- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Gidicem gidicem bak bazi planlarim varbaşlık süper
harbiden de kopasıca sapık
bi dahaa gitme o sapığaa
Aslinda aklima süper bi fikir geldiama asla yapamam bunu heralde neyse yinede acikliyim
Plan su kizlar:
Hemen bir mini sopa buluyorum ya da ona benzer bisey ve bu sopayi pantolonuma yerleştiriyorum adam sacimi kurularken ani bi hareketle adama degdiriyorumnasillll
Ben ediyorum valla sonuna kadar hakediyolar, bence bunun ciddi sekilde sosyologlar psikologlar tarafindan incelenmesi lazim bisey yapilmali nedeni bulunmali az buz degiller turistlere falanda cok yapiyolar butun imaji katlediyolar, konuyuda buraya niye getirdiysem
Laf lafı açıyor işte
Ama yok bir daha aynı psikolojiyi kaldıramam yaşadığım zaman ki inşallah yaşamam direk bağırıp çağıracağım rezil olan o olsun. Sen de yap hiç çekinme
Gidicem gidicem bak bazi planlarim var:
Tabi asla yapamam bunu da neyse soyliyim yine de belki baska cesur bi hanim yapar
Bilerek yapmamıstır, tanıdık diyorsun bir de...Rezil olmak var ucunda, göze almaz..
Bilmiyorum valla birden bi aşka geldiyse tovbe tovbe
Hayir sen sacimi yaparken nerden geliyo aklina aşna fişne bosuna demiyolar erkekler her 6 saniyede bir şey düsünurler diye
Aslinda korkuyorum da ben, zaten cok pimpirikliyim. Diyorum ya adam psikopatsa takar bana belki ya da sinirlenir bıçaklar döver möver
Hayir yakinlardaki insanlara da guvenmiyorum kimsenin kimseye hayri yok artik , kıllarını kıpırdatmazlar sonra erkegim diye dolanirlar
Ay alintim gitmedimi dur tekrar gonderiyim :)ne gibi planlar bunlar
Ay alintim gitmedimi dur tekrar gonderiyim :)
Aslinda aklima süper bi fikir geldi ama asla yapamam bunu heralde neyse yinede acikliyim
Plan su :
Hemen bir mini sopa buluyorum ya da ona benzer bisey ve bu sopayi pantolonuma yerleştiriyorum adam sacimi kurularken ani bi hareketle adama degdiriyorumnasillll
Bunu bana yapmaya çalışan şerefsizi ortaşığı bir irine katarak işinden ettim. İyi oldu çok da güzel oldu, hiç üzülmedim. Aradan yıllar geçti ne oldu dersiniz. Herif üst komşumun oğlu çıktı. Ben onu çok net hatırladım ama o beni hatırlamadı sanırım.
Sessiz kalmayın bu tarz durumlarda lütfen. Dün de benzer bi konuda yorum yaptım, normalleştirmek olarak algılandı. Normalleştirin demiyorum ama bu çok sıklıkla başımıza gelen bir şey, psikolojinizi bozacak kadar takmayın kafanıza. Tepkinizi verirseniz zaten bu kadar kötü hissetmezsiniz. Geçirin kafasına bişey, bağırın, vurun. Bırakın dayak yesin, linç edilsin. Tepki verin ki tekrar yapmaya çekinsin.
Yok geneli son derece ürkek oluyor bu tacizcilerin. Ya özür dilerim abla demeye başlıyorlar, ya kem küm edip ben bişey yapmadım diyorlar. Tecavüzcü ya da saldırgan adam belli eder zaten kendini. Öyle ufak ufak değdirmekle kalmaz.Bende isterim tepki vermek rezil etmek ama simdi dusunuyorum zaten utaniyorum şoka giriyorum kaliveriyorum öyle ama bunun disinda binbir turlu insan var diyorum ya psikopatina denk gelirsem adam pesimi birakmazsa ya da bicaklarsa doverse... cevredeki insanlara da guvenemiyorum sokak ortasinda kadinlari dayaktan öldürüyolar bi adam da çıkıp sen napiyosun demiyo gecip gidiyolar sonra da adamim diye dolaniyolar
(Tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakicaksin demiyorum kesinlikle boyle buyuk tepkilerin sonuclari beni urkutuyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?