kendisi erkek unutulur nihallede evlenir tam aklanır sıyrılır işin içindenklava:
bihterintihar ederken onuda öldürse ya boshayallersmileboshayallersmile
haklısın kardelen bihterin öldüğü sahneyi görmek isteyenler var can atıyolar o sahneyi görmek için adeta ama behlülü hiç öyle sürünmüş bitmiş vaziyette görmek isteyen yok
ben ebklemiyorum role çok adepte oldummSenaristlerden süpriz bekliyorum..En azından bihter intihar ettiğinde o da alsın silahı eline intihar etsin vicdan azabından..guclubacismile
Kızlar var ya bu diziyi sırf sonunda bihter intihar edecek diye izleyenler var öyle hissediyorum..Dört gözle bekliyolar o sahneyiguclubacismile
ankarılı turgut neremi neremi dersin :dance:Ne çalayım ne arzu edersinizboshayallersmile
haklısın kardelen bihterin öldüğü sahneyi görmek isteyenler var can atıyolar o sahneyi görmek için adeta ama behlülü hiç öyle sürünmüş bitmiş vaziyette görmek isteyen yok
nasıl bi anlayış düşünme tarzıdır bu anlamıyorum.kadın nasıl kadın düşmanı oluyor hayret verici kendilerini bihterin yerine koysunlar bakalım.her şey insanlar için
bihterin aklında öyle bir düşünce yoktu firdevs ve behlül eşeğin aklına karpuz kabuğu getirdi :1closedeyes:Birde gündemde hep nedense bihterin behlülü peşine takıp seraya götürdüğü sahne var..Ama atölyede behlülün bihteri zorla öptüğü ve yediği tokat hiç gündemde yok..
Tabi canım o nihalle evlenip mutlu olsun istiyolar..Bihter kudursun diyolar..
Burda konu bihterin kocasını aldattığı olmamalı..Bence asıl konu behlülün kadınları nasıl kullandığıalsanaalsanasmile
Birde bihterin cemileye davranışı var..Herkes haddini bilmeli bence..ıyi yaptı cemileye..Benimde çalışanım benim dedikodumu yapsa ve kulağıma gelse gözünün yaşına bakmam..Budur yani..Kim anlayışlı olur bu konuda..Anlayışlı olurum diyen yalan söyler..
Birde bihterin cemileye davranışı var..Herkes haddini bilmeli bence..İyi yaptı cemileye..Benimde çalışanım benim dedikodumu yapsa ve kulağıma gelse gözünün yaşına bakmam..Budur yani..Kim anlayışlı olur bu konuda..Anlayışlı olurum diyen yalan söyler..
Neyse daha fazla sinirlenmiyim camdan bakıyım boshayallersmile
Şahesteeeeee gitti mi bana kahve getirsin..
şaheste kovuldu
evde çalışan tek görevli sensin totonu kaldır hepimize köpüklü kahve yap :1closedeyes:
öyle sonradan niye yoldan çıktı anlamadım.behlül sürekli gözönünde diyemi acaba aynı evde sürekli olunca etkileşim oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?