- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
Hastaysa tedavi görsün, ya da herkese haalanda yapmasına engel olsun. Dayak yememiş mi hiç bu yaşa kadar. Ne kıskanç adamlar var eşime mi yapıyorsun dese kavga etse ne olacak?
Canım benim cok yakin hir aile dostumuzun oğlu 31 yaşında şizofreni bakınca normal insan gibi ama Değil işte. ..günde 50km yürüyor ailesi istemiyor ama ne yapabilir gidiyor bağlamalari mi lazım. ..Yani insanlar yapabilse yapar kolay oldugunu sanmıyorum böyle bir evlada sahip olmak allah esirgesinKonu sahibine hak verdim ben
Sigara içmek için balkona çıkabiliyorsa demek ki bir şeylerin bilincinde
Hastalığı o kadar ileri boyutta değil
Ailesinin önlem alması lazım
Balkon insanın yaşam alanına dahilse, evinin pencereleri haydi haydi dahil ve evde küçük bir çocuk var
Hastalık Allah'tan ama aile sorumluluk taşımalı, en azından bu işin teşhircilik boyutuna gelmesine mani olabilirler
Konu sahibi ailesi ile görüşün, olmuyorsa bu olay olduğunda polis çağırın, bakın aklı ermiyor denen bir daha balkona çıkacak mı ? Hastalığa anlayışım sonsuz ama sorumsuz aile başka bir konu
Gaddar oldugumu dusunmuyorum. Hasta oldugu konusunda tereddüt duyuyorum. Ablasiyla konusmaya gelince kadinin burnu bi karis havada. 8 yildir bu mahalledeyim birkez konustugumuzu hatirlamiyorum. Mahallede bi dugun vs olsa kadin cikip tepki gosteriyor rahatsiz oluyorum diye. Biz soyledigimiz taktirde olayin büyüyecegini biliyorum.
Büyük ihtimal bi zeka geriligi vardır. Hani cocuklugun baslarında erkek cocukları yapar ya böyle hareketler. Kızsanız da gülüp yapmaya devam ederler. Uzmanlar dikkatini dagıtın derler bu davranısı yaptıgında.Seyiyle oynama hastalığını ilk defa burda okudum
Rahatsız edici bi durum 2 taraf içinde
Sigara dumanından rahatsız olup balkona çıkartıyolarda
Komşuların şeyiyle oynamasından rahatsızlık duyacaklarından rahatsız olmuyolar
İçerde içsin sigarasını hasta diye kimse Bukadar hoşgörü göstermek zorunda değil
Şahsen ben görsem çeker fotosunu şikayet ederim
Büyük ihtimal bi zeka geriligi vardır. Hani cocuklugun baslarında erkek cocukları yapar ya böyle hareketler. Kızsanız da gülüp yapmaya devam ederler. Uzmanlar dikkatini dagıtın derler bu davranısı yaptıgında.
Büyük ihtimal ona benzeyen bi davranıs sergiliyor. Yukarıda bi arkadas amcasından örnek vermis. Amcası 4-5 yas zekasına sahipmis ve o da aynı davranısı ara ara sergiliyormus ve yapma deyince ters tepiyormus.
İceride de yapıyodur zaten emin olun.Yani yapma diyince ters tepebilir içerde yapsın ?
Sen sigara kokusundan rahatsız olup balkona yollamayı başarabiliyosan oynamamasınıda becerebilirsin
Yani yapma diyince ters tepebilir içerde yapsın ?
Sen sigara kokusundan rahatsız olup balkona yollamayı başarabiliyosan oynamamasınıda becerebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?