seybay..yani ben HAMİLEYİM!!!

canımmmmm ya coookk sevındım hıc haberım yoktu hadı bakalım benım beışlerıme arkadaşlar gelıyor demekkı Allahım ınsallah bızlere ve tum hamışlere hamış olmak ısteyenlere kucagımıza almayıda nasıp eder

YA SEHERİM...iNŞALLAH bu sefer sağlıkla devam eder..daha keseleri görmeden ne kadar sevinsek boş..Ben de ilk hamilelikten kalan endişeler var tabi..gebelik devam edecek mi..keseler..kalp atışı...ne bileyim bu sefer karmakarışığım...Allah yardımcım olsun..Dondurulmuş 4 tane vardı ya ..hepsi çözülmüş..transfer esnasında kaçını göndereyim dedi..eşim de vardı transfer esnasında...biliyorsun ki geçen üçtü ..dört oldu sonuç diye imalı baktı..Bizde 3 e karar verdik..Şu aralar da acaba biyokimyasal gebelik mi..boş gebelik mi..dış gebelik mi diye çeşitli saplantılar iiçine girdim..Eğer bunlar kuruntuysa sanırım bu sefer gene çoğul gebelik!!!!

Arkadaşım tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah (aminnnnn)
güzel düşün güzel olsun arkadaşım herşey güzel olacak merak etme

canım ya tebrik ederim..şimdi gördüm haberini:) inan çok şaşırdım
olumlu düşün inşallah herşey güzel olacak bu sefer..
çok çok sevindim senin adına:)

canım ya tebrik ederim..şimdi gördüm haberini:) inan çok şaşırdım
olumlu düşün inşallah herşey güzel olacak bu sefer..
çok çok sevindim senin adına:)

teşekkür ederim canım..
yaaa sana haber verecektim görüşemedik bi türlü!!!

seybaycım tebrik ederim canımcım.allah kucağına almayı da nasip etsin dua edecem senin için .:Saruboceq:a.s.

canım tebrikler.allahım tamamına erdirsin ,sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin inşallah.
darısı tüm isteyenlerin başına.

tebrik ederim seybay allah kucağına almayı nasip etsin ..

ay cok sevindim seybay Allah tamamina erdirsin insallah rabbim anali babali buyutsun
vallahi cok sevindim
benim dokuz haftam kaldi rabbbim izniyle

Dondurulmuşlarımı denedim..Çok şükür..Çok şükür ..Çok Şükür...

Dondurulmuş 4 blast aşamasında embriyom vardı..Hepsi kaliteli bir şekilde çözüldü..31 aralıkta transferim gerçekleşti ve biz 3 embriyoya karar kıldık..

12 Ocakta yani transfer sonrası 12.gün değerim 1391...

Allahım kötü gün göstermesin sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğim...Allahım yüreği bebek hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin dilerim...

tebrık ederım canım allah tamamını erdırır ınsallah sorunsuz sekılde allah bızede nasıp etsın

seybay sana diyecek söz bulamıyorum...insan haber vermez mi anacım yaaaa....tesadüfen gördüm...nasıl mutlu oldum sana anlatamam.....seninkiler yine trio olarak geliyorlar sanırım....değerlerin maşallah süper...allahım nazarlardan sakınsın..kem gözlerden korusun...alllah tamamını göstersin...sakın endişelenme bu sefer tamamdır bu iş anacım....oğluşuma kardeşler geliyor yaşasın....bizi habersiz bırakma lütfen....

tebrik ederim inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirirsin allah bebegini kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Back
X