- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Pipisini iguanalar ısırsın inşallah..
farketmemiş olabilirmi saçınızla uğraşırken
uzak dur cnm birdaha gitme o sapıga
çok terbıyesızmiş bıdaha gıtme orayaKizlar kuafore gitmistim adam sacimi kesti boyadi falan buarada cok sevdim adami cok cana yakin efendi duruyodu
Sıra sacimi yıkamaya geldi 3 kere yıkadık sacimi normalde 1 kere yıkıyolardi ve saçımı durularken koluma degdirdiçekmedi de belki 6 7 saniye durmustur oyle ama ben kitlendim agzimi acamiyorum bisey diyemiyorum napicagimi sasirdim şok oldum bide hic beklemiyodum dedimki yer yok adam yaklasmak zorunda kaldi sacmalama diyorum ama yaklasmasi lazimsada pozisyonunu ayarlayabilirdi ve 2 kere yapti bunu 2.sinde hemen cektim kolumu ama hic bisey diyemedim bide arkadasimla gitmistim onun akrabasiydi bu adam agzimi acip tek laf edemedim sadece kactim ordan resmen ve uyuyamiyorum ogunden beri surekli aklima geliyo tiksiniyorum herseyden duzelemedim bi turlu
Sizce bu durumda ne yapmali nasil tepki vermeli ben kitleniyorum sadece aslinda agzina geleni saymali orda rezil etmeli onu ama tacize ugradigimda arkadaslarimdan cok utandim bilselerdi suratlarina bakamazdim ben o kizada soylemedim hala
Simdi her gun dua ediyorum şeyi kopsun insallah !!!
Öyle bir şey olsa adam gazetelere manşet olur herhalde.. Tövbe tövbe.Yanlislikla banklara sıkıştırsında kalkerken arada kalip kopuversin insallah
Ahaha:) başlığa koptum yani.
Konuya gelince Nasıl bi cesaret ya bayan.kuaforu musteri kaybetmeyi nasıl göze alabiliyo ilk defa duydum böyle bişeyi medeni cesaret deyimiyle tanıştım suan .farkında olmadan yapmıştır diye de umut edeyim de soğumayayim erkek bayan kuaforlerinden
benim de olmadı ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.hani yıkama koltuğuna değdi falan sanmıştır diye.Bilmiyorum, hic erkek şeysim olmadi ama bi kola değse hissederdim heralde
Öyle bir şey olsa adam gazetelere manşet olur herhalde.. Tövbe tövbe.
Bu konuya attığın başlığı kuaförde adama haykırır gelirdim evime sanırım
Şaka mı ya?Bi tanesi olmustu ordan geldi zaten aklima
olay yeni oldugu için bu kadar sinirlisin ve haklısında tatlım bu erkeklerden nefret ediyorum bende bu konuda pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?