- 12 Ağustos 2014
- 15
- 5
- 3
- 29
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Vallaha billahaŞaka mı ya?
benim de olmadı ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.hani yıkama koltuğuna değdi falan sanmıştır diye.
tipi nasıl yapabilecek birimi konuşmalarından falan az çok belli eder sanki.
neyse bilerek yaptıysa kopsun tabi
Türkiye'de olağan durumlar bunlar canım, ses çıkarmazsak hep yaparlar, keşke olduğu zaman tepkini gösterseydin. Bana kalırsa bir daha oraya gitme. Arkadaşın falan sorarsa nedenini anlatırsın sen utanacak ne var bunda. Bu senin ayıbın değil ki adamın abazalığı
Bu insan bi de kuaförmü ya! yazık, müşterilerine acıdım.. size de geçmiş olsun. Sapık her yerde sapık işte..
Hem arkadasinin tanidigi adam. Vay sapik vay o adama aslinda guzel bir sey degdirtmeli de neyse susayim
Oha ya nasil bir acliktir bu koluna degdiriyo Yuh ya hadim olsun boyleleri
ooofff offf.
Ben de geçen gün minibüse bindim şoföre para uzattım alırken resmen elimi okşadı sonra dedim ki yok kızım sen yanlış anladın herhalde parayı alamamıştır diye avutuyordum kendimi para üstünü alırken o şerefsiz aynı şeyi tekrar yapınca o kadar iğrendim ki ondan minibüste eve gidene kadar adama o kadar kin besledim ki anlatamam. Pislik herif suratı hala gitmiyor aklımdan. Benimki yine elime dokundu eliyle seninki daha beter olmuş. Böylelerinin soyu kurusun ne diyeyim.
farketmemiş olabilirmi saçınızla uğraşırken
özür dilerimama baslıgı görünce cok güldm
şerefsiz
K*çtan bacaktan sonra el kol allahim noluyo bu erkeklere yahu
Ah bir bilsem. Hiç anlamıyorum bunlar bir anneden doğmadı mı kız kardeşleri yok mu ? Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir vicdansızlık. İleride bu adam evlenip çoluk çocuk sahibi olacak kendi evladına böyle bir şey yapılsa ne hisseder bilmiyorum. Beddua edecek seviyeye geldim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?