Şeyin Kopsun İnşallah

Türkiye'de olağan durumlar bunlar canım, ses çıkarmazsak hep yaparlar, keşke olduğu zaman tepkini gösterseydin. Bana kalırsa bir daha oraya gitme. Arkadaşın falan sorarsa nedenini anlatırsın sen utanacak ne var bunda. Bu senin ayıbın değil ki adamın abazalığı

Genelde erkek geyiğidir bu kola değdirme durumu. Bilerek yaptıysa pres makinesine sıkışsın inşallah. Sapık herif

Valla tipi hic yapabilir imajı vermiyodu ama erkek milleti iste hepsinden hersey beklenir
Bitane film vardi bi psikopat ,adamin şeyini koparip afedersiniz kiz seyi takiyodu oraya öyle psikopatlar denk gelsin insallah ay bu biraz ağır oldu gibi

Bu insan bi de kuaförmü ya! yazık, müşterilerine acıdım.. size de geçmiş olsun. Sapık her yerde sapık işte..

Arkadasima hiç anlatamam kendimi kirlenmis gibi hissederim suanda bile cok temiz hissetmiyorum
Keske çirkef olsaydimda oan agzima geleni saysaydim hatta belki isinden olurduda bidaha yapamazdi

Bu insan bi de kuaförmü ya! yazık, müşterilerine acıdım.. size de geçmiş olsun. Sapık her yerde sapık işte..

Ve iyi bi yerde calisiyo bu adam hayir hic mi sikayet eden olmamis
Acaba o kadınlara yapmadı da bana mi ozeldi anlamadimki

Hem arkadasinin tanidigi adam. Vay sapik vay o adama aslinda guzel bir sey degdirtmeli de neyse susayim

Aslinda aklima süper bi fikir geldi ama asla yapamam bunu heralde neyse yinede acikliyim
Plan su kizlar:
Hemen bir mini sopa buluyorum ya da ona benzer bisey ve bu sopayi pantolonuma yerleştiriyorum adam sacimi kurularken ani bi hareketle adama degdiriyorum nasillll

ooofff offf.
Ben de geçen gün minibüse bindim şoföre para uzattım alırken resmen elimi okşadı sonra dedim ki yok kızım sen yanlış anladın herhalde parayı alamamıştır diye avutuyordum kendimi para üstünü alırken o şerefsiz aynı şeyi tekrar yapınca o kadar iğrendim ki ondan minibüste eve gidene kadar adama o kadar kin besledim ki anlatamam. Pislik herif suratı hala gitmiyor aklımdan. Benimki yine elime dokundu eliyle seninki daha beter olmuş. Böylelerinin soyu kurusun ne diyeyim.

Oha ya nasil bir acliktir bu koluna degdiriyo Yuh ya hadim olsun boyleleri

Bende anlamadimki kol ya kol bu ve sırf koluma degdirmek icin 30 kere yikadi sacimi bende safim hizmete bak be şampuandan kismiyolar elit yer baska oluyo diye köyden indim şehrecilik oynuyodum

K*çtan bacaktan sonra el kol allahim noluyo bu erkeklere yahu

K*çtan bacaktan sonra el kol allahim noluyo bu erkeklere yahu

Ah bir bilsem. Hiç anlamıyorum bunlar bir anneden doğmadı mı kız kardeşleri yok mu ? Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir vicdansızlık. İleride bu adam evlenip çoluk çocuk sahibi olacak kendi evladına böyle bir şey yapılsa ne hisseder bilmiyorum. Beddua edecek seviyeye geldim artık.

başlık süper
harbiden de kopasıca sapık
bi dahaa gitme o sapığaa

Ben ediyorum valla sonuna kadar hakediyolar, bence bunun ciddi sekilde sosyologlar psikologlar tarafindan incelenmesi lazim bisey yapilmali nedeni bulunmali az buz degiller turistlere falanda cok yapiyolar butun imaji katlediyolar, konuyuda buraya niye getirdiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…