- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
evet konu sahibi benimde var arkadasimin hasta cocugu bakinca birseyi yok zannedersin konusmaya baslayinca cikiyor ben ilk tanidigimda bir yerde oturuyoruz annesinin masasindan kalkip bizim masaya geldi siz ne yapiyorsunuz dedi bizde oturuyoruz dedik sonra arkadasima gelsene cik ustume hadi bakalim dedi kadin sok oldu hasta oldugunu bilmiyorduk annesi nasil utana sikila geldi ozur diledi mahcup sekilde sonra arkadas olduk cocuk hasta ama mukemmel anneye dusmus nasil sabirli anlayisli bir anne biraz anlayisli olun lutfen hastaya bakmak cok zor zaten bide bizler zorluk cikarmayalim lutfen anglev sizinde rabbim yardimciniz olsunAnneyim ben diye isim almissiniz bide. Benim kardesim zihinsel engelli. Ve istemsizce o da bu hareketi yapiyor. Adi uzerinde zihinsel engel ve tedavisi yok. Canim annem her yerde utanir sikilir. Zaten bedensel engeli de var kardesimin pek bi yere cikamaz. Esimiz dostumuz sagolsunlar bize geldiklerinde anneme moral verirler hep biz bilmiomuyuz yavrumuzu sakin sikilma derler. Allah bizi sizin gibi komsulardan sakinsin insallah. Baska da bisey dilemem
Kendini bilemeyecek kadar hasta ama balkonda sigara keyfi masallah.
Yok oyle yani.Aile bu kadar rahat olmamali.
böyle kişiler acaba kızlarına kardeşlerine tecavüz etse yine de çocuk hasta yapacak birşey yok derler miydi.. bence velisi vasisi kimse sahip çıkmalı hasta diye de herşeyi yapamaz he engellemeye güçleri yetmiyo mu o zaman bakım altına alsınlar kimse bile isteye yapıyor demiyor ama farkında olmasa da toplum için zararlı hareketler yapıyo engellenmesi lazım. komşunun da zihinsel engelli oğlu vardı 30 yaşına yakın sağda solda geziyodu bizi de eve çağırıyodu hep hatırlıyorum korkuyoduk gitmiyoduk sonra başka bi komşunun oğluna tecavüz etti.
hastaysa eğer tedavi olacak. etrafa rahatsızlık veriyorsa alırlar hastahaneye yatırırlar. polise şikayet edin.oldu rahatsız diye bırakalım delileri ,zarar versinler etrafa.
Bizim apartmanimizda yabanci kimse yok aile apartmani ve esimin amca gelinleri var onlarda olayi fark etmisler. Apartmanda tek bnm cocugum ufak digerleri genc kiz genc delikanli oldular. Ama kimsede cikip konusmuyor perde cekmekle balkona cikmamakla bu is çözülür mü? Normal bi insan gibi ictigi sigarayi bile kül tabagina atiyor. Ama gel gelelim ki her balkona cikisinda elini pantolondan iceri atip karistiriyo. Anlik yapsa yine iyi dakikalarca oynuyo...Ailesiyle konuşmaktan başka çare yok gibi, rahatsızlığınızı belirtin, başkasının hastalığı sizin çocuğunuza zarar vermemeli, böyle birşeye kimsenin hakkı yok. Evet aile içinde çok zor bir durum ama zihinsel engelli deyip işin içinden çıkılmıyor ne yazık ki, uzaktan akrabamızın oğlu böyle, birgün annesini öldürmeye kalktı zor kurtarmışlar kadıncağızı. Onlar içinde zor bi imtihan tatlı dille konuşulursa önlemi alınır belki. Sizden başka rahatsız olan yok mu apartmanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?