Seyirme halinde bebişini hissedenler??

Mavisim112

Bebegim ❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
1.112
322
43
33
11 haftalık hamileyim ama 1 haftadır pıt pıt hissediyorum belki ikinci gebeliğim olduğu icin erken hissetmeye başlamış olabilirim diye düşünüyorum.. Bu kadar erken hisseden varmı??

Bugun 11 haftalik oldu :) ben eminim o bebekti.kimisi gaz diyi ama gazla onu ayirt edebiliyorum.zaten bi kere oldu dahada olmadi
Aynen canm bende 11 haftalık hamileyim.. Hayırlısı bakalım :) erkekler erken hareketlenir derler ama onada inanmıyorum aslında.. Cinsiyetle hareketin ne alakası var.. Bazı kız cocukları oglanlrdan daha hareketli daha yaramaz :)

11 haftalık hamileyim ama 1 haftadır pıt pıt hissediyorum belki ikinci gebeliğim olduğu icin erken hissetmeye başlamış olabilirim diye düşünüyorum.. Bu kadar erken hisseden varmı??
benimde ilk bebegim, ben 11.haftadan beri gayet hissediyorum :) Dr'um olabilir normal dedi. Ben gayet mutluyum varlıgını hissetmekten :) Simdi tekmeler bekliyorum artık :)

benimde ilk bebegim, ben 11.haftadan beri gayet hissediyorum :) Dr'um olabilir normal dedi. Ben gayet mutluyum varlıgını hissetmekten :) Simdi tekmeler bekliyorum artık :)
Maşallah canım benim :)) bende oglumu 12/13 haftalık gayet net hissediyordum ama doktorum mümkün değil çok erken diyordu..
Seninde erkekdi değlmi bebiş?

Vallaha Erkek resmi verdiler bize 13.haftada, persembe günü kız olabilir dedi Dr'um. Göbek bagına bagdas kurmus göremiyorum dedi :) %49 erkek, %51 kız olduk. Siddetle haftayı bekliyorum. Persembe günü sinirden 2 farklı dr'a gittim, neler yedim, tatli olarak, yok bir bagdas kurdu, sonra bir dizini kırmıs kordona sarılmıs rahat rahat yatıor dedi. Ikı dr'umda göremedi. Delirdim :)

Bencede alakasi yok.11 haftalikken cinsiyetini ogrenenler varmis.yarin benimde kontrolum bar bkalim solicek mi.sanmiyorum ama

Yerim onu ya

Bencede alakasi yok.11 haftalikken cinsiyetini ogrenenler varmis.yarin benimde kontrolum bar bkalim solicek mi.sanmiyorum ama
13.haftadan önce söylemiyorlar pek. Söyleselerde sanırım tam olmuyor :) Bizim biraz sıkıntımız var, ne kadar istersem öğrenmeyi o kadar saklanıyor essek, annesi gibi hem inat hem rahat :))

Ayy tabii inanırım bende öyle olurdum :)) bi erkek diyolar bi kız.. Bende merak ettim şimdii.. Öğrenirsn inaşallah ama vakit zor geçer şimdi sana :)
Benmde cuma termnm iple çekiyorum 12/13 haftalık olcaz inş ama belli olurmu orası meçhul :)

13.haftadan önce söylemiyorlar pek. Söyleselerde sanırım tam olmuyor :) Bizim biraz sıkıntımız var, ne kadar istersem öğrenmeyi o kadar saklanıyor essek, annesi gibi hem inat hem rahat :))
Yavrum ya napsınn keyfine bakıyo anneciğinin sıcacık göbüşünde

Dediğim gibi 13. haftada cok beklenti yapma, kötü oluyor. Gercekten simdi bebek ihtiyacları icin dolanıp bakınıyorum instagramda falan, 2 gün önceye kadar mavilere bakıp, pembeleri geciyordum, simdi tek tek bakıyorum, sıkıntı geldi :)) Ne olursa olsun HIC önemli değil ama ne oldugunu bilelim yani yaa :)))

Aynen öyle insan gercekten rahatlıyo ögrendikten sonra ama öğrenene kadar merak insanı mahvediyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…