Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
memnunmusunuz adanadakı hastane vede doktorlardan
bnde tup ıcın oraya gıdıcemde
tayfun bey gercekten gıtmısmı (((((((

canım moralini bozma. benimde başkentte aşılamamı yapan doktor farklı biriydi. ne bülent bey ne esra hanım nede tayfun beydi. huzursuz olmuştum. aşılama sonrası bende hemen kanama olmamıştı ama akşam üstü biraz yürümüştüm o zaman azıcık bir kanamam olmuştu. birde aşılamanın 3.günü azıcık olmuştu. kanamaya normal diyorlar takma. eğer çoksa yarın ara hemşirelere söyle doktora sorsunlar.

aşılama için sadece vukuatlı nufus kayıt örnegi gerekiyor canım.ou götürüyorsun ve daha sonra hastane sana rapor çıkartıyor bu ilaçlar için gerekli.insaallah herşey güzel olur senin için

benim kanamam bitti kızlar.dr.aşılama günü ve ertesi ilişki önemli dedi bizde öyle yapacagız bakalım kısmet birazda elimizden geleni yapacagız gerisini Allah ın takdirine bırakacagız.ben ilk aşılamamda çok dikkat etmiştim 1 hafta yatmıştım.bunda öyle yapmayacam.
dikkat edecem kendime agır işler yapmayacam sadece.15 güne kadar adet olmassam dr.gidip test yapacam.insaallah Allah nasip ederde bu ay tedaviden olumlu sonuç alırız.hepinize çok teşşekkürler.

inşallah olumlu sonuç alırsın.
o kullandığın jel adeti geciktiriyor. jel kullandığın sürece adet olmuyorsun. bitince hemen oluyorsun. yani 15 gün kullanıyorsun bitince 16.gün oluyorsun. umarım hiç olmzsın.

insaallah canım.bende bilmiyorum ama ümitsizlige düştügüm an hayır olacak Allah ın izniyle 3 tane yumişin oldu unutma diye kendimi telkin etmeye çalişiyorum.

merhabalar.bugun aşılamamın 4.günü hiç bir belirtim yok şuanda çok heyecanlı bir bekleyiş bastı beni
agustos 11de test günün lütfen dualarınızda banada yer verin kızlar.

bugun aşılamamın 8. günü kızlar heyecanlı bekleyiş devam ediyor.günler sanki geçmek bilmiyor.
eşimle ikimizde hergün dua ediyoruz Allah sabrımızı mükafatlandırsın diye..
gelişmeleri sizlerle paylaşacam kızlar dualarınızı eksik etmeyin.

GGÜÜÜNAAYDIN kızlarrr. aşıladan sonra jel kullandınızmı cnm.ben kullanıyorum şuan idrarını yaparken yanma sızlama oluyormuydu sende..
akşamları yanma dayanılmaz seviyede oluyor.eşimle gülüşüyoruz..dedimki: beklenen gün gelecekse çekilen acılar kkutsaldır deilmi aşkım dedim..
sonucu güzel olsunda insaallah ben razıyım dayanırım.
yeterkii melegim gelsin insaallah

kızlar dua günü bugun hepinizi dualarımızın kabulü için yasin okumaya davet ediyorum ben gündüz okuyacam saat 12 de sizlerde müsaitseniz gelin birlikte okuyalım.
akşamda saat 10 da hep birlikte dualarımızla Allaha yalvaralım.

kızlar meraba bende başladım dün iğneme .dün gittim ilk iğnemi oldum 75ml gonalf ilk iğnemi bir tıp merkezinde yaptırdım. bugün ben kendim yapcam .inşallah yapabilirm.yalnız o şişebayağı az dimi ya salı günü bir daha gitcem.rapor pazatersi çıkacak.tanıdık bir eczaneden aldım ilaçları.bundan sonra ne olacak bilen varmı.biri beni aydınatsa yaşayan arkadaşlar.o şişe dolapta mı saklanmalı.bir daha iğn yazacak galiba.ben çok erken gittim beklemedim hiç .doktor sekiz otuzda ordaydı.benim dosyamı önce başka birine vermişlerdi ama ben bülent beyi istiyorum dedim sonra dosyamı oraya yolladılar.tek kötü tarafı keşke aynı anda odaya 5 6 kişiyi almasalar.yoksa ben memnun kaldım .erken alırsan hiç beklemiyorsun.salı günü için randevu almaya gerek yok dedi .ben not düşerim dedi.geçen ay gittiğimde bir tahlil sonucum vardı o 1 ay sonra çıkar demişlerdi almayı unuttum ya doktora söyleseydim keşke.neyse salı gittiğimde alırım.birde doktor bir kan testi var dedi ama yapmadı unuttumu ki ama unutmazlar hemen hatırlıyorlar ya .işte böyle kızlar.allah hepimize yardım etsin.gerçi ben çok umutlu değilim nedense o yüzden ben pek umursamıyorum .allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize kucaklarımızı boş koymasın .

