Benle dalga geçiyorsun Bihter, yeter bitti diyorum hala sera diyorsunklava:
İyilik canım senden nbr? Ben eskisi kadar çok vakit geçiremedim bir ara burda, 2-3 msj yazıp çıktım canım istemedi nedense.Magic gelmedi yanıma hiç canım 2 aydır felan haberim yok :1no2:Azelya naber tatlım ya görüşemiyoruz..Magic napıyo selam söyle..
Basın nerde açıklama yaparak cevap vericem;sen beni seviyorsun şişko nihali değil:dilcikar: amcandan utanıyorsun aklanmak için onla birliktesin :çok üzgünüm:
İyilik canım senden nbr? Ben eskisi kadar çok vakit geçiremedim bir ara burda, 2-3 msj yazıp çıktım canım istemedi nedense.Magic gelmedi yanıma hiç canım 2 aydır felan haberim yok :1no2:
matmazel camdan bakmadınız bugün :1shok::1shok:
En iyisi, özlemişim yaww :1hug:Benden de iyilik canım..Burda arkadaşlarla eğleniyoruz işte..Şeniz
Basın nerde açıklama yaparak cevap vericem;
Biz birbirimize aşığızz, herşey çok güzel gidiyor sempatiksalakcinni
Basın nerde açıklama yaparak cevap vericem;
Biz birbirimize aşığızz, herşey çok güzel gidiyor sempatiksalakcinni
boshayallersmileboshayallersmile
Şaheste kahvemi getir
En iyisi, özlemişim yaww :1hug:
Ama nasıl ısrar etti, kalp kıramam ben yapımda yok şakkıdı Bihter'i de kıramadığımdan beraber olmuştum lülülülülülüYatağada attın nihali:mymeka:
bedavacılığın devam ediyor evinizde kahvenizi içseniz :1closedeyes:
evdeki çalışanları kowdumsıra sanada gelecek boshayallersmile
Ama nasıl ısrar etti, kalp kıramam ben yapımda yok şakkıdı Bihter'i de kıramadığımdan beraber olmuştum lülülülülülü
eyvahedigeldismile
Bihter Nuri Alço'yla da mı yattınn kötükedihüso O ben değildim Nuri o Nuri Nuri sempatiksalakcinniben sna nihal gibi yalvarmadım :dilcikar::dilcikar:
gazozuma ilaç attınklava:
ben sna nihal gibi yalvarmadım :dilcikar::dilcikar:
gazozuma ilaç attınklava:
Bihter Nuri Alço'yla da mı yattınn kötükedihüso O ben değildim Nuri o Nuri Nuri sempatiksalakcinni
Bihter Nuri Alço'yla da mı yattınn kötükedihüso O ben değildim Nuri o Nuri Nuri sempatiksalakcinni
akannehirakannehirakannehir:roflol::roflol:ha nuri ha sen benziyorsun :jeyyar:yoksa karıştırdı mı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?