Sexte istekli misiniz

eşiniz sizinle birlikte olmak istediği zaman başınız ağrırmı?

• evet ağrıyacağı yoksa bile ağrır.

OY: 36 10,8%
  • aman ne olacak bi ilaç içerim geçer.

OY: 23 6,9%
  • ne alaka. ben her zaman müsaitim.

OY: 197 59,2%
  • o benimkini değil ben onunkini ağrıtırım.

OY: 77 23,1%

• Ankete Katılan
    333
bu konuları birazdaha okursam bulduğum ilk herifi yatağa atcem yawkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ahhh ah keseke bende azcik istek olsa sizin gibi.kocam dünyanin en mutlu insani olacak.ya bende bi tuhaflik mi var acaba adam yanima bir sene yaklasmasa ben iki sene sormam.derdimi desdiniz gece gece......

yaw ne azman bir forumuz :roflol:
ben hiç hastalanmam
hep müsaitimdir hee

adamdan memnunsam ısteklıyımdır
memnun degılsem köşe bucak kaçarım basım da agrırr canım da ıstemez ahaha bu mu dogru cevap

E şıkkı

ya kızlar moralim bozuldu ben bütün kadınları kendim gibi zannediyordum ben eşimi çok sevmeme rağmen iş sekse gelince hiç canım istemiyor bende bi tuhaflıkmı var acaba bana kalsa 15 günde bir olur

nogay kızı canım hiç bi tuhaflık yok sende bu hormanlarrla ilgili bi durum galiba ve bazılarının östrojen hormonları baya hızlı işliyo demekki.. uzmanlar en saglıklısının haftada 2 yada 3 oldunu söylüyo valla hergün müsait olanlarıda gercekten tebrik etmek lazım valla bravo ben hergüne gelemem buna canmı dayanır ee robot değiliz sonucta her an halihazırda tetikte bekleyelim:1no2: haa bu arada hızlı yol alan cabuk yorulursırnaşık şey

bende hayırlısıyla bir doğurayım lahusalıkta bitsin artık Allah ne verdiyse hergün mü kıstırdığım her yerde mi bilmem artık kzılar:)))

Pehh ben genelde her zaman müsaitimdir :teytey:kaydirigubbakcemile3

başım fln agrımaz grip falansam da iyileşiveririm o andaaahihoyyyt

Henüz evli degilim ama bunu bi görev gibi görmedikten sonra hersey süper olur :)

ne hayiri be ben firsat kolluyorum zaten bide o gel dese ben ucarim kardesimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…