Sex-i memnu:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyi geceler kızlar yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

iyi geceler canım görüşürüz yarın Şeniz

benden izin aldın mı sen :mymeka::mymeka:matoya izinsiz selam veremezsin :jeyyar:
bende yatıyorum ednan gecikme röptişambırını giy gelllllllllllllllllaklinialirimsmile

benden izin aldın mı sen :mymeka::mymeka:matoya izinsiz selam veremezsin :jeyyar:
bende yatıyorum ednan gecikme röptişambırını giy gelllllllllllllllllaklinialirimsmile

Bana selam vermek için senden izin mi alcak millet be iyice cozuttun sen:mymeka:

Olduuuuuuuuuuuuuu bihter başka derdiiiiiiiinnnnnnnnnakannehir

BİHTER SENDE ABARTTIN AMA CANIM :umursamaz:

ıyi akşamlar ednancım:asigim:

kızlar diziyi izledim ve sonu gerçekten çok duygusaldı.senağlamaaynen böyle oldum zaten merhemeti olan herkes duygulanırdı zaten dimi.

kızlar diziyi izledim ve sonu gerçekten çok duygusaldı.senağlamaaynen böyle oldum zaten merhemeti olan herkes duygulanırdı zaten dimi.

Evet canım ya..O sahnede aldatan bi kadından çok seven bi kadın olarak bakmak lazım bihtere..

Uyutamadın bu akşam kocayı:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…