canım baştan okursan neler yaşadıgımı bütün aşamalarını yazdım.ewet ilacı dolapta saklıyacaksın hergün igneyi 5ten sonra aynı saatte vurdum ben daha faydalı oluyor. igneyi hergün aynı yere deil 2 parmak yanına vuracaksın göbekten 3 parmak aşagıya.ben 1 kulu gonof aldım 1 kutuda hastane verdi artı bile ben 7 gün kullandım.3 yumişim oldu.daha sonra kontrole gittim ignelerim bitti 8. günü dr. bana çatlatma ignesi yazdım akşam 12de vuruldum.
2 gün sonrada aşılamamı yaptılar cnm.ama sen özellikle aşılama sırasında istedigin dr. önceden söyle ben öyle bir acemilik yaşadım.sen yapma sonrada crınone jel verdiler 15 tane var içinde hergün onu sabah tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra kullanıyorsun.
ben haftaya test yapacam 11de ilacım bittiyor cnm.insaalah sendede herşey yolunda gider.
biz gebelik sayfasında çıtır kızlar topiginde dua topigi var bugun dua okuyacagız hepimiz 10da sende gel oraya istersen.
lütfen banada dua et cnm.

teşekkürler bebeğim beni aydınlattığın için ya .çok sağol.inşallah benimde büyür yumurtam çünkü bende yumurta büyümei klomenle.dediklerini yapcam dediğin gibi bende söyleyecem doktoru bülent beyi istiyorum diye.insan alışınca daha iyi oluyor tanıdık olan doktor daha çok güven veriyor.sağol ben gelişmelerden haberdar ederim sende et oldumu .

herkese hayırlı cumalar kızlarrrr
bugun adetimin 10. günüü umarım mutlu sona kaylaşıyorumdurr.günler hızla olmasadageçiyor.tahlil günüm çarşamba.bebegimin müjdesini almak burdan paylaşmak istiyorum kızlar.dualarınızı eksik etmeyin canlarımm

inşallah olumlu sonuç aırsın.canım bir değişiklik hissediyormusun..

günaayydım kızlarrr bugun dayanamadım ve idrar testi yaptımm
sonuçç maleseff negatifftii çok moralim bozuldu çok erkenmi yaptım acaba adetime 1 hafta var ama bugun aşılamamın 13. günüü neyse artık çarşamba günü herşey belli olaacak insaallah kan testi yapacam 15. günü yap demişti dr.um.hayırlısıı olsun insaallah.

canım moralini bozma hemen.idrar testinde 13.gün çıkmayabilir. kan testi yaptırsan belli olur. 2 gün daha sabret.

kızlar benim kistlerim adetle atılırdı hep.
ama bu sefer tamtersi daha çok büyümüşler.
esra hanım şimdilik ameliyat düşünmüyorum yasmini kullan önce dedi.
tedavimiz kaldı.bekleyecez daha.
tayfun hoca yüzünden başıma gelenlere bakın ya.nevardı dozunu düzgün ayarlasaydı.
benden haberler kötü anlıcanız.sizden nehaber ???
bebeğim senden güzel haberler bekliyorum ...
aren sen naptın canım

canım üzüldüm aksiliğe bak.
bende birşey yapmadım bekliyorum.
bende de acaba kist falanmı oldu şüphesi var. adetim gecikti ve kasıklarımda karnımda sancı, dolgunluk,içinde birşey bir hareketlilik hissi var, arada yumurtalıklarım sızlıyor gibi. o nedenle acaba kist falan mı oluştu. adetimin gecikemside herhalde ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…