- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Kaç haftalık hamilesin?Benim ilk gebeligim bende hissettim ama sadece bi kere dahada hissetmedim
Aynen canm bende 11 haftalık hamileyim.. Hayırlısı bakalım :) erkekler erken hareketlenir derler ama onada inanmıyorum aslında.. Cinsiyetle hareketin ne alakası var.. Bazı kız cocukları oglanlrdan daha hareketli daha yaramaz :)Bugun 11 haftalik oldu :) ben eminim o bebekti.kimisi gaz diyi ama gazla onu ayirt edebiliyorum.zaten bi kere oldu dahada olmadi
benimde ilk bebegim, ben 11.haftadan beri gayet hissediyorum :) Dr'um olabilir normal dedi. Ben gayet mutluyum varlıgını hissetmekten :) Simdi tekmeler bekliyorum artık :)11 haftalık hamileyim ama 1 haftadır pıt pıt hissediyorum belki ikinci gebeliğim olduğu icin erken hissetmeye başlamış olabilirim diye düşünüyorum.. Bu kadar erken hisseden varmı??
Maşallah canım benim :)) bende oglumu 12/13 haftalık gayet net hissediyordum ama doktorum mümkün değil çok erken diyordu..benimde ilk bebegim, ben 11.haftadan beri gayet hissediyorum :) Dr'um olabilir normal dedi. Ben gayet mutluyum varlıgını hissetmekten :) Simdi tekmeler bekliyorum artık :)
Bencede alakasi yok.11 haftalikken cinsiyetini ogrenenler varmis.yarin benimde kontrolum bar bkalim solicek mi.sanmiyorum amaAynen canm bende 11 haftalık hamileyim.. Hayırlısı bakalım :) erkekler erken hareketlenir derler ama onada inanmıyorum aslında.. Cinsiyetle hareketin ne alakası var.. Bazı kız cocukları oglanlrdan daha hareketli daha yaramaz :)
Yerim onu yaVallaha Erkek resmi verdiler bize 13.haftada, persembe günü kız olabilir dedi Dr'um. Göbek bagına bagdas kurmus göremiyorum dedi :) %49 erkek, %51 kız olduk. Siddetle haftayı bekliyorum. Persembe günü sinirden 2 farklı dr'a gittim, neler yedim, tatli olarak, yok bir bagdas kurdu, sonra bir dizini kırmıs kordona sarılmıs rahat rahat yatıor dedi. Ikı dr'umda göremedi. Delirdim :)
13.haftadan önce söylemiyorlar pek. Söyleselerde sanırım tam olmuyor :) Bizim biraz sıkıntımız var, ne kadar istersem öğrenmeyi o kadar saklanıyor essek, annesi gibi hem inat hem rahat :))Bencede alakasi yok.11 haftalikken cinsiyetini ogrenenler varmis.yarin benimde kontrolum bar bkalim solicek mi.sanmiyorum ama
Ayy tabii inanırım bende öyle olurdum :)) bi erkek diyolar bi kız.. Bende merak ettim şimdii.. Öğrenirsn inaşallah ama vakit zor geçer şimdi sana :)Vallaha Erkek resmi verdiler bize 13.haftada, persembe günü kız olabilir dedi Dr'um. Göbek bagına bagdas kurmus göremiyorum dedi :) %49 erkek, %51 kız olduk. Siddetle haftayı bekliyorum. Persembe günü sinirden 2 farklı dr'a gittim, neler yedim, tatli olarak, yok bir bagdas kurdu, sonra bir dizini kırmıs kordona sarılmıs rahat rahat yatıor dedi. Ikı dr'umda göremedi. Delirdim :)
13.haftadan önce söylemiyorlar pek. Söyleselerde sanırım tam olmuyor :) Bizim biraz sıkıntımız var, ne kadar istersem öğrenmeyi o kadar saklanıyor essek, annesi gibi hem inat hem rahat :))
Ayy tabii inanırım bende öyle olurdum :)) bi erkek diyolar bi kız.. Bende merak ettim şimdii.. Perşembe ögrenirsn inaşallah ama vakit zor geçer şimdi sana :)
Benmde cuma termnm iple çekiyorum 12/13 haftalık olcaz inş ama belli olurmu orası meçhul :)
Saglikli olsunlarda bekleriz napalim13.haftadan önce söylemiyorlar pek. Söyleselerde sanırım tam olmuyor :) Bizim biraz sıkıntımız var, ne kadar istersem öğrenmeyi o kadar saklanıyor essek, annesi gibi hem inat hem rahat :))
Öyle diyoruz bizde, az öncede esim göbeğime egilmis "Essegim kızmısın erkekmisin" diye söyleniyordu :)))Saglikli olsunlarda bekleriz napalim
Aynen öyle insan gercekten rahatlıyo ögrendikten sonra ama öğrenene kadar merak insanı mahvediyo :))Dediğim gibi 13. haftada cok beklenti yapma, kötü oluyor. Gercekten simdi bebek ihtiyacları icin dolanıp bakınıyorum instagramda falan, 2 gün önceye kadar mavilere bakıp, pembeleri geciyordum, simdi tek tek bakıyorum, sıkıntı geldi :)) Ne olursa olsun HIC önemli değil ama ne oldugunu bilelim yani yaa :)))
Evet yaaa öğrenince en azından kızım yada oğlum diye severiz :)Öyle diyoruz bizde, az öncede esim göbeğime egilmis "Essegim kızmısın erkekmisin" diye söyleniyordu :)))
Evet Fıstıkmı Fındıkmı bilelim :))) <3 Allah saglık versin hepsine insallah.Evet yaaa öğrenince en azından kızım yada oğlum diye severiz :)
Ee peki senn ne hissediyosun? Ben başlarda kız hissettm hep ama şuan bişsey hissetmiyorumÖyle diyoruz bizde, az öncede esim göbeğime egilmis "Essegim kızmısın erkekmisin" diye söyleniyordu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?