Çekinecek bir durum yok rahat ol.
Sen sadece konuşmak istemişsin ama o her Türk erkeği gibi, bu konuda konuştun diye seni çok rahat bir kız zannedip, hemen yatağa atma fikriyle dolmuş anlaşılan.
Sorun sende değil yani; onda tamamen.
Yapacağın şey bu konulara bir daha girmemek.
İstersen mesafe koyarsın arana, istersen bir daha konuşmazsın bile.
Tavır aldığında anlayacaktır bu malak, ne salakmışım kız bana birkaç soru sordu diye hemen abazanlığa vurmuşum kendimi diyecektir umarım.
Asla ve asla kusurlu görme kendini.
Daha önce böyle muhabbetlere ben de tanık oldum.
Erkeklerle konuşunca cıvıtabiliyorlar.
slm kızlar benim eski iş yerinden bir erkek arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz çok samimiyizdir dün akşam face de konuşurken konu birden sex e falan geldi ama öle üstü kapalı konuşuyoruz arkadaşımda kesinlikle art niyetli değildir bende bu konularda pek bilgili sayılmam ona da bu konularda bilgim yok dedim o da sor ben anlatıyım dedi bi kaç şey sordum baya bi konuştuk sonra sana bi şey itiraf ediyim mi dedi et dedim bu konuşmaların üstüne seni yatakta düşündüm dedi ben kaldım öle sapıkmısın be ben bile düşünmedim dedim o da sapıklıkla ne alakası var 2 medeni insan gayet seviyeli bi şekilde konuşuyoruz dedi gerçekten de hani sex konusunu konuşuyorduk ama dediği gibi seviyeli bi şekildeydi konu öyle kapandı kızlar siz yakın olduğunuz erkek arkadaşınızla bu tür konuları konuşurmusunuz benim ilk oldu yani ilk defa bir erkekle bu konuları konuştum acaba yanlış mı yaptım hakkım da kötü düşünür mü yada seni yatakta düşündüm ne demek onda bi art niyet var mı bilemedim şimdi de çekiniyorum onla konuşmaya
slm kızlar benim eski iş yerinden bir erkek arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz çok samimiyizdir dün akşam face de konuşurken konu birden sex e falan geldi ama öle üstü kapalı konuşuyoruz arkadaşımda kesinlikle art niyetli değildir bende bu konularda pek bilgili sayılmam ona da bu konularda bilgim yok dedim o da sor ben anlatıyım dedi bi kaç şey sordum baya bi konuştuk sonra sana bi şey itiraf ediyim mi dedi et dedim bu konuşmaların üstüne seni yatakta düşündüm dedi ben kaldım öle sapıkmısın be ben bile düşünmedim dedim o da sapıklıkla ne alakası var 2 medeni insan gayet seviyeli bi şekilde konuşuyoruz dedi gerçekten de hani sex konusunu konuşuyorduk ama dediği gibi seviyeli bi şekildeydi konu öyle kapandı kızlar siz yakın olduğunuz erkek arkadaşınızla bu tür konuları konuşurmusunuz benim ilk oldu yani ilk defa bir erkekle bu konuları konuştum acaba yanlış mı yaptım hakkım da kötü düşünür mü yada seni yatakta düşündüm ne demek onda bi art niyet var mı bilemedim şimdi de çekiniyorum onla konuşmaya
:))))))))))))))seviyeli sex konuşma mıhiç gülceğim yoktu.
Penisin normal boyu nedir?
16-17
peki senin vajinan kaç metrekare?
Ölçmedim arkadaşım
seviyeli sex konuşma mıhiç gülceğim yoktu.
Penisin normal boyu nedir?
16-17
peki senin vajinan kaç metrekare?
Ölçmedim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?