- 21 Nisan 2021
- 51
- -100
- 36
- Konu Sahibi Pafulimoon
-
aynen kanka dıyorum ya sana benden nefret edıyor dıye neden dıretıyorsun5 yıllık ilişki, 2-3 yılı mesafe, Askere gidecek olan bir adam ve nasıl giderim diye gitme yolu arayan kadın olunca insan ister istemez düşünüyor. Genelgede yönetmelikte açık ararkenn, Arada az bdv okuyun. Ben burdan bakınca sorunlu bir ilişki görüyorum. Hatta o askerden dönünce de siz buraya konu açarsınız.
nisanliniz hakkariye semdinliye falan mi gidiyor nerede askerlik yapacakzaten bu ıhtımal yuzunden gitmek istiyorum ?
Hmm maksat görmek değil şimdi anladım görüntülü konuşun önerilerine neden kapalı olduğunu1 ay önce virüs yoktu da benım haberım yoktu ? seks arzusu olmayan kadın ayrıca bence gıdıp test yaptırsın o çok ayrı konu.
Komik mi gerçekten?Kesınlıkle oyle hıc anlayıs sıfır sızde ne olmus yanı usulsuz yoldan gıtmek ıstedıysem hsabhbf şaka gıbısınız açıklamaları da okuyamayacak kadar sinir harbı yasıyor ınsanlar efbjsdfs
Insan psikolojisi mı!? Ha ha haaa! SEN EVİNE KAPANAN İNSANLARIN PSİKOLOJİSİNİ NE KADAR DÜŞÜNÜYORSUN!Hayır mısılleme yapmadan ve ınsan psıkolojısıne dusunerek guzelce de yazılar yazıp anlatabılırdınız ? ama bu cok zor pardon kırıp dökmenız lazım sızde haklısınız bu loserlık nasıl gıdecek ustunuzden yoksa
Hayır mısılleme yapmadan ve ınsan psıkolojısıne dusunerek guzelce de yazılar yazıp anlatabılırdınız ? ama bu cok zor pardon kırıp dökmenız lazım sızde haklısınız bu loserlık nasıl gıdecek ustunuzden yoksa
Ben tedavi veren kısimdayim merak etmeyin.Koca meraklılığının ne gıbı bı ılgısı var ? sevdiğim insanı görmek ıstememle ? Ben konuyu yazdım bıraktım madem oyle yargısız ınfazan once sorular sorulsaydı duzgunce ? herkes sınırlenebılır ama bu sıtedekı uyelerın sınırı bence tedavı olunmalık
kimse kimsenin seksine karışamazHmm maksat görmek değil şimdi anladım görüntülü konuşun önerilerine neden kapalı olduğunu
kimse kimsenin seksine karışamaz
aaa kiz bana soylemisBirde isteksizseniz tedavi olun dedi konu sahibi bizlere
Devlet karışıyor işte baksanakimse kimsenin seksine karışamaz
aaa kiz bana soylemissevisemiyoruz korona var diye evdeki adamdan kaciyoruz hanim efendi çiki çiki yaoacak diye şehir degisiyor.
libidosunun onunde saygiyla egiliyorum neyse egilmeyeyim selam durayim.
simdi bu kadar libidolu insanin onunde egilmek hos olmaz
ayni evde oldugun surece sıkıntı yok benceDevlet karışıyor işte baksana
E tabi canımayni evde oldugun surece sıkıntı yok bence
ben daha başka raddelerdeyim de linç edilirimİnşallah gidemezsiniz
Bu raddedeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?