Şeyin Kopsun İnşallah

başlık süper
harbiden de kopasıca sapık
bi dahaa gitme o sapığaa
Gidicem gidicem bak bazi planlarim var :

Tabi asla yapamam bunu da neyse soyliyim yine de belki baska cesur bi hanim yapar

Laf lafı açıyor işte
Ama yok bir daha aynı psikolojiyi kaldıramam yaşadığım zaman ki inşallah yaşamam direk bağırıp çağıracağım rezil olan o olsun. Sen de yap hiç çekinme

Bunu bana yapmaya çalışan şerefsizi ortaşığı bir irine katarak işinden ettim. İyi oldu çok da güzel oldu, hiç üzülmedim. Aradan yıllar geçti ne oldu dersiniz. Herif üst komşumun oğlu çıktı. Ben onu çok net hatırladım ama o beni hatırlamadı sanırım.

Sessiz kalmayın bu tarz durumlarda lütfen. Dün de benzer bi konuda yorum yaptım, normalleştirmek olarak algılandı. Normalleştirin demiyorum ama bu çok sıklıkla başımıza gelen bir şey, psikolojinizi bozacak kadar takmayın kafanıza. Tepkinizi verirseniz zaten bu kadar kötü hissetmezsiniz. Geçirin kafasına bişey, bağırın, vurun. Bırakın dayak yesin, linç edilsin. Tepki verin ki tekrar yapmaya çekinsin.

Bilerek yapmamıstır, tanıdık diyorsun bir de...Rezil olmak var ucunda, göze almaz..

Laf lafı açıyor işte
Ama yok bir daha aynı psikolojiyi kaldıramam yaşadığım zaman ki inşallah yaşamam direk bağırıp çağıracağım rezil olan o olsun. Sen de yap hiç çekinme

Aslinda korkuyorum da ben, zaten cok pimpirikliyim. Diyorum ya adam psikopatsa takar bana belki ya da sinirlenir bıçaklar döver möver
Hayir yakinlardaki insanlara da guvenmiyorum kimsenin kimseye hayri yok artik , kıllarını kıpırdatmazlar sonra erkegim diye dolanirlar

Bilerek yapmamıstır, tanıdık diyorsun bir de...Rezil olmak var ucunda, göze almaz..

Bilmiyorum valla birden bi aşka geldiyse tovbe tovbe
Hayir sen sacimi yaparken nerden geliyo aklina aşna fişne bosuna demiyolar erkekler her 6 saniyede bir şey düsünurler diye

Yok yok hala vicdanı olan insanlar var en iyi ortaya döküp rezil etmek. Ben de cesaret edemem ama onlar da biz sustukça kuduruyorlar.

ne gibi planlar bunlar
Ay alintim gitmedimi dur tekrar gonderiyim :)

Aslinda aklima süper bi fikir geldi ama asla yapamam bunu heralde neyse yinede acikliyim
Plan su :
Hemen bir mini sopa buluyorum ya da ona benzer bisey ve bu sopayi pantolonuma yerleştiriyorum adam sacimi kurularken ani bi hareketle adama degdiriyorum nasillll

abowwww
senden korkulur

Bende isterim tepki vermek rezil etmek ama simdi dusunuyorum zaten utaniyorum şoka giriyorum kaliveriyorum öyle ama bunun disinda binbir turlu insan var diyorum ya psikopatina denk gelirsem adam pesimi birakmazsa ya da bicaklarsa doverse... cevredeki insanlara da guvenemiyorum sokak ortasinda kadinlari dayaktan öldürüyolar bi adam da çıkıp sen napiyosun demiyo gecip gidiyolar sonra da adamim diye dolaniyolar
(Tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakicaksin demiyorum kesinlikle boyle buyuk tepkilerin sonuclari beni urkutuyo)

Poff bayagi dayamis rezil herif

Ben olsam orada 3. Dunya savasi cikarirdim, boyle durumlarda pasif kalinirsa karsi taraf hoslandigini sanar sapik zihniyetli

erkek kuaförlere öcü gözüyle bakmıyorum bir çok bayan kuaföründen daha iyi ilgilendiklerini düşünüyorum. ama mesleğini sapık emellerine alet edenleri de savunmuyorum şikayet etmelisiniz mutlaka. size yapan başkasına ya aynı tavrı yapar. acaba ben mi yanlış anladım yoksa iyi niyetli miydi diye düşünerek yapıyoruz hatayı

Yok geneli son derece ürkek oluyor bu tacizcilerin. Ya özür dilerim abla demeye başlıyorlar, ya kem küm edip ben bişey yapmadım diyorlar. Tecavüzcü ya da saldırgan adam belli eder zaten kendini. Öyle ufak ufak değdirmekle kalmaz.

Ben de saç yıkanırken havlu tıkıştırıyorlar ya, sanki yakamı fazla açıp bakıyor gibi düşünüyorum ama emn olamıyorum günahını da almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…