:roflol::roflol: Ya ben sık bakamıyorum bu topiğe en iyisi Beşir olam arada iki öksürürüm -tatlicadiarzu-Eyvah diğer Ednan geldi..Ednanlar 2 oldu..:roflol:
Boşadın mı kız Bihter beni, bir aylık iş seyahatine gidiyorum, karım beni terkediyor
Aaaa Yok mu Behlül guclubacismileo zaman Behlül olayım olumunekankayizsmileednan çok boşladın beni yeni ednan geldiyerimseniben ama behlül yok bu sıralar :jeyyar:gelsene
:roflol::roflol: Ya ben sık bakamıyorum bu topiğe en iyisi Beşir olam arada iki öksürürüm -tatlicadiarzu-
Aaaa Yok mu Behlül guclubacismileo zaman Behlül olayım olumunekankayizsmile
Behlül kimdi ki?
:roflol:o zamn piyano odasında bekliyorum :jeyyar::jeyyar:
Eyvah diğer Ednan geldi..Ednanlar 2 oldu..:roflol:
İyi o da gelince Beşir olsun :roflol:Kimin eli kimin cebinde karışcak :roflol:boşnak güzeli
:roflol:
Olmaz biz Nihalle BAŞBAŞA ayı seyredicez sengözlerimebaksanab
behlül yok bu sıralar gelene kadarbehlül olllllll ŞenizŞeniz:CüvCüv:aklinialirimsmile
İyi o da gelince Beşir olsun :roflol:Kimin eli kimin cebinde karışcak :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:Ayy koptum İlahi sen yaa :roflol:biri senin :jeyyar:biri benim :jeyyar:
Var yaaaaaaa hiç erkeksin duramıyosun bihterlmaz:
Bi bayan karakter niye olmuyokaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:Ayy koptum İlahi sen yaa :roflol:
Ayyyy Katya mendaburu olmam zaten kaydirigubbakcemile3katya olsa işime yaramıyacak sengözlerimebaksanab
Benle dalga geçiyorsun Bihter, yeter bitti diyorum hala sera diyorsuno zamn seraya gel güldürüm seni :jeyyar::jeyyar:
Ayyyy Katya mendaburu olmam zaten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?