Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendisi erkek unutulur nihallede evlenir tam aklanır sıyrılır işin içindenklava:

bihterintihar ederken onuda öldürse ya boshayallersmileboshayallersmile

Senaristlerden süpriz bekliyorum..En azından bihter intihar ettiğinde o da alsın silahı eline intihar etsin vicdan azabından..guclubacismile

Kızlar var ya bu diziyi sırf sonunda bihter intihar edecek diye izleyenler var öyle hissediyorum..Dört gözle bekliyolar o sahneyiguclubacismile

Ne çalayım ne arzu edersinizboshayallersmile

haklısın kardelen bihterin öldüğü sahneyi görmek isteyenler var can atıyolar o sahneyi görmek için adeta ama behlülü hiç öyle sürünmüş bitmiş vaziyette görmek isteyen yok

haklısın kardelen bihterin öldüğü sahneyi görmek isteyenler var can atıyolar o sahneyi görmek için adeta ama behlülü hiç öyle sürünmüş bitmiş vaziyette görmek isteyen yok

Tabi canım o nihalle evlenip mutlu olsun istiyolar..Bihter kudursun diyolar..

Birde gündemde hep nedense bihterin behlülü peşine takıp seraya götürdüğü sahne var..Ama atölyede behlülün bihteri zorla öptüğü ve yediği tokat hiç gündemde yok..

ben ebklemiyorum role çok adepte oldumm
Ne çalayım ne arzu edersinizboshayallersmile
ankarılı turgut neremi neremi dersin :dance:

ben behlülü de sürünmüş hatta ölmüş olarak görmek istiyorum

nasıl bi anlayış düşünme tarzıdır bu anlamıyorum.kadın nasıl kadın düşmanı oluyor hayret verici kendilerini bihterin yerine koysunlar bakalım.her şey insanlar için

nasıl bi anlayış düşünme tarzıdır bu anlamıyorum.kadın nasıl kadın düşmanı oluyor hayret verici kendilerini bihterin yerine koysunlar bakalım.her şey insanlar için

Burda konu bihterin kocasını aldattığı olmamalı..Bence asıl konu behlülün kadınları nasıl kullandığıalsanaalsanasmile

şu anlayış var kim başlattıysa tüm suç onun diye düşünüyorlar.bide behlülün yaptığı hainliği bihtere yaptığı eziyet ne hikmetse hafızadan siliniyor ama bihterinkiler hiç unutulmuyor

Birde gündemde hep nedense bihterin behlülü peşine takıp seraya götürdüğü sahne var..Ama atölyede behlülün bihteri zorla öptüğü ve yediği tokat hiç gündemde yok..
bihterin aklında öyle bir düşünce yoktu firdevs ve behlül eşeğin aklına karpuz kabuğu getirdi :1closedeyes:
Tabi canım o nihalle evlenip mutlu olsun istiyolar..Bihter kudursun diyolar..

bihter yeterince kudurdu deli olup çıktı ne behlülmüş :1shok:

Birde bihterin cemileye davranışı var..Herkes haddini bilmeli bence..ıyi yaptı cemileye..Benimde çalışanım benim dedikodumu yapsa ve kulağıma gelse gözünün yaşına bakmam..Budur yani..Kim anlayışlı olur bu konuda..Anlayışlı olurum diyen yalan söyler..

Burda konu bihterin kocasını aldattığı olmamalı..Bence asıl konu behlülün kadınları nasıl kullandığıalsanaalsanasmile

onu zaten hiç akıllarına getirmiyorlar yada getirmek istemiyorlar neden ? kendilerini bihter yerine koysunlar bakalım o zaman nasıl sesleri çıkıyor.behlül şöyle böyle diye söylenirler.

bende cemile konusunda aynı düşüncedeyim kapı arkalarında laf dinleyip dedikodu yapan kıyafateleri deneyip taklitlerini yapan kaprisli bir çalışanı bir saniye tutmam olayı dramatize ediyorlar yok evin emektarları bihter yüzünden gitti die bir cemileyle baş edemediler

aynen katılıyorum.kimse kendisi hakkında sürekli dedikodu yapılsın istemez birde onun evinde:1closedeyes:

Neyse daha fazla sinirlenmiyim camdan bakıyım boshayallersmile

Şahesteeeeee gitti mi bana kahve getirsin..

bihterin de savunulacak pek fazla yanı yok
fazla sahiplendi behlülü genç adam seviyorsan ednanı almıcaktın dizinin başında çok ağır saygılı babaya düşkün bir kızdı zıvanadan çıktı
kızkardeşinin sevgilisi birçok ilşkisi var bihtere aşıkken bir kaç kadınla yattı bunlar ayrılma sebebiydi kavga için gidilen yer sxle bitiyordu

Neyse daha fazla sinirlenmiyim camdan bakıyım boshayallersmile

Şahesteeeeee gitti mi bana kahve getirsin..

şaheste kovuldu
evde çalışan tek görevli sensin totonu kaldır hepimize köpüklü kahve yap :1closedeyes:

öyle sonradan niye yoldan çıktı anlamadım.behlül sürekli gözönünde diyemi acaba aynı evde sürekli olunca etkileşim oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…