sex hakkında konuşma

bildiğin ergen konuşmaları bunlar hiç mi farketmediniz size karşı birşeyler hissettiğini kim bilir neler geldi adamın aklına bunları konuşurken zaten söylemiş bide yatakta diye hala yok yok diyorsunuz erkekler bu kadar saf değiiil ne düşünüyolar neler yapıyolarda aklımıza gelmiyo bizde böyle laf veriyoruz onlara

normal arkadaşla sex konusanıda sizden duydum

sexsin seviyelisidemi oluyomus,yapmayın allah aşkına art niyet olmasa yatak olayını düşünmezdi tabikide

ben kendi adıma konusayım hiç normal erkek arkadaşlarımla sex hatta seviyeli dediğiniz sex konusmadım konusmamda

erkeğe fazla yüz verme yüzsüz olur

bu arada konustuğun arkadaşın evlimi bekarmı merak ettim

Hep söylerim . Şu interneti açtığınızda Facebook - Twitter gibi şeyleri değilde google kullanın. Merak ettiklerini erkek arkadaşına değilde google yaz. Herşey var zaten. .Mesela ben hastaneye gidip test yaptırırım. Eve gelirim bütün hepsini google de aratıp ne olduklarını öğrenirim. Evde birşeyi yapmayı bilmiyorsam açar google den öğrenirim . Neden konuyu başkalarıyla başka yerlere götüreyim ki. Sen biraz zemin hazırlamışsın oda gol atmış .

Biraz daha konuşsan aklınca sanal sex'e getircekmiş olayı..ve hala art niyet var mı diyebiliyorsun haa..
erkek arkadaşın bile olsa konuşamaz arkadaşım,bunlar özel ve namahrem konular..değil ki dış kapının mandalı konuşacak
ben olsam bir daha yüzüne bile bakmam..hayır bir de iş arkadaşıymış..
nolacak şimdi,,her sana baktığında acaba ne fantaziler kuruyor diye bile gerilir insan..
yaaa ne durumlara düşürüyorsunuz kendinizi valla aklım almıyor

Son düzenleme:

Pardon ama ne alakası var Türk erkeği olmasıyla?
Konuşulan konu çok başka bir şeydi de "Türk erkeği" mi sapıttı?
Cinsellik özel demek, mahremiyet demek.
Öyle herkesle konuşulacak bir konu değil.
Adamın yaptığı uygun değil ama konu sahibi de suçsuz değil..
Nedir bu hemen pat diye"Türk erkeği" diye sınıflandırmak.
Zaten karşısında ki başka milletten bi erkek olsaydı, çok "seviyeli" konuşacaktı.
Ama Türk erkeği olduğu için konunun seviyesi gitti!!
Hı hı, evet.

Eee,tutup elin adamina soru sormussunuz oda durust davranmis gayet medenice olmus yavrucum

Normal bir erkek arkadaşınız 'Seni yatakta düşündüm.' demiş ve siz de art niyet var mı diyorsunuz ya: Biz de yok biraz daha muhabbet edin, mevzu havada kalmış desek. Ne kadar abes olursa senin bunları sorman da o kadar abes işte

Son düzenleme:
amaan cnm erkek milletiyle böle konular konuşulur mu... sonunun buraya varacağı belliymiş yani:)

en yakın arkadaşım kankam bir erkek kendisini liseden beri tanıyorum nikah şahidimde oydu, hiçbi zaman seks konusu konuşmadık hem neden onunla konuşayım ki, konu birden sekse gelmez geliyosa sizde bi sorun var demektir ya da birbirinize yazıyosunuz, ayrıca işaretlediğim yerlerde harbiden çok seviyeli siz avrupa birliğinede girersiniz

bende çok medeniyetsizmi$im ,Kader utansin
hemcinsimle bile kolay kolay konu$mam ben cinselligi, ozel hayat denen bi$ey var
illa soracaksan gel bize sor , seni reelde tanimiyoz nasilsa :)

sevgili olmayann iki kar$i cins seks konu$amazz .. konu$uyorsa iki tarafdan biri falso yapiyo demekdir
yatakda du$undum deyince yuzun kizarmadimi çok merak ettim

Esimden ogrendim bi cok merak ettigim seyi, daha erken merak pesine dusmek iyi seylere sebep olmasa gerek.

gelmisiz 21. yy a..

elimizin altinda internet her turlu seye cevabi olan bir meret..

erkeklerin ne mal oldugu hic bir zaman olmadigi kadar bu teknoloji sayesinde asikar olmus ..

simdi hangi masum dusunceyle sex hakkinda ustu ortulu bi konusma yaptiniz ki ? erkeklerin safliginia, seviyeli olmasina falan kanmayin zira erkek erkektir. aklin % 80 i belden asagilarindadir.

kaldi ki ben erkekten arkadas olacagina inanmiyorum. niye mi? tam da bu sebepten.

neyse utanmissiniz ve kotu bir tecrube bencede. nerde duracaginizi gormus oldunuz bu sayede.

Art niyetli değildir derken ? Ya siz çok safsınız ya da bu adam işi iyi yürütüyor... seni ayakta düşünürken eminim çok art niyetsiz düşünmüştür tövbe tövbeee

kaç yaşında olduğunu çok merak ettim, kız arkadaşların dururken neden erkek ve de işten bi arkadaşınla seksle ilgili bilmediklerin falan konuşuluyor, belki de senin de hoşuna gitti bunu eksik anlattın, ben olsam o kişinin suratına bakmayı bırak semtine uğrayamazdım, o seni yatakta düşündüm dediğinde sen bile bi an olsa düşünmüşsündür...

bu normal bir durum değil

kadın ve erkek iki arkadaş sex konuşuyo bunun seviye neresinde ,adam seni yatakta düşünüyorum demiş acaba art niyetlimi diyosunuz, siz iyimisiniz?

Nasil hayal ettin? Diye sorsaydin kalirmiydi acaba o saygi seviye? :))

Lise zamani cinselligi ilk ogrenmeye basladigimda ufak belden asagi espiri yaptigim bi erkek arkadasim vardi. Ama hic oyle oturup cinselligi konustugum, soru sordugum biri olmadi. Bi erkege ne sorcam ki? Benim gozumden goremez o cinselligi. Bu konular hassastir. Oyle herkesle konusulmaz. Sevgilime bile ufak bi soru sorarken kizarip bozariyorum. Elin adamina zorr..

seviyeli sex konuşma mı hiç gülceğim yoktu.
Penisin normal boyu nedir?
16-17
peki senin vajinan kaç metrekare?
Ölçmedim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…