Şeyin Kopsun İnşallah

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlar kuafore gitmistim adam sacimi kesti boyadi falan buarada cok sevdim adami cok cana yakin efendi duruyodu

Sıra sacimi yıkamaya geldi 3 kere yıkadık sacimi normalde 1 kere yıkıyolardi ve saçımı durularken koluma degdirdi çekmedi de belki 6 7 saniye durmustur oyle ama ben kitlendim agzimi acamiyorum bisey diyemiyorum napicagimi sasirdim şok oldum bide hic beklemiyodum dedimki yer yok adam yaklasmak zorunda kaldi sacmalama diyorum ama yaklasmasi lazimsada pozisyonunu ayarlayabilirdi ve 2 kere yapti bunu 2.sinde hemen cektim kolumu ama hic bisey diyemedim bide arkadasimla gitmistim onun akrabasiydi bu adam agzimi acip tek laf edemedim sadece kactim ordan resmen ve uyuyamiyorum ogunden beri surekli aklima geliyo tiksiniyorum herseyden duzelemedim bi turlu

Sizce bu durumda ne yapmali nasil tepki vermeli ben kitleniyorum sadece aslinda agzina geleni saymali orda rezil etmeli onu ama tacize ugradigimda arkadaslarimdan cok utandim bilselerdi suratlarina bakamazdim ben o kizada soylemedim hala

Simdi her gun dua ediyorum şeyi kopsun insallah !!!

Ahaha :) başlığa koptum yani.
Konuya gelince Nasıl bi cesaret ya bayan.kuaforu musteri kaybetmeyi nasıl göze alabiliyo ilk defa duydum böyle bişeyi medeni cesaret deyimiyle tanıştım suan .farkında olmadan yapmıştır diye de umut edeyim de soğumayayim erkek bayan kuaforlerinden

Hem arkadasinin tanidigi adam. Vay sapik vay o adama aslinda guzel bir sey degdirtmeli de neyse susayim

çok terbıyesızmiş bıdaha gıtme oraya

Bu konuya attığın başlığı kuaförde adama haykırır gelirdim evime sanırım

Bide sacimi yaparken surekli bakip bakip gülüyodu ben de safım ben de baktim baktim güldüm meğer yanlislikla flörtlesmisim adamla

olay yeni oldugu için bu kadar sinirlisin ve haklısında tatlım bu erkeklerden nefret ediyorum bende bu konuda pislikler

Bilmiyorum, hic erkek şeysim olmadi ama bi kola değse hissederdim heralde
benim de olmadı ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.hani yıkama koltuğuna değdi falan sanmıştır diye.
tipi nasıl yapabilecek birimi konuşmalarından falan az çok belli eder sanki.
neyse bilerek yaptıysa kopsun tabi

olay yeni oldugu için bu kadar sinirlisin ve haklısında tatlım bu erkeklerden nefret ediyorum bende bu konuda pislikler

Psikolojimi bozdu pislik hergun otobus metro falan kullanıyorum herkesten işkillenir oldum
Ve adam kesmeye bayilan ben artik suratlarina bakamiyorum o adamin şeyi geliyo aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…