Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bihter yok meydanda bi çocuk daha mı aldırmaya gittieyvahedigeldismile

hakkat nerde o ben bu bölümü izleyemedim ne oldu hiç bilmiyorum biri özet geçsin netten izleyene kadar

hakkat nerde o ben bu bölümü izleyemedim ne oldu hiç bilmiyorum biri özet geçsin netten izleyene kadar

Netten mutlaka izle bihterin son sahnesinde içim parçalandı gözlerim doldu:gitme:

yaaaa ben nasıl izleyecem herkes çok duygulanmış ağlarım ben kesin eyvahedigeldismile

yaaaa ben nasıl izleyecem herkes çok duygulanmış ağlarım ben kesin eyvahedigeldismile

İnsan olan duygulanır diycem..Bihterin yaptıkları bi kenara kız çok acı çekiyo..Ve çok güzel oynamış o sahnede..O duyguyu verdi yani bize hissettirdi..

bide bihterin aşkına inanmıyorlardı aşık olmasa bu hallere gelirmiydi hiç.bölümün sadece 1 partını izleyebildim şu behlülün konuşmasına takıldım diyoki nihale firdevsi sevmiyorum paragöz kadın diye bende dedim kendi kendime diyene bak sanki kendisinin ondan bi farkı var. behlül firdevsin erkek hali diyebilirim.

Firdevs yardım etcekmiş bihtere napcak acaba?

evet edecekmiş ne yapacak bende merak ediyorum.bide bi şartı varmış ne acaba :uhm:

Şükürler olsun geldi bihterakannehir

Ben düşündüm düşündüm ne şart koşabilir bulamadım..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…