Sexte istekli misiniz

eşiniz sizinle birlikte olmak istediği zaman başınız ağrırmı?

• evet ağrıyacağı yoksa bile ağrır.

OY: 36 10,8%
  • aman ne olacak bi ilaç içerim geçer.

OY: 23 6,9%
  • ne alaka. ben her zaman müsaitim.

OY: 197 59,2%
  • o benimkini değil ben onunkini ağrıtırım.

OY: 77 23,1%

• Ankete Katılan
    333
ıhhhh, tısssss başım ağrıyo herif yaklaşma bana
derim sonrada
kaydirigubbakcemile
böyle olur

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben isteyince öyle atlıyorumki kocacım isteyincede hayır demem bir keresinde uyurken yaptı biliyomusunuz ben uyanık canı istedi benle ugraşıyo zannettim bir baktım ki bizim herif uyuyo alışkanlık olmus her hal........:1hug:

10 yıldır müsaitim bundan sonrada böyle olur herhalde
bizleri boşverinde bizim evlenmemiş çıtırlara ne olmuş hihoyyyt
öyle azmışlar kızlar valla allah onların kocalarına yardım etsinler
adamlar onlardan kaçacak yer arar herhalde abooooooo kızlar az agırdan alın kendinizi
evlenmeden ne bu azgınlık anam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sonra çabuk bıkarsınız
benden söylemesikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim genellikle başım ağrır yada karnım ağrımasada ağrır Çok üzgünüm çoook

hic bi zaman hayir demedim her zaman musaitim.hem cok cok onemli bir olay olmadiktan sonra(dayak,ihanet,hastalik)cok gunahmis reddetmek.bir ilmihalde okumustum(uyduruklardan degil)melekler sabaha kadar kadina lanet okurmus.
ayy böyle hurafelere inanmayın Allah aşkına yaakaydirigubbakcemile..

Her zaman müsait olmam.O zamanki ruh halime bağlı:1closedeyes:

ruh halime bağlı... başım ağrımaz ama benim biraz canım yandığı için ilişkide, her istemesindede evet demem yanii..

ben kocamın üstüne atlamayı severim ama zamanı belli olmaz genelde işten gelince illada birlikte olmak değil özlemimi öyle göstermeyi severim oda bayılır bana dokununca ilaç gibi baş ağrısı kalmıyo

ayy böyle hurafelere inanmayın Allah aşkına yaakaydirigubbakcemile..

Her zaman müsait olmam.O zamanki ruh halime bağlı:1closedeyes:

Canım bu hurefe degılkı Kur'an'da bahsedılıyor,kadının erkegıne erkegınde kadınına nasıl davranması gerektıgı.Bu demek degılkı her zaman kadın erkege evet desın ıkısının de bırbırıne karsı gorevlerı ve hakları vardır.Kocan da sana hayır dedıgı zaman melekler boynunu buker sende ona.Sonucta hersey bızım ıcın,lanet okuması mevzuunda bısey yazmıyor ona bısey dıyemema.s.

hic bi zaman hayir demedim her zaman musaitim.hem cok cok onemli bir olay olmadiktan sonra(dayak,ihanet,hastalik)cok gunahmis reddetmek.bir ilmihalde okumustum(uyduruklardan degil)melekler sabaha kadar kadina lanet okurmus.

kocam butun gun kalbimi kirsin,aglatsin,agzina geleni saysin,,
gece olunca ben ona kadinlik yapiyim heee ,,yok ogle yaaama

sen beni hos et gun icinde,,bak aksama ben sana nasi karsilik veririm ,aklin sasar:jeyyar:ama once ben.......yerimseniben

çok farklı bir his ya bazen anlamadığın bir baş ağrısı oluyoru ondan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…