Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Behlülüde nihal kaptı gerçi

bihter sen behlülle barışmaya bak zira benden sana koca olmaz olsa olsa baba olur :roflol:ben bundan sonra matoyla birlikte olcam

bihter sen behlülle barışmaya bak zira benden sana koca olmaz olsa olsa baba olur :roflol:ben bundan sonra matoyla birlikte olcam

Adnan gerçeği gördü:roflol:

şaka de adnan olmuyor ama :umursamaz::umursamaz:inanacak zor inandıracağız matoyu
Avucunu yalaaklinialirimsmile

gerçeklerle yüzleş mato şaka yapıor :1closedeyes:

zararın neresinden dönülse kardır ama nihale de bi ceza vermem lazım.hemen atladı behlüle alsanaalsanasmile

adnan aşkımmmmm eve getirdin yalvar yakar şakanın sırasımı mafoldumben

şaka yapmıyorum bihter sen koş behlülcüğüne yoksa elimden bi kaza çıkacak kaybolun gözümün önünden elimi kana bulamak istemiyorum.kaydirigubbakcemile

Güzelliğimi görüyomusunuzbayanssulusmile

gece gece oldumu bu resimler eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kabus gibi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

şaka yapmıyorum bihter sen koş behlülcüğüne yoksa elimden bi kaza çıkacak kaybolun gözümün önünden elimi kana bulamak istemiyorum.kaydirigubbakcemile

atölyende kafana birşey mi düştü :sm_confused: hilmi kaza geçirdi sende hasar oluştu klava:klava:klava:

Beğendin mi ednancımboshayallersmile

beğendim mato
kafama bişey düşmedi bihtercim artık akıllandım diyelim hatta geç bile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…