- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi bebegim_01
-
kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.
canım ya aşılama raporu için ne gerekli arasam söylerlermi bi daha bi daha gitmezdim.kaç günde bir gittin ortalama ,gittiğinde yumurtalara bakarken çok sıra bekledinmi hep aynı doktormu bakıyor.saatlerce beklemeye gerek varmı yoksa onada mı randevu veriyorlar .rapor hemen çıkıyormu peki .aşılamdan sonra bildir bize allah yardımcınolsun dualrımız seninle hakkımızdahayırlısıyüce rbbim bizim yüzümüzüde bir an önce güldürür inşallah ya.herke dua etsin birbirine
benim kanamam bitti kızlar.dr.aşılama günü ve ertesi ilişki önemli dedi bizde öyle yapacagız bakalım kısmet birazda elimizden geleni yapacagız gerisini Allah ın takdirine bırakacagız.ben ilk aşılamamda çok dikkat etmiştim 1 hafta yatmıştım.bunda öyle yapmayacam.
dikkat edecem kendime agır işler yapmayacam sadece.15 güne kadar adet olmassam dr.gidip test yapacam.insaallah Allah nasip ederde bu ay tedaviden olumlu sonuç alırız.hepinize çok teşşekkürler.
canım baştan okursan neler yaşadıgımı bütün aşamalarını yazdım.ewet ilacı dolapta saklıyacaksın hergün igneyi 5ten sonra aynı saatte vurdum ben daha faydalı oluyor. igneyi hergün aynı yere deil 2 parmak yanına vuracaksın göbekten 3 parmak aşagıya.ben 1 kulu gonof aldım 1 kutuda hastane verdi artı bile ben 7 gün kullandım.3 yumişim oldu.daha sonra kontrole gittim ignelerim bitti 8. günü dr. bana çatlatma ignesi yazdım akşam 12de vuruldum.
2 gün sonrada aşılamamı yaptılar cnm.ama sen özellikle aşılama sırasında istedigin dr. önceden söyle ben öyle bir acemilik yaşadım.sen yapma sonrada crınone jel verdiler 15 tane var içinde hergün onu sabah tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra kullanıyorsun.
ben haftaya test yapacam 11de ilacım bittiyor cnm.insaalah sendede herşey yolunda gider.
biz gebelik sayfasında çıtır kızlar topiginde dua topigi var bugun dua okuyacagız hepimiz 10da sende gel oraya istersen.
lütfen banada dua et cnm.
herkese hayırlı cumalar kızlarrrr
bugun adetimin 10. günüü umarım mutlu sona kaylaşıyorumdurr.günler hızla olmasadageçiyor.tahlil günüm çarşamba.bebegimin müjdesini almak burdan paylaşmak istiyorum kızlar.dualarınızı eksik etmeyin canlarımm
günaayydım kızlarrr bugun dayanamadım ve idrar testi yaptımm
sonuçç maleseff negatifftii çok moralim bozuldu çok erkenmi yaptım acaba adetime 1 hafta var ama bugun aşılamamın 13. günüü neyse artık çarşamba günü herşey belli olaacak insaallah kan testi yapacam 15. günü yap demişti dr.um.hayırlısıı olsun insaallah.
kızlar benim kistlerim adetle atılırdı hep.
ama bu sefer tamtersi daha çok büyümüşler.
esra hanım şimdilik ameliyat düşünmüyorum yasmini kullan önce dedi.
tedavimiz kaldı.bekleyecez daha.
tayfun hoca yüzünden başıma gelenlere bakın ya.nevardı dozunu düzgün ayarlasaydı.
benden haberler kötü anlıcanız.sizden nehaber ???
bebeğim senden güzel haberler bekliyorum ...
aren sen naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?