO
çıkabılırsem gelır haber verıcem ona oda aksamdan otobuse bıncek
Bir şey merak ettim.
Dışarı çıkma problemin varsa neden şehirdışından bir sevgili tercih ettin?
Hem de sanaldan!!!
kaç yaşındasın?
ilerde bu yaptıklarına çok gülüceksin
nasıl bi adamı sevdiğinden bile haberdar değilsin
o ne söylüyorsa ona inanmak zorundasın
biraz mantığını kullan
onu tanımıyorsun bile
haklısınız bana toz pembe hayat demi acaba sız aynı durumda olsa napardınız
Sizin yaptıklarınızı yapardım, çocuk gibi davranır laftan anlamazdım
yanlış yapmışsın.
eminim oda gelmek istiyordur.
zaten gelebilse şimdiye kadar işinden izin alıp gelirdi.
sen şimdi özlediğin için mantıklı düşünemiyorsun.
bayramda sen uygun olamadığın gibi oda bayramdan önce uygun değil
ve sudan sebep değil iş.
bu devirde iş çok önemli.
bir daha düşün bence.
"Sevseydi gelirdi" ne kadar yanlış bir düşünce..
O halde sizde sevseydiniz iki saat durumu ayarlar dışarı çıkardınız . . .
Şimdi sevseydi gelirdi derken haksızsın. Ama'lara gelirsek;
*4 Aydır hiç mi müsait gününüz olmadı.
*Bu adam sana 4 ayda daha hiç birbirinizi görmeden nasıl bu kadar hayatına müdehale edebildi?
* Adam şifresini vermeden sen nasıl onu bu kadar dinledin de siteleri vs.kapadın?
*4 ayda daha hiç bakışlar birbirine değmeden ne aşkı, ne sevgisi?
Bence bu kadar canınızı sıkmaya hiç değmez. Ancak seviyorum diyorsanız da madem fedakarlık diyorsunuz siz de fedakarlık yapıp 2 saat ayarlayabilirsiniz. He değer mi derseniz, anlattıklarınız karşısında çokta sıkıntıya girilebilecek bir ilişki değil malesef iki taraf içinde.
teşekkür ederim sagolun galıba onun olmamıs ben çıkardım dısarı evet kapattım haksızmıyım bılmıyorum açmalımıyım geri sizce ben facede olunca bişey yapyrmusum gbı ktu gozukuyorum bakıslar bırbırıne falan degmedı evet ask olamaz zaten sevgı ısınma olabılır artık oda bıtıcek gıbı bu kavgalarla sabahtr uyuyr benı takmıyor geldmı ıkı saat anca grr
Gozunun icine bakmadiginiz kimseye guvenmeyin...
(sizinkide boyledir demiyorum tabiki ama birsey anlatmak istiyorum...komsumuzun kizi 16 yasinda..internetten gorustugu bir erkege kacti...Neyseki sokagimizin basinda mobese kamerasi var...cocugun plakasi bulundu...afyondan gelmis cocuk...tam 9 tane sabikasi varmis...1 hafta da anca buldular..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?