Şöyle bişey var canım. Kız 15 erkek 25 yaşındaysa garipsenir ama kız 25 erkek 35se söz konusu bile olmaz bence tabi. He bide çevre faktörü söz konusu oldğundan bu
konunun sevgiyle alakası yok o ne der bu ne vs vs en nfret ettiğim cümledir. Ama malesef öyle...
Evet arada belli bir tecrübe farkı olur sonuçta bu gayat normal bir şey, bunu engelleyemeyiz. Ama benim bahsettiğim şey de 10 yaş kadar büyük bir yaş farkı degil zaten, bizim aramızda 5 yaş var, daha doğrusu üç mü demeliyim bilemiyorum. Ben 18 yaşındayım, bu yıl son senem. O da bu yıl üniversitesinde üçüncü yılını dolduruyor. Ama olması gerektiği gibi 21 yaşında değil 23 yaşında. Okula erken başlamış ve lisede dil için bir yıl hazırlık okumuş. Yaşıtlarından 2 yaş büyük olduğu için bir 'kendini diğerlerinden üstün görme' durumu olmuş kendisinde (Kız kardeşiyle de yaşıtım bu arada). Bana aşık olduğundan emindim,her şey çok iyi gidiyordu ama sonra birden soğudu benden. Nedenini bilmiyorum. Sınav içindir belki diyorum ama rahat değilim. Bir yandan da beni kardeşi gibi mi görüyor korkusu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?