- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
- Konu Sahibi Pafulimoon
-
Hayat enerjin yasak varken belgeni iş dışı kullanıp pıtı pıtı gezip bi tabur askeri tehlikeye atmak mı? Öyle hayat enerjin olacaksa olmasın bir zahmet.Nasıl yapılıyorsa söyleyınde yapayım hatta mumkunse kımse durmasın bu gıbı sıtelerde hyat enerjım somuruluyor
Bildiğiniz tek hormon seksle ilgiliyse bir şey diyemiyorum tabiseks arzusu
çalışıyorumYasaklar olmadan önce gitseydiniz
Tabi yasak tatlı gelir her zaman
şuan siz oyle dıyınce gıttı hayat enerjım sdfdgHayat enerjin yasak varken belgeni iş dışı kullanıp pıtı pıtı gezip bi tabur askeri tehlikeye atmak mı? Öyle hayat enerjin olacaksa olmasın bir zahmet.
e konu seks yaBildiğiniz tek hormon seksle ilgiliyse bir şey diyemiyorum tabi
Ayrı ızın ısteyebılırsınızMerhabalar, ben bi lojistik gümrük çalışanı oldugum için 10 ve 11. maddelerden muafım. Yani seyahat muafıyetım var sanıyorum ki. Fakat bir türlü izin alamıyorum benim İstanbuldan Samsuna gitmem gerekiyor ayın 11'inde çünkü nişanlım bayram sonrasında askere gıdıyor ve daha oncekı konuda belırttıgım gıbı bızım 5 yılın 2-3 yılı mesafe ilişkisi. Askere gidincec corona dolayısıyla ızın alamayacak ve ben onu görmeden göndermek istemiyorum bu hem onun hem de benim psikolojimi aşırı bozar. Ben nasıl izin alıcam nasıl çıkıcam , otobuslerde iş yerınden verılen muafıyet belgesı yeterlı oluyor mu yoksa içişleri bakanlıgı seyahat izni mi isteniyor ? Bana akıl verın kafayı yıcem artık((((
Nasıl yapılıyorsa söyleyınde yapayım hatta mumkunse kımse durmasın bu gıbı sıtelerde hyat enerjım somuruluyor
Hayır şunu garip buldumçalışıyorum
kesinlikle katılıyorum lutfen hesabım sılınsın çunku ben yapamıyorumBence bu cahil bencil dusunce yapısını sayfa yöneticilerinin sayfadan yok etmesi bu zor dönemde büyük bir sosyal hareket olur hanımlar.
Nişanlı falan bahane. Maksat bayramı aileyle, sülaleyle, nişanlıyla geçirmekHayır şunu garip buldum
Çalışıyorsunuz diye müdürünüzden izin alamıyorsunuz
Ama pandemiden dolayı tam kapanma oldu gidip devletten izin almaya çalışıyorsunuz
Müdürden izin almak daha kolay değil miydi ki?
e vırus var ya hanı yaklasık 1 senedır gıtmıyorum hıcbır yere şimdide askere gıdecek olayı cıkmasa gene gelıp burda boyle bı konu açmaz otururdum evımde ama konu bu zaten bazı korkularımdan dolayı gıtme gereklılıgı hıssettımHayır şunu garip buldum
Çalışıyorsunuz diye müdürünüzden izin alamıyorsunuz
Ama pandemiden dolayı tam kapanma oldu gidip devletten izin almaya çalışıyorsunuz
Müdürden izin almak daha kolay değil miydi ki?
Ailem samsunda degıl bu arada keşke aa tek attınız harıka tespıt dıyebılseydımNişanlı falan bahane. Maksat bayramı aileyle, sülaleyle, nişanlıyla geçirmek
Kimsede sabır kalmadı artık çünkü. Bıktık, yıldık, bezdik artık. Sen şimdi nişanlını göremeden askere göndersen, yarın öbür gün burda biri konu açsa bilmem nereye gitmem lazım nasıl izin alacağım benim için çok önemli dese, sen kızmaz mısın? Bence kızarsın. Ben nişanlımı bile göremedim millet hala gezme derdinde dersin. Herkesin mazereti kendine önemli çünkü. Ve herkes yoruldu.Keşke herkes bu şekilde yazılar yazsa. Keşke herkes derdini düzgünce misilleme yapmadan söylese. Ben her seye saygı duyar kendımı açıklarım hatta belkı yanlış düşünüyorumdur yanlışımdan dönerim herşeyin ötesinde belkı hep beraber korkumu yenerız ve gıtmek zorunda hıssetmem. Ama bunun yerıne bana saldırılınca gerçek anlamda sınırlenıyorum. Çünkü burdakı ınsanlar sadece saldırmak ıcın bu sıteye gırmış gıbı
Hıhı biz de inandık.Ailem samsunda degıl bu arada keşke aa tek attınız harıka tespıt dıyebılseydım
Ama ben sormadan , kişiyi tanımadann böyle saldırmam. Herkes kızabılır ama bu saldırganlık normal mı ?Kimsede sabır kalmadı artık çünkü. Bıktık, yıldık, bezdik artık. Sen şimdi nişanlını göremeden askere göndersen, yarın öbür gün burda biri konu açsa bilmem nereye gitmem lazım nasıl izin alacağım benim için çok önemli dese, sen kızmaz mısın? Bence kızarsın. Ben nişanlımı bile göremedim millet hala gezme derdinde dersin. Herkesin mazereti kendine önemli çünkü. Ve herkes yoruldu.
pekiHıhı biz de inandık.
Bence geç kalmışsın askere gitmeden hemen önce görmen lazım değildi ki 1 ay önce de görsen olurdue vırus var ya hanı yaklasık 1 senedır gıtmıyorum hıcbır yere şimdide askere gıdecek olayı cıkmasa gene gelıp burda boyle bı konu açmaz otururdum evımde ama konu bu zaten bazı korkularımdan dolayı gıtme gereklılıgı hıssettım
Bakin...konuyu direttikçe kiziyoruz normal olarak. "Evet yanlış düşündüm" de diyebilirdiniz. Savundukça savunuyorsunuz yapmak istediginiz yanlışı. Peki birşey soracağım...yalancı bir insan konumuna düşmüyor musunuz nisanliniz gözünde. Yani "istediğini elde etmek için yanlış da olsa her şeyi yapar bu kadin" diye dusunmez mi.Ama ben sormadan , kişiyi tanımadann böyle saldırmam. Herkes kızabılır ama bu saldırganlık normal mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?