Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bütün gece bihterimle beraberdim :jeyyarpuyorumnanaktan

keşke matmazele şaka yaptığını söyleseydin :1closedeyes:
yaşlı başlı kadın duyunca şaka olduğunu inme inecek :jeyyar::jeyyar:

matmazel sana şaka yaptım kaydirigubbakcemile3 senin açından kötü ama biz bihterciğimle çok eğlendik sositososito

matmazel sana şaka yaptım kaydirigubbakcemile3 senin açından kötü ama biz bihterciğimle çok eğlendik sositososito

sabaha kadar aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
bugün de eğlenelim ednan boş geçen günlerin acısını çıkartalım :jeyyar:Şeniz

yeni fragmanda bihter ruh gibi geziniyordu bebeğini düşürdü yada kürtaj oldu die tahmin ediyorum meldam olarak CADIARZU

evet baya kötü görünüyordu işallah bebek düşmemiş yada ölmemiştir.behlülün gözünün içine baka baka doğururda kahrından deliye döner.Çok üzgünüm çoook

nasıl olur bütün gece beraberdik:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evet bütün gece bihterimle beraberdim :jeyyarpuyorumnanaktan
Benimle de beraberdi:1shok::1shok:
evet baya kötü görünüyordu işallah bebek düşmemiş yada ölmemiştir.behlülün gözünün içine baka baka doğururda kahrından deliye döner.Çok üzgünüm çoook

Ne doğuracak o şerefsizin bebeğini boşverin

amaç behlül sürünsün canım yoksa behlülden bi cacık olmaz

behlülün gözünün içine baka baka doğurması birşey ifade etmez
bihterle birlikte oldu yetmedi nihallede ilişkiye girdi nihal kaşındı ama olsun bu kadr yaptıklarından pişmansın nihale dokunma kendisini nasıl aklamaya çalışıor klava:

Benim bi de en sinir olduğum sahne behlül dedi ya bihtere amcamdan boşan gelme eve olduuuuuuu başka derdin var mıguclubacismile

ona bende sinir oldum kendide ihanet etti kendi niye o evden gitmiyo bihteri hep suçluyo sanki kendi kendine ihanet etti

Benim bi de en sinir olduğum sahne behlül dedi ya bihtere amcamdan boşan gelme eve olduuuuuuu başka derdin var mıguclubacismile

ona bende sinir oldum kendide ihanet etti kendi niye o evden gitmiyo bihteri hep suçluyo sanki kendi kendine ihanet etti

kendisi erkek unutulur nihallede evlenir tam aklanır sıyrılır işin içindenklava:

bihterintihar ederken onuda öldürse ya boshayallersmileboshayallersmile

matmazel piyano çalmıyorsunuz ne zamandır:dance:

aaa evet sen deyince farkettim piyano çalmıyor ne zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…