sex hakkında konuşma

arse88

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
49
1
6
Bursa
slm kızlar benim eski iş yerinden bir erkek arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz çok samimiyizdir dün akşam face de konuşurken konu birden sex e falan geldi ama öle üstü kapalı konuşuyoruz arkadaşımda kesinlikle art niyetli değildir bende bu konularda pek bilgili sayılmam ona da bu konularda bilgim yok dedim o da sor ben anlatıyım dedi bi kaç şey sordum baya bi konuştuk sonra sana bi şey itiraf ediyim mi dedi et dedim bu konuşmaların üstüne seni yatakta düşündüm dedi ben kaldım öle sapıkmısın be ben bile düşünmedim dedim o da sapıklıkla ne alakası var 2 medeni insan gayet seviyeli bi şekilde konuşuyoruz dedi gerçekten de hani sex konusunu konuşuyorduk ama dediği gibi seviyeli bi şekildeydi konu öyle kapandı kızlar siz yakın olduğunuz erkek arkadaşınızla bu tür konuları konuşurmusunuz benim ilk oldu yani ilk defa bir erkekle bu konuları konuştum acaba yanlış mı yaptım hakkım da kötü düşünür mü yada seni yatakta düşündüm ne demek onda bi art niyet var mı bilemedim şimdi de çekiniyorum onla konuşmaya

Kusura bakmayın ama o cümleyi demesine siz zemin hazırlamışsınız maalesef. Ben asla öyle şeyler konuşmam ki zaten cesaret edemezler. Bence dediği şey resmen terbiyesizlik ben olsam anında keserdim konuşmayı

medeniyetinde bi sınırı var canım

hani erkekleri bilmesek konuş diycem ama resmen olta atmış

bir daha sakın o mevzulara girme

olmaz yani medeniysek sınırımızıda bilelim.

gizliözne ye katılıorm siz o ortamı yaratmıssınız birazda erkekde üz bulmuş gibi olmus bende olsam bu saatten sonra o erkegi görmek bile istemezdim

Suçlu sizsiniz..
Niye bir erkekle konuşuyorsunuz ki bunları..
Etrafta kız arkadaşlarının suyu mu çıktı..
Sonra gelir dertlenirsiniz..
Siz hazırlamışsınız zemini yani..

Erkeklerin cogunun gordugu bir bacaktan bile etkilendigi bu derece cinselligin aclik seviyesinde oldugu bi ulkede kadinla erkegin arkadasiz adi altinda boyle derin konulara girmesi cok gereksiz ve tecrubesizlik olmus!kaldi ki bizim ulkeyi gecelim normalde de normal bi durum degil!hata etmissin evet,sinirlarini ciz yoksa harcanirsin

Sordugun soruların cevabı senin konu başlığın: SEX HAKKINDA KONUŞ--MA ...ma burada olumsuzluk eki...

Erkek bünyesi ne bekliyosun ki...teknoloji konuşmuyorsunuz sonuçta...

Hormonlar devreye girmiş...

Sen sen ol ERKEKTEN ARKADAŞ OLMAZ klişesini hep cebinde tut:)) yeri gelir yeşillenir,her fırsat değerlendirilir...

Adamın genetiği AVCI sonuçta...

SONUÇ OLARAK : SEX HAKKINDA KONUŞMA...ÖZELİKLE DE GEREKMEYEN KİŞİLERLE...

ZAMANI GELİNCE DİREKT UYGULARSIN...KONUŞMAYA GEREK YOK...MERAK ETTİKLERİNİ OKUMAKLA YETİN ...

kusura bakma canım ama "anamdan doğdum, ilk seni gördüm" minvalinde biri değilsen eğer, aranızda bir şeyler olmayan veya olmamış bir erkekle asla seks konuşulmayacağını bilmelisin. erkek sonuçta, bunun sosyal arkadaşınla olması daha tuhaf aslında. erkekle seks konuşulursa eğer senden devamını da bekler... iğreniyorum erkeklerle seks mevzusunun rahat rahat konuşulmasından zaten sen yazışırken o tuhaf şeyler yapmamışsa da nickimi değiştirirm:)

kısacası lütfen bi daha konuşma.

Son düzenleme:
Seks hakkında konuşmak nasıl oluyor hep merak etmişimdir.
Neyini konuşuyorsunuz ki?

ne güldüm ya sanki birbirinize yemek tarifi vermişsiniz bırak erkek arkadaşınla kocanla bile çekiniyo insan

aman tövbe bida asla konuşmam zaten ilk defa konuştum nası cesarett ettimde konuştum onu da anlamadım

sen ona sordukca o tahrik oldu , sen olayın nereye vardıgını akıl edemezken o senın masum sorunlarını yanıtlarken kendını tatmın ettı . bunun baska bı acıklaması yok . ınsanlar sınırları neden bılmezler anlamıyorum senın yaptıgın hata, cocukta hıc suc bulmuyorum yolda gıden kızlara bakarken bıle tahrık olan erkekler boyle konusmalarda senı yatakta dusunmesı bence cok normal buna sen ızın vermeyecektın

buna çocuklar bile güler.

konduramayacak kadar saf seks konuşacak kadar cesur...bilemedim aranızda bir elektrik var bence.

yok ya sanmıyorum en azından benim açımdan yok elektriklenme falan keşke hiç konuşmasaydım 2 yıldan beri arkadaşım şimdiye kadar bırak bu konuları konuşmayı ima bile etmemiştir dün akşam nolduysa konuştuk işte çok utanıyorum şimdi sanırım bi süre onunla görüşmiycem

dişi sinekten bile etkilenme potansiyeli olan bi cinsle oturup medenice seks konuşursan seni yatakta hayal ettim de der başka birşey de der.

Allahtan üstü kapalı konuşmuşsunuz
bide seviyeli hali buysa seviyesiz halini düşünemedim

Hıhı ewet sex konusu çok normal bi konu olduğu için erkek arkadaşımızla sık sık konuşuruz gayet doğal Pardon ama hem kendiniz kaşınmışsınız hem bozulup sapıkmı bu diye düşünmüşsünüz... Bide gayet seviyeli bi konuşmaymış.. Arkadaş Haydar Dümen falanmı da yada kendini öylemi sanıyoda size sex konusunda bilgi veriyo anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…