ıhhhh, tısssss başım ağrıyo herif yaklaşma bana
derim sonrada
kaydirigubbakcemile
böyle olur
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
çok şekersin ya:roflol::roflol::roflol:
Oyumu kullandım
lan ne azgın karılarsınız :roflol::roflol:
ayy böyle hurafelere inanmayın Allah aşkına yaakaydirigubbakcemile..hic bi zaman hayir demedim her zaman musaitim.hem cok cok onemli bir olay olmadiktan sonra(dayak,ihanet,hastalik)cok gunahmis reddetmek.bir ilmihalde okumustum(uyduruklardan degil)melekler sabaha kadar kadina lanet okurmus.
ayy böyle hurafelere inanmayın Allah aşkına yaakaydirigubbakcemile..
Her zaman müsait olmam.O zamanki ruh halime bağlı:1closedeyes:
Canım bu hurefe degılkı Kur'an'da bahsedılıyor,kadının erkegıne erkegınde kadınına nasıl davranması gerektıgı.Bu demek degılkı her zaman kadın erkege evet desın ıkısının de bırbırıne karsı gorevlerı ve hakları vardır.Kocan da sana hayır dedıgı zaman melekler boynunu buker sende ona.Sonucta hersey bızım ıcın,lanet okuması mevzuunda bısey yazmıyor ona bısey dıyemema.s.[/QUO kadın hayır dedi diye melekler sabaha kadar lanet edermiş kısmı bence hurafe eger aynen böyle yazıyorsa garip bana bunun yazdıgı ayeti söyler misiniz merak ettim sahsen :1shok:
Canım bu hurefe degılkı Kur'an'da bahsedılıyor,kadının erkegıne erkegınde kadınına nasıl davranması gerektıgı.Bu demek degılkı her zaman kadın erkege evet desın ıkısının de bırbırıne karsı gorevlerı ve hakları vardır.Kocan da sana hayır dedıgı zaman melekler boynunu buker sende ona.Sonucta hersey bızım ıcın,lanet okuması mevzuunda bısey yazmıyor ona bısey dıyemema.s.[/QUO kadın hayır dedi diye melekler sabaha kadar lanet edermiş kısmı bence hurafe eger aynen böyle yazıyorsa garip bana bunun yazdıgı ayeti söyler misiniz merak ettim sahsen :1shok:
evet canım bende okudum..ayrıcaKur'an kursundaki hocalarımızda anlatmıştı..eğer kocası istediği halde onu reddederse sabaha kadar kadına melekler lanet ederler
ne azman bir forumuz yaw :roflol:
hic bi zaman hayir demedim her zaman musaitim.hem cok cok onemli bir olay olmadiktan sonra(dayak,ihanet,hastalik)cok gunahmis reddetmek.bir ilmihalde okumustum(uyduruklardan degil)melekler sabaha kadar kadina lanet okurmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?